reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oj dzidziusiowi nie śpieszy się

Dobrze w brzuszku siedzieć :-):-):-)

Może w niedzielę :szok::szok::szok:

Mała słyszy że lekarze strajkują to sobie czeka.

Dzisiaj w Tesco dla odmiany kupiam koszulki i fajne adidaski.

Małż po pracy poszedł spać to ja łapłam autko i na zakupy.

Miłej nocki

reklama
Oliwka moze Martaglo ma racje-skoro lekarze strajkuja to Sarze nie predko na ten swiat :-p:-D

Trysiu ja jestem gorsza jak UBek :cool2:widze ze jestes dostepna na GG a tu na nas lejesz :confused::wściekła/y: Prosze mi tu posta pisac i to predziutko! :-p;-):-D

luszczynko w naszym szpitalu przy porodzie lekarz robi najmniej bo tylko zagląda gdzie trzeba ,dobrze że połozne nie strajkuja :-D jak tro pójdę to wiadomo co zadziałało :-D:laugh2:

ogolony Titek :happy:
1008682oq8.jpg

szaleju się najadłem:szok::-D:tak::cool2:
1008681ed1.jpg

Witam Babolki!

Oliwka oj Ty bidulko, wymeczy Cie ta Sara :-(;-)

Kaska wypadek byl tu u mnie w Rybniku-Ochojcu, zginela 3letnia dziewczynka :-(
Titek ma bossski usmieszek ;-):-)

A tutaj nadal pustki ze :szok::-(Babki, odzywajcie sie!!!

witam....
melduję iż wczoraj zrobiłam ostatnią dniówkę w markecie.... zrobiłam w pracy małą imprezkę... a wieczorem zaprosiłam moje bliższe koleżankina ognisko... impreza była superowa.... nawet się popłakałam:zawstydzona/y:....

coś więcej skrobnę później bo teraz mam troszeczkę roboty.... niepamiętam kiedy ostatnio sobotę w domu spędziłam.....

JESTEM CHWILOWO BEZROBOTNA..... ihihihihihihii

witajcie Kofane!!!!

Luczynka ubek z Ciebie niezły, rzeczywiscie...byłam na gg ale tylko przez chwilke, bo mielismy wyjście z mężulem do Taj Mahala, mielismy wolny wieczór Dziabąg sprzedany u teściów:-):-), a tak poza tym podobno mają jedyną normalną knajpke w Łaziskach zamknąć...:-:)-(to gdzie my bedziemy chodzić na piwecko teraz...przeciez nie do Muchy...

Karolcia niestety nie będziemy u Dziabągosa Justynki na birthday bo właśnie będziemy w trakcie pakowania manatek na urlopik...juz pisałam jak Justi pytała kto będzie..ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy spotkały się gdzieś wcześniej...Mogę podjechac do parku KOściuszki w kato, i np tam mogłybyśmy zrobić spęd MAMUSIEK!!! CO WY NA TO?????Bo muszę przyznać, że chciałabym już Was poznać osobiście, bo każdy pod przykrywaką BBoomu może trochę pozować i przybierać różne maski;-);-);-);-)czekam na propozycje!!!KTO BĘDZIE I KIEDY??

Aaaaa dzisiaj wybieramy sie na koncert TSA w Tychach, grają na FEstiwalu R.Riedla...

Oliwka, kiedy Ty się rozsypiesz na DWOJE wreszcie..noo...:szok::-D:-D:-D:-D

Kaśka76, ale gosciu ten Twoj Titek, ja mojego sama obcinam maszynką i zawsze mam komentarze moich teściow po takim strzyżeniu,: jak Ty bidoczku wyglądasz...:confused::confused: obcinam go tą maszynką i tyle, dlatego że ma słabe włoski, dzięki temu włoski mu twardnieją i gęstnieją, mam nadzieję że to pomoże i w przyszłości będzie miał gęstą czuprynkę. Weszłam na forum wcześniakowe...widzę, że też nieźle przeszłaś ze swoim Titolkiem...ja już staram się nie wspominać tych chwil które napawały mnie grozą w pierwszym miesiącu życia mojego Maciunia...Niedługo wybieram sie z moim smykolem na konsultacje do laryngologa i gastro, jakoś dziwnie się czuję bo nie chodzilismy po żadnych specjalistach od dłuższego czasu bo jak dziabąg skoczył roczek i Pani neurolog powiedziała że nie chce go więcej widzieć to stwiedzilismy że teraz Synusiowi trzeba dac czas aby mogł w spokoju dorastać do rówieśnikoów...No ale lekarka prowadząca obecnie mojego synka stwierdziła że w związku z małą masą ciała musimy zrobić badania... :-( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo jak i ja tak i mój mąż bylismy niejadkami i zawsze mielismy niedowagę...a obecnie to musimy się pilnować ;-)), dobra kończe mój wywód i zmykam do deski do prasowania..

Pozdrowionka i do zobaczonka piszonka...

reklama
Trysiu zamykaja Taj Mahal :confused: Ja to osobiscie bylam tam tylko 2 razy :eek: A co do Muchy to hmm... :-D Tam spedzilam pol mojego licealnego zycia :eek::baffled::-D Na przemian z pobytami w Stodole i u znajomych na placu:-p Ehh... Jaki czlowiek bywa glupi:-p:-D:eek::laugh2:Obecnie piwko rajcuje mnie w domku, w milej swojskiej atmosferze gdzie nie musze przekrzykiwac glosnikow i zadnych pijoczkow :sick: Nasi znajomi to glownie studenci wiec przesiaduja we Fraktalu w Mikolowie ale ja tam nie lubie chodzic bo nic nie widac, zaduch okropny, a ja zaraz dostaje dusznosci bo jestem astmatykiem :baffled:
A co do spotkanka, to moze tym razem gdzies indziej, hmm..:confused: Kiedys byla wlasnie o Mikolowie. Moze narazie niech kazda Dziewczyna rzuci porpozycja miejsca.

Do góry