reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mama Boo Wszystkiego Najlepszego !!!

MOnysiu trzymaj się dzielnie, życzę aby okres przyszedł jak najprędzej...wiesz że te Twoje obawy czyli kiepski nastrój może być z tym związany...hormonalne sprawy niestety regulują wszystkim w naszych organizmach..wierz mi bo wiem cos o tym

Możliwe że ten nastrój przez stres
ale na szczęście
dostałam w końcu tą @ :tak:
kamień z serca :-D

Justynko to może zbieraz zapasy mleczka
jeśli jest to możliwe i zamrażaj,
mogą się przydać czasem, np w wigilie byś mogła
zjeść coś "normalnego"

Dziś od rana sprzątałyśmy z Milenką
i została tylko łazienka została,
jestem szczęśliwa że tak wiele udało mi się
z nią zrobić, do tego jeszcze bigos
i kompot wigilijny oraz kapustę z grzybami :biggrin2:
Tak mi pomagała że byłam w szoku :szok:
A jak powyciągałam ozdoby świąteczne
to jakby ją zaczarowało :-D

reklama
Mamaboo 1000 lat kochaniutka :-)

Justyś moja ty kochana babeczko :-)

a ja zawitałam po drineczku do was hihi mężuś mnie poczęstował ;-) chyba coś chce łobuz jeden ;-)

dziwczyny wiki od jakiegos czasu nie chce robic za chiny kupy w pieluche placze i sie napina a jak go sadzam na nocnik to robi odrazu z jednej strony bardzo mnie to cieszy a z drugiej nie bardzo bo przeciez nie wszedzie chodze z noznikiem:-( teraz tez zaczol robic z placzem zrobil odrobine a posadzilam go na nocnik to dopiero calosc ... ehhh boje sie ze moga zaczac sie problemy z zaparciami bo jak nie bedzie nocnika to sie nie załatwi.

hej kochaniutkie

wpadłam sie przywitać tylko bo zaraz jeade do lekarza z Wikusią
icon_sad.gif
ma kaszelek i dzisiaj rano była rozpalona
icon_sad.gif

Agus zobaczysz,nauczy sie.A Moze naucz go na wc robic to zawsze gdziesz wc będzie ;-)

buziaczki kochane
icon_smile.gif

CZarnulka zdrówka dla Wikusi mam nadieje ze to nic powaznego:)

AGa no ale Twój synus aparat zeby mój tak chciał na nocnik:(

ja dzis cyborg mama pojechałam z moimi szkrabami na badanie usg heh lało się ze mnie ale wszystko się udało ....

Basia mamy laptop z fisher price (prezent na później), śmieciarkę i łódź policyjną z playmobil, kuchenkę dziecięcą z miele (to mi się najbardziej podoba, a cena normalna straszna) - jeszcze tylko garnki dokupić. i jeszcze prezent na gwiazdkędla 2 córek koleżanek

reklama
Kaska - to ile zapłaciłas za laptop - ten laptop mi się podoba ale jeszcze Kamilek jest za mały na to a tak wogóle to u nas nie było śladu nawet. Ja niewiem czy to w Zabrzu ludzie na tym punkcie zwariowali że wyczyścili wszystkie połki...

Do góry