reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Monysia zapiekanke z tych produktow napewnow yczarkujesz:)

a no obiad już jest, tylko zapiec,
zrobiłam zapiekankę makaronową
z cebulą, boczkiem, wędliną, serem
w sosie śmietanowo-ziołowym
z pomidorami :szok: :-D
zobaczymy jak będzie smakować :biggrin2:

Iza za wcześnie tzn akwarium nie zdąrzyło "dojrzeć"
a to znaczy że zanim wpuścisz rybki
to akwa musi stać z wodą i całym wyposarzeniem najpierw
przez 2-3 tyg zanim wlejesz ryby
bo inaczej amoniak i inne badziewia znajdujące się
w naszej wodzie mogą je nawet zabić ...
Chodzi o to żeby rozwinęły się takie bakterie które
te wszystkie ustrojstwa zabijaja ...

reklama
witam wszystkie ślązaczki:-)hihihih
mam na imie aneta,mam 26 lat mieszkam w czechowicach-dziedzicach :)
to moja pierwsza ciąża,bardzo długo wyczekiwana,a teraz jestem najszczęśłiwszą kobietą :tak:na siwecie:):tak::happy:

no jestem mamuśką ale jeszcze oczekującą:)-no ale to chyba też się liczy:):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
.Hej dziewczynki.

.Ale ten śnieg sypie i sypie... za oknem świat jak z bajki:-D ale ze względu na choróbska to pragnę już pełni wiosny:tak:.

.iza a mi się wydaje że kupiłaś już po prostu chore rybki,szkoda że sprzedawca takie sprzedaje... nie kupiłaś ich czasem na Ligocie,w zoologicznym po schodkach w dół? bo tam trzeba dokładnie patrzeć czy rybki są ok :rolleyes2:. A propo chorowania Karolci to chyba jednak hartowanie jej nie wiele pomogło,co? wydaje mi się że każde dziecko musi niestety swoje odchorować.

.monysia i co wyczarowałaś na obiad?.

.aga fajniutki twój synek:happy:.

.aneta witam serdecznie i gratuluję :blink:.

.izoldzia jeżeli się nie mylę to na wychowawczym przysługuje 400 zł z mopsu? do momentu do kiedy masz umowę lub przez 3 lata do 4 roku życia dziecka;-).

.pozdrawiam,miłego wieczoru.

czesc laski ja caly dzien u kumpeli :biggrin2: maly wybawiony a ja spedzilam prawie caly dzien na kiblu ehhh .... juz tylek mnie boli, nie wiem czy sie czegos nazarlam czy to juz podswiadomie ze stresu, cala noc snily mi sie przetargi !!! jutro o 9 sie zaczyna wiec prosze tzrymac mocno kciuki,

Witam nowa mamuske i gratuluje :-)

Iza mi tez sie wydaje ze chore kupilas, moja mama mojemu bratu kupila rybki woda odstala sie doslownie 2 godziny i rybka nic nie bylo nadal zyja spokojnie a moj braciszek je dokarmia :-)

Karolinka twoje pociechy tez niczego sobie dawaj wiecej fotek :-)

HEJ :)

chyba ta aura i mnie dała się we znaki dzis arano wparcy zaniemówiłam:szok: oj cięzko było........

Karolinna cos kolo tego tylko nie mam pojęcia przez jaki czas .....ale słyszałam że sa jeszcze jakies dodatki wiec moze akurat????

aneta witaj wsród nas.......zaglądaj w miarę mozliwosci:)

aga s... to ja tez poproszę na priv namiar na nk:-)

hMM wiecie ja teraz problem co na obiad mam z głowy gotuje mój męzus i niech on sie martwi co zrobic;-)

Izoldzia ale ty masz fajnie z tymi obiadami.
ja nie wiem co jutro ugotowac......

witam nowa mame:)

Aga nie denerwuj sie tak, bedziemy trzymac jutro kciuki

reklama
Dobry rankiem.
Aneta witaj i gratuluje.
No i mnie pomału rozkłada ale ja się nie dam.W domku posiedze bo sie u nas odwilż zrobiła i chlapa okrutna, wit C sobie zapodam i płukanke z soli na gardziołko.
Kobietki ja tez prosze o namiary na NK na priw.
Trzymam kciuki za prztearg.

Do góry