reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć dziewczynki :))
Ja ostatnio nie mam czasu na pisanie ale podczytałam dzisiaj troszkę więc z góry serdecznie very sorry za brak inwencji w odpisywaniu...Padam ostatnio na ryjka bo bieganiny mamy strasznieee dużo bo jak kiedyś Wam pisałam musimy się do końca roku wyprowadzić z wynajmowanego mieszkanka... z jednej strony cieszę się że na swoje a z drugiej boję się tego trochę bo wyprowadzamy się jeszcze na plac budowy...góra niby juz prawie skończona, tylko płytki w łazience połozyć, w korytarzu podłoga ale cała reszta zostaje, czyli cały dół...kuchni na razie tymczasowa w pralni na półpiętrze :-D zobaczymy jak to będzie ..
Ja ostatnio strasznie senna chodzę, nie wiem co się dzieje ale słaba jestem jak mucha, byle czym się męczę:baffled: zmęczona juz jestem tym ale psychicznie...:-( wiem że to moje hormonalne-babskie sprawy ale kurcze nie mam czasu na to żeby to wyprostować... Dobra koniec ale musiałam Wam napisać że jestem i zyję...
MOnysiu trzymaj się dzielnie, życzę aby okres przyszedł jak najprędzej...wiesz że te Twoje obawy czyli kiepski nastrój może być z tym związany...hormonalne sprawy niestety regulują wszystkim w naszych organizmach..wierz mi bo wiem cos o tym...:crazy:
Bodzinko Tobie życze wewnętrznego spokoju i wyciszenia i aby wszystko nabrało dla Ciebie właściwych kolorówi i aby nigdy nie schodził z Twojej twarzy uśmiech ...
Mama Boo oj podziwiam że już tak ładnie przedświątecznie u Was...bo my pewnie na święta to będziemy się wyprowadzać, no może ciut po ale to po co to wszystko stroić...chyba jakieś małe akcenty wprowadzę ale okien nie myję w szafach nie sprzątam bo to wszystko czeka mnie na nowym no (tzn okna juz myłam po gładziach w ubiegłym tygodniu ale jeszcze raz będzie mycie przed wprowadzeniem się bo znwou tam siwo się zrobiło..)i podczas przeprowadzki..:szok:
a szaleństwo w sklepach to mnie przeraża...wczoraj byliśmy w ikei i po prostu wyszłam z tamtąd zmęczona tyleee ludziuf...o boszeee wszyscy kupują meble sofy na święta :szok::szok:
Pozdrowionka dla wszystkich którym nie odpisałam ale juz czas nagli,przepraszam :zawstydzona/y:..następnym razem się poprawię,obiecuję... do zobaczyska:-)

hej !!!

Bodzinka przesyłam mase buziaków i słonce bo u nas świeci pięknie !!!! :-)

oj mnie tez ten szął przeraża w sklepach miałam generalnie wycwanic sie i nic nie robic bo nie chciałam zwalać na Pawła całego tego kupowania prezentów i z moją rodzinką uradziliśmy ze nie kupujemy sobie w tym roku bo tez nie jade do nich na wigilie no i miało byc błogie lenistwo ale siostra Pawła z rodzinką przyjeżdza do nas i super bo bedzie wesoło i bardzo ich lubie jedyne ale to to ze teraz jestem skazana na bieganie po sklepach w poszukiwaniu prezentów no i bede musiała Lenke ciągać bo cycków domu nie da sie zostawić ! jakos to musze zorganizować zeby ją oszczędzic !!!

a w tym realu to w każdym i na wszystkie zabawki taka przecena ???

Ostatnia edycja:
A ja pierniczki właśnie robię, nie takie prawdziwe, bo bym musiała chyba miesiąc temu robić, już mam dwie blachy.Zaraz R. przyniesie jajka i biorę się za następną turę. Dzisiaj nawet "Wszystkiego najlepszego" nie usłyszałam od R.
Strasznie mi przykro.....

Ja też byłam wczoraj w realu na dziale zabawek ale się na nic nie załapałam. Byłam około 15 i powiem wam, że ludzie oszaleli. Tyle tych zabawek brali i nawet takie pierdoły że szok. poszliśmy o Smyka i kupilismy Kamilkowi taki prezent
SMIKI TABLICA 2W1 MAGNETYCZNA I KREDOWA (503717085) - Aukcje internetowe Allegro zaplacilismy za nią 151 zl bo było 20% taniej.

Koncze bo Kamilek mi przeszkadza już nie mam do niego siły.

Kaska - to wyłowiłaś w realu???

Chwilę po moim pośccie wszedł Boo z różą w ręku i tłumaczeniem, ze wyjdziemy gdzieś w piątek :-)
Pierniki zrobione - 4 miski w tym jedna z piernikami na chonikę. Krzyż mi odpada...
Basia fajna ta tablica.
Aga dawaj zdjęcie wózka !

MAMABOO wzytskiego naj z okazji rocznicy:)

JUSTYNKo w kazdym realu ale tylo wczoraj

My najpierw pojechaliśmy do Czeladzi a tam bitwa wyrywanie z rak wyzwiska..........
POjechalismy do nas i tu spokoj duzy wybór nikt sobie z rak nic nie wyrywa

AGA fajniuni wózio:)

reklama
Do góry