reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnulka imprezujecie na całego. Fajnie dziewczynki z tymi wózkami wyglądają.

Ewcik Filip ma świetną minę na jednym ze zdjęć.

Trysia ja też jestem za Mikołowem - mam przynajmniej bliziutko
A swoją drogą, to mogłabyś się zjawić u Liwi na urodzinkach - już tak nie zwalaj na pakowanie

Pozdrawiam,

reklama
:wściekła/y:hej:wściekła/y: dalej nic chłop nic nie pomógł:no:
justyna no szkoda ja to pewnie jeszcze w szpitalu będę:wściekła/y::-(
ewcik ale mały kawaler jest do ciebie podobny:szok:cała mama:tak:
czarnulka super fotki;-)

Oliwka to Ci sie dziewczyna zasiedziała w brzusiu :-) nie wkurzaj się, w sumie to jeszcze nie jesteś po terminie :confused:

a ja sobie siedzę i obiadek kończe bo dziś późno śniadanko i jakoś tak wyszło a poza tym moje trutnie dwa śpią, teście pojechali, kanarek na balkon wyeksmitowany i upajam się ciiiiiiszą :cool2:

Ewcik - ja nabieram kompleksów coraz większych - odnośnie piszę teraz twojego superowego wyglądu.

Oliwka - cosik słabo z mężowym działacie :-)

Justyna :-D biszkopty najzwyklejsze na swiecie :-D ciasto wylewasz na biszkopty i buch do pieca na okolo godzinke (ja pieke w temp 180), poporstu musisz obserwowac czy sie ladnie rownomiernie rumieni. A ser to kup taki gotowy na sernik, sa takie pudelka 1kg. Zazwyczaj pisze cos w stylu Twarog sernikowy lub cos takiego. Jak pojdziesz do sklepu i spojrzysz na polke z nabialem to od razu kapniesz o co biega ;-)

hejka:-)

Melduje że juz jestesmy !!!!!!

Jenym słowem było SUPER!!!! wszystko dopisało:tak:nawet i pogoda nie zawiodła więc wróciliśmy opaleni.
Ale co dobre szybko sie kończy i jutro do pracy:szok::-(
Jak tylko sie4 zbiore to powklejam foteczki i zdam relacje z wakacji.

Wdze że nie leniuchowałyście i posciki produkowałyście:tak:nawet nie próbuje tego wsztstkiego nadrabiac, ale zauwazyłam ze Oliwka jeszcze dwa w jednym :szok:

justyna - wpisjuj nas /trójeczka/ na liste gości na urodzinki :-D

oki narka ide dalej leniuchowac przed praca:dry:

heloł wieczorowo !!!

Luczynka no to teraz napisałaś tak jak dla mnie :-D no bo właśnie niewiedziałam na ile i do jakiej temp !! ok będe działać :-) a serek to wiem bo juz widziałam pare razy w sklepie takie kubełki ale napisałaś tak że zastanowiło mnie cóz to za ser :laugh2: No i widzisz jest jeszcze ktoś bardziej niezdarny w przygodach z peicem od Ciebie :sorry:

Oliwka no to jeszcze masz 8 dni :cool2: bo w terminie poród to do 2 tyg przed i po terminie :dull:

Kubusiowa witaj na forum :-D Kochana Ty juz dawno wpisana na listę :-D

Dziewczyny mam nadzieję że odebrałyście info z adresem :blink: Tak więc na liście gości mamy :
- Czarnulkową familję
- Ewciki
- Kubusiową z chłopakami
- Sandrosiki
- Diablicę z diablątkiem
- MMM z Esiem
- Kaśkę 76 z Titem
- .....
( Luczynka, Karola, Trysia) :confused:

zapraszamy !

A dziś wypatrzyłam że nie ma być pogody :sorry:

reklama