reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasia programy są bradzo proste, ja się sama anuczyłam wszytskiego. W sensie klikałam i sprawdzałam jaki będzie efekt.
Anian o co chodzi z tym misiem ? Jaką stronę odświeżasz ?
Aga widzę pierwsze efekty -gratulacje !
Monysia przytulam Cię mocno... Każda chyba z nas ma taki okres, że zastanawia się czy jest dobrą mamą... Oby okres nadszedł...
A ja się chwalę sukcesem : Ozik dzisiaj mniew obudził rano i mówi:Mama śvciągnij pampersa, bo chcę siku. Usiadł na nocnik i zrobił siku i kupę... Czyli jeden krok do przodu.

reklama
WRÓCIŁAM!!!!!
Tłumacze,że mnie nie było bo leżałam w szpitalu psychiatrycznym 4 tyg......Już lepiej choć..Leki nadal więc starania o dzidzie odeszły na razie w sina dal....

Bodzia cieszę się, że już jesteś kochana i mam nadzieję, zę już lepiej ? Widzę, że masz nowy awatar ;-):-)
Ja już okna umyłam, parapety miałam takie czarne (wszyscy tutaj palą w piecach....), że musiałam proszek do czyszczenia użyć. Tutaj musiałabym myś okna co 2 tyg....
Nakleiliśmy śliczne świąteczne naklejki, mamy śliczne obrazki ze śniegu sztucznego na oknac h a zaraz R. idzie do piwnicy po lampki żebyzawiesić na oknie. Ehhh, mógłby jeszcze śnieg spaść :-)

BODZINKO mam nadzieję że juz lepiej u Ciebie sciskam mocno:)

MONYSIU Ciebie takze przytulam.......bądz doberj mysli a jezeli los tak zadecydował to zobaczysz jaka to radosc uwierz mi wiem co piszę:)

My dzis istne szalenstwo w Realu zabawki 50% taniej i kupilismy troszkę dzieciom Fifi ma swoj upragnione radyjko z FISHera i tor zjazdowy z PLAY SKOll Zuzia ma słonikowa matę z FISCHERA a my scrablle:))jaka radosc!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry