reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam! A jednak udalo! Temperatura spadla.
A pogoda sie popsuła i i tak na spacer nie pojdziemy.
Pozdrawiam goraco!

reklama
A ja własnie dostałam taką wiadomość na gg

Brdzo ważna informacja Roześlij gdzie możesz to bardzo ważne - poszukiwana jest krew grupy ''ARh-'' Dla umierającego dziecka Nr.tel. 605200105 Prośba o pomoc M.Pawłoski

A ja własnie dostałam taką wiadomość na gg

Brdzo ważna informacja Roześlij gdzie możesz to bardzo ważne - poszukiwana jest krew grupy ''ARh-'' Dla umierającego dziecka Nr.tel. 605200105 Prośba o pomoc M.Pawłoski
przeczytaj Aga na wątku możes pomóc tam dużo osób dostało tą informacje ! ale w jedno dostali że o inną grupe krwi chodzi a inni że inne nazwisko i jaks dziewczyna sprawdziła i takiego numeru w ogóle nie ma :baffled:

My po usg, wyniki ok
jeszcze jutro do pediatry obierzeć reszte wyników

Teście wzięli mi Mała na 2h na spacer,
nic nie robie dzisiaj w domu, ide spać...
Dlaczego te moje Maleństwo budzi się w nocy też co 2h ??? :baffled:
Padam...

nie potrafię jestem tak rozczesiona ze szok była u mnie kolezanka z dziecmi i nawet niewiem kiedy mój maluch uderzyl sie głową z jej dzieckiem najgorsze jest to ze zaczął płakać a potem mi się zaniosł dmuchałam mu w usta a on nic zaczęłam nim szarpac dmuchać z całych sił a on nic zaczal siniec myślałam że stracę przytomność cała się trzęsłam az chwycił powietrze dla mnie to trwało to cale wieki trzese sie teraz jak galaretka maly śpi a ja placze..........moja córka też tak miala ale przy szczepieniach i trfało to chwilkę a tu koleżanka chciała juz na pogotowie dzwonic teraz tylko sprawdzam jak oddycha ja kiedyś dostanę zawału :(
A od 2 lutego mamy zabek:)

gwioleta ojejku :-( To nie za wesoło było! Ale dobrze że już jest OK!! Będzie dobrze!

justyśka ty imprezowiczko hahaha :-)

iza a ja wyszłam z córciami na spacerek i było fajniutko :-)

czarnulka - Ty nie-imprezowiczko :-D:-D co Justynce zazdrościsz :-D:-D:-D

gwioleta - dobrze, że wszystko się się skończyło ok.

monysia - fajnie, że badania wyszły ok.

reklama
Do góry