reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Nie ale nasza pediatra dała choć
jakieś badania do zrobienia
a ta co byłam u niej wtedy co był kryzys wieczorem
przepisała syropy i po sprawie,
nasza powiedziała że może to być od jakiejś bakterii w moczu
albo jakieś zapalenie dróg moczowych
ale woli zbadać i na 100 % się przekonajest powiększone ale może być że w granicach normy
bo normalnie nie wyczuwa się tych narządów
a niemowlaka a u mojej są lekko wyczuwalne

Witajcie

Ja wpadłam tylko zobaczy c co u was słychać
icon_smile.gif
Dzisiaj cały dzionek byłysmy za domem na chałupach
icon_lol.gif
Moj m juz wraca i za pare minutek będzie w domku
icon_smile.gif
Tak wiec pewnie pokaze się dopiero w poniedziałek
icon_wink.gif
Miłej Niedzieli kobietki
icon_smile.gif

hej !!

ciesze sie że aniołek moj Wam sie podoba :-D

wiecie co może macie cos w domku co mozna byłoby przekazać na aukcje na rzecz Malwinki chorej na serduszko ?? forum/ nasze dzieci / możesz pomóc i tam jest cały wątek poświecony tej dziewczynce !

ja tak sie zastanawiałam czy np takie płyty z autografami byłyby coś warte ( bo miałam kilka ) iteraz patrzyłam na aukcj Malwinki i np płyta Ani Marii Jopek za ponad 200zł jest licytowana więc to już coś !! ja jutro zanurkuje na strychu i poszukma co tam jezcze mam a myslałam że do niczego to juz sie mi nie przyda moze więc i Wy macie coś takiego !!

a ja od kilku dni szukam butów i klops ! Albo za duże albo za małe albo dwa rózne albo ....... :wściekła/y: kupie se laćki u górala i tyle :-p

Karola Tobie nic nie umknie !! :tak:

Witam ślązaczki i ślązakow.
Ja też jestem ze śląska!
Pozdrawiam! Czasem bedę do was wpadac na forum, jak nie macie nic przeciwko.

hej witam nowa mamę !! pisz pisz i zagladaj !!!

Mamaboo świetny pomysł z tym listem do W !!

a ja szukałam i chyba u taty dużo wiekszość tych moich "skarbow" zostalo i jak bede tam to poszukam !

reklama
Do góry