reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
cześć:-)

Sandros- no wielkie gratulacje!!!!! dopiero teraz doczytłam o fasolce!! Widze że dziewczyny ostro zabrałyscie sie do "pracy" rodzeństwa dla milusińskich. I tak trzymac co do prawka dzisiaj bez niego to jak bez ręki!!

trysia - miodzio malina domek!!! a ta sypialnia :tak:uuuuuuuuuu!!! Czekamy na "fasolke" w tak romantycznej scenerii:tak::-D A co do jak to nazwałaś"chwalenia" masz dziewczyno prawo się cieszyć!! Ja w nastepnym roku sie tęż pochwale:-D
Czekamy na rostopy i wreszcie po rocznym poślizgu ruszamy z budowa naszego "MARZENIA":-)

iza- biederonka jak talala supcio!!:-)

pozdrowionka papatki

Witam!
Dziękujemy za miłe słówka :tak:

Monysiu a jakie masz rybki:confused:. My mamy akwarium dopiero od 2 tygodni, a już rybki miały ospę (dla tych co nie wiedzą - OSPĘ RYBIĄ), nie miałam pojęcia że coś takiego jest, 4 niestety tego nie przeżyły ale reszta jak najbardziej i już są zdrowiutkie :-).

Agnieszka_Salik - trzymam mocno, mocno kciuki za PRZETARG!!!!
Pamiętasz, jak mówiłam Karolice o braciszku w tramwaju:confused:. Czasami jej się myli i jak ogląda fotki Wiktorka to mówi że to braciszek :-D i często mówi że chce braciszka, a raz zapytała czy jej go kupie :-D. Pomysły dzieci są czasem zadziwiające :-D.

Sandros super że dobrze się czujesz i masz już ruchy dzidzi :-).

Trysiu ten kolor ścian u Maciusia również mnie się bardzo podoba :tak:!

Ostatnia edycja:
witam sie z rana :biggrin2:
my juz po sniadanku odpoczywamy :biggrin2:
potem lecimy do mojej przyjaciolki na kawusie :biggrin2:

Izuniu wiesz mi to nie przeszkadza moze byc i jej braciszkiem wkoncu to blandynek :-) wiec mogl by byc :-)

Iza może za wcześnie włożyłaś rybki do akwarium
i zachorowały ???
ja mam tylko welony i kiryski :-p

Kasia
tak to jest jak się ma za dużo
wolnego czasu :-p
szaleństwo z tym jednym dniem ;-)

Kobitki ratujcie pomysłem na obiad :baffled:
nie chce mi się z domu wyłazić
bo zacina śniegiem strasznie
a mam w lodówce tylko jakieś skrawki
sobotniej wędliny, dużo sera, cebule,
marchew, no i jeszcze 3 kartofle
i makaron świdry czy cuś :dry:
może jakąs zapiekanke by wyczarować :confused:

Helllooo kochane dziouszki.
Czy u Was też sypie??
Bo u nas na okrągło, do tego znowu mię gardło boli i na niechcieja zachorowałam.Moje akumulatory się całkiem wyczerpały, już się nie moge doczekac wiosny i wiosennych spacerków.
A to my wczoraj na sankach.

dzien dobry:)
Bodzinka super zimowe fotki:)

u nas od rana sypie snieg.
bylam na zakupach to ledwo sie przejsc da.
podziwiam mamy ktore rpzez te zaspy pchaja wozki!!

Monysia zapiekanke z tych produktow napewnow yczarkujesz:)

reklama
Witam!

Karolinka śpi, już jest dużo zdrowsza, łobuzuje, tylko jeszcze ten wredny katar :crazy: i pokasłuje troszkę :-(.

Monysiu a co znaczy za wcześnie:confused: Czy za wcześnie po przyjściu do domu:confused:. Bo jeśli chodzi o wodę to była odstana przez weekend, w piątek ją nalałam i urządziłam akwarium a w poniedziałek kupiłam rybki. Zachorowały dokładnie za tydzień, czyli w następny poniedziałek :baffled:.
A z tym obiadkiem nie mam pojęcia:baffled:, na pewno już upichciłaś tą zapiekankę, my w poniedziałek zawsze mamy obiad z niedzieli :sorry2:.

Bodzinko super foteczki! Ja też chcę już wiosne!!!!

Do góry