reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A ja własnie dostałam taką wiadomość na gg
Brdzo ważna informacja Roześlij gdzie możesz to bardzo ważne - poszukiwana jest krew grupy ''ARh-'' Dla umierającego dziecka Nr.tel. 605200105 Prośba o pomoc M.Pawłoski
Brdzo ważna informacja Roześlij gdzie możesz to bardzo ważne - poszukiwana jest krew grupy ''ARh-'' Dla umierającego dziecka Nr.tel. 605200105 Prośba o pomoc M.Pawłoski
justyna
Fanka BB :)
przeczytaj Aga na wątku możes pomóc tam dużo osób dostało tą informacje ! ale w jedno dostali że o inną grupe krwi chodzi a inni że inne nazwisko i jaks dziewczyna sprawdziła i takiego numeru w ogóle nie maA ja własnie dostałam taką wiadomość na gg
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
No własnie na innym forum też juz mni dziewczyny pokazały Ale ja wolałam wkleić bo nigdy nic nie wiadomo
gwioleta
Zaangażowana w BB
nie potrafię jestem tak rozczesiona ze szok była u mnie kolezanka z dziecmi i nawet niewiem kiedy mój maluch uderzyl sie głową z jej dzieckiem najgorsze jest to ze zaczął płakać a potem mi się zaniosł dmuchałam mu w usta a on nic zaczęłam nim szarpac dmuchać z całych sił a on nic zaczal siniec myślałam że stracę przytomność cała się trzęsłam az chwycił powietrze dla mnie to trwało to cale wieki trzese sie teraz jak galaretka maly śpi a ja placze..........moja córka też tak miala ale przy szczepieniach i trfało to chwilkę a tu koleżanka chciała juz na pogotowie dzwonic teraz tylko sprawdzam jak oddycha ja kiedyś dostanę zawału
A od 2 lutego mamy zabek
A od 2 lutego mamy zabek
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
gwioleta ojejku :-( To nie za wesoło było! Ale dobrze że już jest OK!! Będzie dobrze!
justyśka ty imprezowiczko hahaha :-)
iza a ja wyszłam z córciami na spacerek i było fajniutko :-)
justyśka ty imprezowiczko hahaha :-)
iza a ja wyszłam z córciami na spacerek i było fajniutko :-)
zaśmiecę jeszcze wątek kilkoma zdjęciami Titka z basenu
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x400, 83KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x400, 79KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x400, 74KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x400, 83KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x400, 79KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x400, 74KB).
reklama
Podziel się: