reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czesc jestem tu od niedawna i szukam mamus z ktorymi chetniebym sie skumplowala :) mam rocznego piotrusia i mieszkamy w chorzowie ... brakuje nam towarzystwa :) :) do zabaw
pozdrawiam Ania :)

gg 3256806

reklama
czesc,
ja tez jestem od niedawna. Najbardziej bym sie ucieszyla gdybym poznala na forum inna mamusie z paromiesiecznym dzidziusiem najlepiej z Gliwic. Kto wie moze jakas mieszka na moim osiedlu a jeszcze sie nie znamy ?? :-) Nie ma to jak pogadac i wymienic sie doswiadczeniami no i miec wsparcie

Agnieszka wielkie gratulacje!!!!! No to teraz skończą się czasy błogiego spokoju;-);-) Żarcik:tak::tak:
Witam nowe mamusie:tak::tak:

witam

agnieszka ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

witam nowe mamusie

pozdrowionka dla wszytskich mamutek:)wpadnę pózniej:)

reklama
dziekuje dziewczyny :-)
no zobaczymy czy spokoj sie skonczyl bo jak narazie ma w nosie chodzenie samemu nadal na 4 pyla po domu :-) :-D
dzisiaj bylam spotkac sie z przyjaciolkami wiki dostal czape z Londynu :-D smiesznie wyglada hahaha

Do góry