reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mamo Boo super ta tablica.
my mamy normalna kredowa i mala czasem przy niej tylko siedzi.
a ja mam na dzis dosc, umylam tylko jedno okno a pozniej po spacerku robilam z kuzynka pierniczki na swieta.

reklama
super te prezenty pomysly przydadza sie jak Wiki podrosnie albo moj brat heheh :-)

z jakich programow korzystacie do obrobki zdjec ???
ja mam tylko photo shopa.

oczywsicie trzymam kciuki za dostanie tych nowych prac waszych mezusiow :-*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zdjęcia dzieciaczków - cudne

My mamy tablicę, na której Pati może mazać kredą, naklejać magnesy i jakieś kartki da się naklejać..sprawdza się. Są dni pełne twórczości są dni postoju, ale jest oki.

Trzymam kciuki za poszukujących pracy

mokkatko, za co były te kciuki zacisnięte? przecież mnie ciekawość zrzera!!!:happy:

karolinko, Tu mi tak nie pisz! bo się zamknę i nic nie skrobnę;-)

Ja jak teraz siedzę w domu to na nic nie mam czasdu...ze sprzątaniem nie szaleję (ręka za bardzo boli), pisać też ciężko....nic mi się nie chce....czytam Was, ale jakoś ciężko odpisać.:baffled:

Moje dziecię dziś przez sen wypadło z łóżeczka....nie obudziła się, ale jak ona to zrobiła:confused:dopiero teraz ma wyciągnięte szczebelki,bo wcześniej nie odczuwała tej potrzeby, a teraz musi, bo nie mogę jej podnieść, żeby ją posadzić na nocnik. Jeden pozytyw tej sytuacji: w nocy nie muszę wstawać, żeby zmieniła sobie łoże...."(nistey Młoda wędruje do nas do łóżka....będę z tym walczyć, jak bedzie miała swój pokój, a teraz to olewam):happy:

Postanowiłam sobie, że kupię sobie misia z aukcji TVNu i co chwilkę odświerzam stronkę, bo liczę, że mi się uda...

Miłego:happy2:

reklama
Kobitki poczytałam ale nie am siły odpisywać
Życze wszystkim zdróweczka Kochani moi :tak:

Jestem padnięta, nie wiem czy moja Dziecina jest nieszczęśliwa
czy co ale znowu zaczęłam się nakręcać że nie jestem dobrą mamusią ...
Strasznie mi smutno, dlaczego tak płakusia,
nie wiem co robić, nie iwem co robie źle ...
Dziś usypiałam ją 2h, zanosiła się ...
aż w końcu zwymiotowała bidula,
do teraz się zanosi podczas snu i co chwila budzi z płaczem ...
Do tego dalej nie mam okresu ... nie jestem jeszcze
gotowa na 2 bejbi ...
wyżaliłam się i idę spać ... przynajmniej spróbuje ...
Spokojnej nocy

Do góry