reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziewczyny bardzo dziękujemy za życzenia.
Było dobrze, więc zawsze się coś musi stać, w sobotę dowiedzieliśmy się, że zmarł chrzestny mojego R., myślałam, że jest w miarę ok. A on po prostu wczoraj popłakał się jak dziecko..
Strasznie mi było przykro, nie wiedziałam, ze on to tak starsznmie pzreżywa. Jutro chłopaki jadą na pogrzeb, ja niestety niemogę być wtedy z Nimi..
W sobotę byliśmy w CH AKS na zlocie krasnoludków, tutaj jest kilka fotek z tego wydarzenia:
Świat Naszego Oskarka - Onet.pl Blog
Kasia ta kuchenka jak w pierwszymmomencie otworzyłam tę stronkę to jak prawdziwa !Super prezent !
Aga dziewczyny dobrze Ci radzą - ucz Wiktorka robić siku na wc, nie ważne,że ma dopiero 11 msc, są dzieci co wcześniej zaczynają ! Ja bym się cieszyła i nie zmuszała go do pieluch.
A wózek bardzo ładny i ma super rączkę !
Monysia może Milence się nastrój świąteczny udziela i stwierdziła, że musi dać Ci posprzątać przynajmniej ?:-)
Trysia to tylko się ciesz, że nie musisz tego wszytskiego robić ! Mnie pop piernikach do dzisiaj krzyż boli !
Ja też ostatnio byłam bardzo senna i wzięłam się za siebie, niejem po 18, co drugi dzień ćwiczę, ograniczam słodycze i biorę wiatminy. Jeszcze niedawno spałabym jak suseł o tej porze a teraz czuję się o wiele lepiej !

witam
Aga wozek super, jejku teraz to wozeczkis a coraz fajniesze.
ale mi zostalo kupowanie tylko takich dla lalek:)

super ze twoj synus tak szybko zaczyna korzystac z nocnika:)
madry chłopak.

ja ogarniam mieszkanko i czekam az sie pranie wypierze i idziemy z oliwka na spacerek

witam

kaska sper ta kuchenka nniedlugo Zuli bede takie cuda kupowac:)

Mam pytanie chciałam ukuklturalnic Filipa czy gdzies w pobliżu sa jakies teatry lalek??moze by mu sie spodobało bo ostsnio ciągnąl mnie do "dorosłego teatru??

Kaska dzięki za info :).........jak najbardziej bo ja juz coraz mniej czasu mam ......z poczatkiem lutego wracam do pracy:(

MOja Zulka jak zwykle zuch dziewczynka nie płakała i to jej njnowisze wymiary wzrost 69.5cm waga 7490g :) rosnie ta moja kluska

reklama
Do góry