reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć dziewczynki :))
Ja ostatnio nie mam czasu na pisanie ale podczytałam dzisiaj troszkę więc z góry serdecznie very sorry za brak inwencji w odpisywaniu...Padam ostatnio na ryjka bo bieganiny mamy strasznieee dużo bo jak kiedyś Wam pisałam musimy się do końca roku wyprowadzić z wynajmowanego mieszkanka... z jednej strony cieszę się że na swoje a z drugiej boję się tego trochę bo wyprowadzamy się jeszcze na plac budowy...góra niby juz prawie skończona, tylko płytki w łazience połozyć, w korytarzu podłoga ale cała reszta zostaje, czyli cały dół...kuchni na razie tymczasowa w pralni na półpiętrze :-D zobaczymy jak to będzie ..
Ja ostatnio strasznie senna chodzę, nie wiem co się dzieje ale słaba jestem jak mucha, byle czym się męczę:baffled: zmęczona juz jestem tym ale psychicznie...:-( wiem że to moje hormonalne-babskie sprawy ale kurcze nie mam czasu na to żeby to wyprostować... Dobra koniec ale musiałam Wam napisać że jestem i zyję...
MOnysiu trzymaj się dzielnie, życzę aby okres przyszedł jak najprędzej...wiesz że te Twoje obawy czyli kiepski nastrój może być z tym związany...hormonalne sprawy niestety regulują wszystkim w naszych organizmach..wierz mi bo wiem cos o tym...:crazy:
Bodzinko Tobie życze wewnętrznego spokoju i wyciszenia i aby wszystko nabrało dla Ciebie właściwych kolorówi i aby nigdy nie schodził z Twojej twarzy uśmiech ...
Mama Boo oj podziwiam że już tak ładnie przedświątecznie u Was...bo my pewnie na święta to będziemy się wyprowadzać, no może ciut po ale to po co to wszystko stroić...chyba jakieś małe akcenty wprowadzę ale okien nie myję w szafach nie sprzątam bo to wszystko czeka mnie na nowym no (tzn okna juz myłam po gładziach w ubiegłym tygodniu ale jeszcze raz będzie mycie przed wprowadzeniem się bo znwou tam siwo się zrobiło..)i podczas przeprowadzki..:szok:
a szaleństwo w sklepach to mnie przeraża...wczoraj byliśmy w ikei i po prostu wyszłam z tamtąd zmęczona tyleee ludziuf...o boszeee wszyscy kupują meble sofy na święta :szok::szok:
Pozdrowionka dla wszystkich którym nie odpisałam ale juz czas nagli,przepraszam :zawstydzona/y:..następnym razem się poprawię,obiecuję... do zobaczyska:-)

hej !!!

Bodzinka przesyłam mase buziaków i słonce bo u nas świeci pięknie !!!! :-)

oj mnie tez ten szął przeraża w sklepach miałam generalnie wycwanic sie i nic nie robic bo nie chciałam zwalać na Pawła całego tego kupowania prezentów i z moją rodzinką uradziliśmy ze nie kupujemy sobie w tym roku bo tez nie jade do nich na wigilie no i miało byc błogie lenistwo ale siostra Pawła z rodzinką przyjeżdza do nas i super bo bedzie wesoło i bardzo ich lubie jedyne ale to to ze teraz jestem skazana na bieganie po sklepach w poszukiwaniu prezentów no i bede musiała Lenke ciągać bo cycków domu nie da sie zostawić ! jakos to musze zorganizować zeby ją oszczędzic !!!

a w tym realu to w każdym i na wszystkie zabawki taka przecena ???

Ostatnia edycja:
A ja pierniczki właśnie robię, nie takie prawdziwe, bo bym musiała chyba miesiąc temu robić, już mam dwie blachy.Zaraz R. przyniesie jajka i biorę się za następną turę. Dzisiaj nawet "Wszystkiego najlepszego" nie usłyszałam od R.
Strasznie mi przykro.....

Ja też byłam wczoraj w realu na dziale zabawek ale się na nic nie załapałam. Byłam około 15 i powiem wam, że ludzie oszaleli. Tyle tych zabawek brali i nawet takie pierdoły że szok. poszliśmy o Smyka i kupilismy Kamilkowi taki prezent
SMIKI TABLICA 2W1 MAGNETYCZNA I KREDOWA (503717085) - Aukcje internetowe Allegro zaplacilismy za nią 151 zl bo było 20% taniej.

Koncze bo Kamilek mi przeszkadza już nie mam do niego siły.

Kaska - to wyłowiłaś w realu???

Chwilę po moim pośccie wszedł Boo z różą w ręku i tłumaczeniem, ze wyjdziemy gdzieś w piątek :-)
Pierniki zrobione - 4 miski w tym jedna z piernikami na chonikę. Krzyż mi odpada...
Basia fajna ta tablica.
Aga dawaj zdjęcie wózka !

MAMABOO wzytskiego naj z okazji rocznicy:)

JUSTYNKo w kazdym realu ale tylo wczoraj

My najpierw pojechaliśmy do Czeladzi a tam bitwa wyrywanie z rak wyzwiska..........
POjechalismy do nas i tu spokoj duzy wybór nikt sobie z rak nic nie wyrywa

AGA fajniuni wózio:)

reklama
Do góry