reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hej dziewczyny zepsuł nam się komputer, może dzisiaj uda nam się go naprawić to napiszę coś wieczorkiem... Jestem po prostu załamana, bo nei dośc, że kontaktu ze światem nie mam, to mnóstwo rzeczy poszło się .... kochać :-). I już ich nie odzyskam :zawstydzona/y:....
Zdjęc tez niesttey póki co nie wkleję, bo nei mam jak ich zmniejszyć - piszę z pracy.
Justyna no to się wyszalałaś za wszytskie czasy... Zazdroszczę Ci trochę :-D.
Gwioleta no to przeżyłas nie mały stres. Tulę |Cię mocno. |Mój bratanek od urodzenia się tak zapowietrzał i własnie dmuchali mu w usta i za chwilę sam się uspakajał, a teraz (ma 3 lata) jak się zapowietrza to mówią od niego "oddychaj". Lekarka powiedziała im, zeby go nei przywyczajac od dmuchania. ALe to podobno jest coraz to częstsze u dzieci, ze tak robią.
Kasia Titek ślicznie się utzrymuje na wodzie. Odważny jest, Ozi pewnie by juz panikę siał :-). a tak w ogóle to jest cała mamusia z niego :-)
Monysia 3 mam kciuki, aby było dobrze ! Cieszę się, ze teście wzięli Ci Mała, na pewnos obie troszkę odpoczęłas. Mi zcasem R. bierze Ozskara do teściów i mam cały dzień spokoju. a potem na odwrót, ja biorę Małego i gdzieś jedziemy.
A gdzie jest IZa ???

1. Czytam swojej chrześnicy książeczkę ( a ta fascynacja w oczach !:szok:)
2.Gabriel i SOkar w kąpieli - pól godziny sprzątania ....
3.Ja z Oskarkiem :-)
4.Oskar pod moją neiopbecnośc dorwał się do coli,a wujek zamsiat mu ją wziąć pstryka fotki :angry::angry::angry:
5. Ozi przebrany za słonika - strój karnawałowy bratanka mojego :-)

Śliczne te wasze smerfy i smefetki :)witam nowe mamusie..............my jutro na szczepienie i cholernie sie boje jak to bedzie czy znow mi sie nie zaniesie wiem ze tam sa pielegniarki no i lekarka tylko ten sam widok własnego dziecka...............
mamo boo no to do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia super basen woda hmmmmmmmm sama bym poszła tylko ze obawiam sie że z małym i zima to nie najlepszy pomysł jeszcze przy jego oskrzelkach.

reklama
Do góry