reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny, my już z powrotem... Trochę nerwów straciłam w tym Zabrzu, ale szkoda gadać....
Monysiu cieszę się, że Milenka juz troszkę lepiej, oby teraz było już tylko dobrze.
Justyna - boję się, ze nie odpisze..... Jak zrobiłas te skrzydełka Liwii ? chyba, że miała je ubrane :-)
Iza oczywiście, ze nie mamy nic przeciwko, zaglądaj jak najczęściej i pisz coś o sobie !
Bodzinka te nasze dzieci to mają pomysły :-)
Karolinna dzięki, mam wielką nadzieję, ze się uda....
Basia ja Oskarowi podawałam cały czas ten z Aventu, ale zauważyłam, że wieczorem pzred snem potrafi wypić nawet dwa takie całe, a jak pije z normalnego - "dorosłego - kubka to wypije dwa łyki, mówi "Ozi pać" i zasypia.
Postaram się dzisiaj wk;leić jakieś fotki, ale Młody się obudził i nie mam teraz zbytnio czasu
Całuski dla Was i maluchów !

reklama
Mama Boo chyba nied ołączyłaś fotek,
ja ich nie widzę
a o jaki list do W chodzi ? Bo ja nie kumata jestem,
ledwie żyje i chyba nie doczytałam..

Witam nową Mamuśke :-D

Jutro na usg...
Nie mam weny do pisania :no:

Pojawiam się i znikam
Dobranoc

hej !! tu jak zwykle puchy w wekend !!

Mama boo ! skrzydełka były z tektury a te pierze co widać na zdjęciu to photoshop :-)

Monysia trzymaj sie i pisz co tam u Was sie dzieje !!

Hej kochaniutkie
icon_smile.gif

U mnie po weekendzie spokojnie
icon_wink.gif
Moj m wyjechał do Bydgoszczy i zaś wraca w piątek
icon_sad.gif
ale jak wruci to jedziemy do znajomych i sobie odreagujemy
icon_biggrin.gif
icon_lol.gif
a w Niedziele na popołudnie na chrzciny do mojego Brata
icon_smile.gif

Pogoda super! Słońce świeci, a my z Kubusiem chyba dzis w domku bedziemy, bo ma podwyższoną temperature. Mam nadzieje, ze nic z tego sie nie wykluje. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje, za przyjęcie mnie do waszego grona.

Witajcie!!!!dziękuje za miłe przyjęcie:) Na innym wątku mi napisali że wątek jest tylko do zaproszonych i mam pisać na innych wątkach aby wejść później na ich ogólny a prędzej wymyśliły (bo miałam watek załozony dzieci z sierpnia taki jak one)ze taki watek juz istnieje wiec musimy sie do nich dołaczyć i powinnysmy się do tego dostosować haha ja napewno sie nie dostosuje:) Widze że wy chcecie sie spotkać a może juz się spotkałyście super pomysł. Serdecznie pozdrawiam co tam u was?

No to witam sie i ja! :-)

Tesknilyscie?:cool2::-p

Justyna bossska fotka :-) alez ta Twoja Liwcie jest piekniutka :tak::happy2:

Bodzinka no no no :cool2::-Dale prezent :-p:-D:-D widzialam to juz pare razy na Allegro i zawsze ogromnie mnie to smieszy :-D

Martyna nie przejmuj sie wszystkimi na tym forum ;-)a u nas mozesz pisac ile tylko masz ochote, my zapraszamy serdecznie! :tak::-) a niektore z ans juz sie spotkaly, jedne raz a inne kilka razy. Moze i Ty dolaczysz do najblizszego spotkania. NApisz tylko prosze skad jestes? No chyba ze cos przeoczylam :baffled:

Monysiu 3maj sie Kochana! i napisz pozniej jak tam po wizycie na USG i wynikach :tak:

MamaBoo no to czekamy z niecierpliwoscia na te fotki Oskarka :tak:

Trysiu Kochana, a Ty gdzie sie podziewasz?? :-) Buziaczki dla Maciusia :tak:

A ja w weekend bylam na uczelni :baffled: Mimo to w sobote wieczorem wyrwalismy z Grzeskiem i cala moja ekipa do knajpy na ostatki :tak:Imprezka byla z DJem wiec wytanczylam sie za wszystkie czasy :-) no i popilam :-pwrocilismy do odmu o 2 ale tylko dlatego ze G jest chory i zle sie czul. aLe ja za to caly wieczorj wyszalam sie w towrzystwie mojego super kumpla z liceum, ach! :-) Tylko ten bol glowy na drugi dzien :no::baffled: Dopiero 2 aspiryny pomogly mi wstac z lozka :baffled::sorry2:a na uczelni w niedzile bylam nieprzytomna:-p

Jestem z Marklowic to blisko rybnika i wodzisławia chętnie bym sie spotkała:) Ja sie nie przejmuje ale takie jakieś głupie zasadty mnie wkurzają

reklama
Jestem z Marklowic to blisko rybnika i wodzisławia chętnie bym sie spotkała:) Ja sie nie przejmuje ale takie jakieś głupie zasadty mnie wkurzają

hej cieszę sie bardzo że coraz więcej mam z okolicy !! ja mieszkam w Pszowie :baffled:
Tutaj możesz pisac i nie trzeba jakiś specjalnych zaproszeń !! :-D tak więc mam nadzieję że zakoczujesz u nas !!

Luczynka :-)

Czarnula a my w sobote tez imprezujemy :-D

Do góry