reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnulka imprezujecie na całego. Fajnie dziewczynki z tymi wózkami wyglądają.

Ewcik Filip ma świetną minę na jednym ze zdjęć.

Trysia ja też jestem za Mikołowem - mam przynajmniej bliziutko
A swoją drogą, to mogłabyś się zjawić u Liwi na urodzinkach - już tak nie zwalaj na pakowanie

Pozdrawiam,

reklama
:wściekła/y:hej:wściekła/y: dalej nic chłop nic nie pomógł:no:
justyna no szkoda ja to pewnie jeszcze w szpitalu będę:wściekła/y::-(
ewcik ale mały kawaler jest do ciebie podobny:szok:cała mama:tak:
czarnulka super fotki;-)

Oliwka to Ci sie dziewczyna zasiedziała w brzusiu :-) nie wkurzaj się, w sumie to jeszcze nie jesteś po terminie :confused:

a ja sobie siedzę i obiadek kończe bo dziś późno śniadanko i jakoś tak wyszło a poza tym moje trutnie dwa śpią, teście pojechali, kanarek na balkon wyeksmitowany i upajam się ciiiiiiszą :cool2:

Ewcik - ja nabieram kompleksów coraz większych - odnośnie piszę teraz twojego superowego wyglądu.

Oliwka - cosik słabo z mężowym działacie :-)

Justyna :-D biszkopty najzwyklejsze na swiecie :-D ciasto wylewasz na biszkopty i buch do pieca na okolo godzinke (ja pieke w temp 180), poporstu musisz obserwowac czy sie ladnie rownomiernie rumieni. A ser to kup taki gotowy na sernik, sa takie pudelka 1kg. Zazwyczaj pisze cos w stylu Twarog sernikowy lub cos takiego. Jak pojdziesz do sklepu i spojrzysz na polke z nabialem to od razu kapniesz o co biega ;-)

hejka:-)

Melduje że juz jestesmy !!!!!!

Jenym słowem było SUPER!!!! wszystko dopisało:tak:nawet i pogoda nie zawiodła więc wróciliśmy opaleni.
Ale co dobre szybko sie kończy i jutro do pracy:szok::-(
Jak tylko sie4 zbiore to powklejam foteczki i zdam relacje z wakacji.

Wdze że nie leniuchowałyście i posciki produkowałyście:tak:nawet nie próbuje tego wsztstkiego nadrabiac, ale zauwazyłam ze Oliwka jeszcze dwa w jednym :szok:

justyna - wpisjuj nas /trójeczka/ na liste gości na urodzinki :-D

oki narka ide dalej leniuchowac przed praca:dry:

heloł wieczorowo !!!

Luczynka no to teraz napisałaś tak jak dla mnie :-D no bo właśnie niewiedziałam na ile i do jakiej temp !! ok będe działać :-) a serek to wiem bo juz widziałam pare razy w sklepie takie kubełki ale napisałaś tak że zastanowiło mnie cóz to za ser :laugh2: No i widzisz jest jeszcze ktoś bardziej niezdarny w przygodach z peicem od Ciebie :sorry:

Oliwka no to jeszcze masz 8 dni :cool2: bo w terminie poród to do 2 tyg przed i po terminie :dull:

Kubusiowa witaj na forum :-D Kochana Ty juz dawno wpisana na listę :-D

Dziewczyny mam nadzieję że odebrałyście info z adresem :blink: Tak więc na liście gości mamy :
- Czarnulkową familję
- Ewciki
- Kubusiową z chłopakami
- Sandrosiki
- Diablicę z diablątkiem
- MMM z Esiem
- Kaśkę 76 z Titem
- .....
( Luczynka, Karola, Trysia) :confused:

zapraszamy !

A dziś wypatrzyłam że nie ma być pogody :sorry:

reklama