reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam! A jednak udalo! Temperatura spadla.
A pogoda sie popsuła i i tak na spacer nie pojdziemy.
Pozdrawiam goraco!

reklama
A ja własnie dostałam taką wiadomość na gg

Brdzo ważna informacja Roześlij gdzie możesz to bardzo ważne - poszukiwana jest krew grupy ''ARh-'' Dla umierającego dziecka Nr.tel. 605200105 Prośba o pomoc M.Pawłoski

A ja własnie dostałam taką wiadomość na gg

Brdzo ważna informacja Roześlij gdzie możesz to bardzo ważne - poszukiwana jest krew grupy ''ARh-'' Dla umierającego dziecka Nr.tel. 605200105 Prośba o pomoc M.Pawłoski
przeczytaj Aga na wątku możes pomóc tam dużo osób dostało tą informacje ! ale w jedno dostali że o inną grupe krwi chodzi a inni że inne nazwisko i jaks dziewczyna sprawdziła i takiego numeru w ogóle nie ma :baffled:

My po usg, wyniki ok
jeszcze jutro do pediatry obierzeć reszte wyników

Teście wzięli mi Mała na 2h na spacer,
nic nie robie dzisiaj w domu, ide spać...
Dlaczego te moje Maleństwo budzi się w nocy też co 2h ??? :baffled:
Padam...

nie potrafię jestem tak rozczesiona ze szok była u mnie kolezanka z dziecmi i nawet niewiem kiedy mój maluch uderzyl sie głową z jej dzieckiem najgorsze jest to ze zaczął płakać a potem mi się zaniosł dmuchałam mu w usta a on nic zaczęłam nim szarpac dmuchać z całych sił a on nic zaczal siniec myślałam że stracę przytomność cała się trzęsłam az chwycił powietrze dla mnie to trwało to cale wieki trzese sie teraz jak galaretka maly śpi a ja placze..........moja córka też tak miala ale przy szczepieniach i trfało to chwilkę a tu koleżanka chciała juz na pogotowie dzwonic teraz tylko sprawdzam jak oddycha ja kiedyś dostanę zawału :(
A od 2 lutego mamy zabek:)

gwioleta ojejku :-( To nie za wesoło było! Ale dobrze że już jest OK!! Będzie dobrze!

justyśka ty imprezowiczko hahaha :-)

iza a ja wyszłam z córciami na spacerek i było fajniutko :-)

czarnulka - Ty nie-imprezowiczko :-D:-D co Justynce zazdrościsz :-D:-D:-D

gwioleta - dobrze, że wszystko się się skończyło ok.

monysia - fajnie, że badania wyszły ok.

reklama
Do góry