reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witanko.

.aga nie jeden przetarg będzie:tak: ale wiem ze może dołować mieszkanie z teściami,bo tak mieszkacie?.

.iza ale Lena też ,póki nie poszła do przedszkola,nie chorowała,tylko katarki lekkie i trzydniówka:-D;-) ,więc to chyba nie ma znaczenia z tym hartowaniem,tzn. przegrzewanie jest złe ale normalne rozsądne ubieranie dziecka itp wystarczy:tak:. No ale wiem że twój maż pod tym względem jest stanowczy;-).

.sandros no to jesteś zabiegana! koniecznie więcej odpoczywaj:tak:,całus w brzuchalek.

.justyna czytałam gdzieś o czymś takim właśnie jak ma Liwia,że nie rysuje siostrzyczki,o ile dobrze pamiętam to radzili to przeczekać i że sie unormuje,wierzę że na pewno tak będzie. Ja też ,jak czasem Lenka opowiada co będziemy robić,dopowiadam że Daria też będzie i mam nadzieje że dobrze robię:happy:.

.pozdrawiam.

.do napisania.

reklama
ChomikImage.aspx

Dziewczyneczki ja sie wypowiadać nie będe bo mamą jednego Gnoma jestem, ale będzie dobrze.Być musi.
Ja dzis się obudziłam z takim lękiem,że się bałam po chleb iśc...Myślałam,że ktoś za mną idzie a ,że o 6 jeszcze ciemno to nie miło było.
Jade do tesciowej, żeby nastrój odzyskać.

Hej!

Karolinna nie wiem czy dobrze zrozumiałam:confused: Czyli według Ciebie postępowaliśmy i postępujemy z Karolinką nierozsądnie:confused:. A co konkretnie masz na myśli:confused:.
Karolka owszem choruje, ale rzadko i łagodnie, przeważnie jest to tylko katar, lekki kaszelek (odpukać!).

Justyna po prostu nigdy nie przegrzewaliśmy Karolinki, prawie zawsze była ubrana cieniej niż inne dzieci, no i odkąd pamiętam pije np. sok prosto z lodówki :happy:. A co do Liwii na pewno jej to minie, tak jak pisze Karola.

Nawet nie wiecie dziewczyny ile ja bym dała żeby mieć już drugą dzidzię, gdybym nie poroniła teraz właśnie miałabym rodzić, w ostatnich dniach często o tym myśle i jest mi smutno.

Malutka śpi a ja szukam w necie inspiracji do zabaw :-), całkiem przez przypadek coś odkryłam, wiedziałyście że coś takiego jest w Katowicach:confused:
Kalimba : zabawne zabawki do zabawy
Może któraś z Was tam była:confused: Tak sobie pomyślałam że to chyba dobre miejsce na nasze forumowe spotkanko:confused:

Ostatnia edycja:
Trysia- domek super!!!! Lubię takie kolory....:tak:..czuję się zaproszona....:-)
Wreszcie na żywo zobaczę "Twoją córeczkę";-):-D;-)

Salik- współczuję..chyba bym nie wytrzymała zbyt długo pod jednym dachem z teściami..Zbyt duża różnica światopoglądów...:crazy:

Justa- Liwutek tak pewnie wyraża swoją zazdrość o czas poświęcany siostrze. Psychologiem nie jestem, ale myślę, ze tocałkiem normalne i przejdzie. Na pocieszenie powiem Ci, że Daria choć duuuuuużo starsza, to malowałą Marcysia konturowo. Zapytana czemu siostra nie ma ubrań czy szczegółów odpowiadała, ze ...nie miała czasu narysować:-):blink:

Iza- może tak miało być, może dzidziuś byłby zbyt uszkodzony... Myśl w ten sposób, że teraz jest mu tam dobrze, a tu by się męczył.
A na drugie dziecko przecież jeszcze nie jest za późno....

Aneta- witaj!

U nas chorobowy punkt wyjścia:crazy:, paskudy zaleczone, diagnozujemy dalej:baffled:
Buziolki dla dzidziolków z mamusiami i głaski w brzuch dla "dwupaków":-)

Agnieszka ogromne gratulacje dla Wiktorka!!! Super! W końcu się doczekałaś :tak:, ciekawe jaka była Twoja reakcja, łezka się zakręciła:confused:;-)

reklama
Do góry