Cześć dziewczynki
)
Ja ostatnio nie mam czasu na pisanie ale podczytałam dzisiaj troszkę więc z góry serdecznie very sorry za brak inwencji w odpisywaniu...Padam ostatnio na ryjka bo bieganiny mamy strasznieee dużo bo jak kiedyś Wam pisałam musimy się do końca roku wyprowadzić z wynajmowanego mieszkanka... z jednej strony cieszę się że na swoje a z drugiej boję się tego trochę bo wyprowadzamy się jeszcze na plac budowy...góra niby juz prawie skończona, tylko płytki w łazience połozyć, w korytarzu podłoga ale cała reszta zostaje, czyli cały dół...kuchni na razie tymczasowa w pralni na półpiętrze
zobaczymy jak to będzie ..
Ja ostatnio strasznie senna chodzę, nie wiem co się dzieje ale słaba jestem jak mucha, byle czym się męczę
zmęczona juz jestem tym ale psychicznie...:-( wiem że to moje hormonalne-babskie sprawy ale kurcze nie mam czasu na to żeby to wyprostować... Dobra koniec ale musiałam Wam napisać że jestem i zyję...
MOnysiu trzymaj się dzielnie, życzę aby okres przyszedł jak najprędzej...wiesz że te Twoje obawy czyli kiepski nastrój może być z tym związany...hormonalne sprawy niestety regulują wszystkim w naszych organizmach..wierz mi bo wiem cos o tym...
Bodzinko Tobie życze wewnętrznego spokoju i wyciszenia i aby wszystko nabrało dla Ciebie właściwych kolorówi i aby nigdy nie schodził z Twojej twarzy uśmiech ...
Mama Boo oj podziwiam że już tak ładnie przedświątecznie u Was...bo my pewnie na święta to będziemy się wyprowadzać, no może ciut po ale to po co to wszystko stroić...chyba jakieś małe akcenty wprowadzę ale okien nie myję w szafach nie sprzątam bo to wszystko czeka mnie na nowym no (tzn okna juz myłam po gładziach w ubiegłym tygodniu ale jeszcze raz będzie mycie przed wprowadzeniem się bo znwou tam siwo się zrobiło..)i podczas przeprowadzki..
a szaleństwo w sklepach to mnie przeraża...wczoraj byliśmy w ikei i po prostu wyszłam z tamtąd zmęczona tyleee ludziuf...o boszeee wszyscy kupują meble sofy na święta
Pozdrowionka dla wszystkich którym nie odpisałam ale juz czas nagli,przepraszam
..następnym razem się poprawię,obiecuję... do zobaczyska:-)