reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oj dzidziusiowi nie śpieszy się

Dobrze w brzuszku siedzieć :-):-):-)

Może w niedzielę :szok::szok::szok:

Mała słyszy że lekarze strajkują to sobie czeka.

Dzisiaj w Tesco dla odmiany kupiam koszulki i fajne adidaski.

Małż po pracy poszedł spać to ja łapłam autko i na zakupy.

Miłej nocki

reklama
Oliwka moze Martaglo ma racje-skoro lekarze strajkuja to Sarze nie predko na ten swiat :-p:-D

Trysiu ja jestem gorsza jak UBek :cool2:widze ze jestes dostepna na GG a tu na nas lejesz :confused::wściekła/y: Prosze mi tu posta pisac i to predziutko! :-p;-):-D

luszczynko w naszym szpitalu przy porodzie lekarz robi najmniej bo tylko zagląda gdzie trzeba ,dobrze że połozne nie strajkuja :-D jak tro pójdę to wiadomo co zadziałało :-D:laugh2:

ogolony Titek :happy:
1008682oq8.jpg

szaleju się najadłem:szok::-D:tak::cool2:
1008681ed1.jpg

Witam Babolki!

Oliwka oj Ty bidulko, wymeczy Cie ta Sara :-(;-)

Kaska wypadek byl tu u mnie w Rybniku-Ochojcu, zginela 3letnia dziewczynka :-(
Titek ma bossski usmieszek ;-):-)

A tutaj nadal pustki ze :szok::-(Babki, odzywajcie sie!!!

witam....
melduję iż wczoraj zrobiłam ostatnią dniówkę w markecie.... zrobiłam w pracy małą imprezkę... a wieczorem zaprosiłam moje bliższe koleżankina ognisko... impreza była superowa.... nawet się popłakałam:zawstydzona/y:....

coś więcej skrobnę później bo teraz mam troszeczkę roboty.... niepamiętam kiedy ostatnio sobotę w domu spędziłam.....

JESTEM CHWILOWO BEZROBOTNA..... ihihihihihihii

witajcie Kofane!!!!

Luczynka ubek z Ciebie niezły, rzeczywiscie...byłam na gg ale tylko przez chwilke, bo mielismy wyjście z mężulem do Taj Mahala, mielismy wolny wieczór Dziabąg sprzedany u teściów:-):-), a tak poza tym podobno mają jedyną normalną knajpke w Łaziskach zamknąć...:-:)-(to gdzie my bedziemy chodzić na piwecko teraz...przeciez nie do Muchy...

Karolcia niestety nie będziemy u Dziabągosa Justynki na birthday bo właśnie będziemy w trakcie pakowania manatek na urlopik...juz pisałam jak Justi pytała kto będzie..ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy spotkały się gdzieś wcześniej...Mogę podjechac do parku KOściuszki w kato, i np tam mogłybyśmy zrobić spęd MAMUSIEK!!! CO WY NA TO?????Bo muszę przyznać, że chciałabym już Was poznać osobiście, bo każdy pod przykrywaką BBoomu może trochę pozować i przybierać różne maski;-);-);-);-)czekam na propozycje!!!KTO BĘDZIE I KIEDY??

Aaaaa dzisiaj wybieramy sie na koncert TSA w Tychach, grają na FEstiwalu R.Riedla...

Oliwka, kiedy Ty się rozsypiesz na DWOJE wreszcie..noo...:szok::-D:-D:-D:-D

Kaśka76, ale gosciu ten Twoj Titek, ja mojego sama obcinam maszynką i zawsze mam komentarze moich teściow po takim strzyżeniu,: jak Ty bidoczku wyglądasz...:confused::confused: obcinam go tą maszynką i tyle, dlatego że ma słabe włoski, dzięki temu włoski mu twardnieją i gęstnieją, mam nadzieję że to pomoże i w przyszłości będzie miał gęstą czuprynkę. Weszłam na forum wcześniakowe...widzę, że też nieźle przeszłaś ze swoim Titolkiem...ja już staram się nie wspominać tych chwil które napawały mnie grozą w pierwszym miesiącu życia mojego Maciunia...Niedługo wybieram sie z moim smykolem na konsultacje do laryngologa i gastro, jakoś dziwnie się czuję bo nie chodzilismy po żadnych specjalistach od dłuższego czasu bo jak dziabąg skoczył roczek i Pani neurolog powiedziała że nie chce go więcej widzieć to stwiedzilismy że teraz Synusiowi trzeba dac czas aby mogł w spokoju dorastać do rówieśnikoów...No ale lekarka prowadząca obecnie mojego synka stwierdziła że w związku z małą masą ciała musimy zrobić badania... :-( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo jak i ja tak i mój mąż bylismy niejadkami i zawsze mielismy niedowagę...a obecnie to musimy się pilnować ;-)), dobra kończe mój wywód i zmykam do deski do prasowania..

Pozdrowionka i do zobaczonka piszonka...

reklama
Trysiu zamykaja Taj Mahal :confused: Ja to osobiscie bylam tam tylko 2 razy :eek: A co do Muchy to hmm... :-D Tam spedzilam pol mojego licealnego zycia :eek::baffled::-D Na przemian z pobytami w Stodole i u znajomych na placu:-p Ehh... Jaki czlowiek bywa glupi:-p:-D:eek::laugh2:Obecnie piwko rajcuje mnie w domku, w milej swojskiej atmosferze gdzie nie musze przekrzykiwac glosnikow i zadnych pijoczkow :sick: Nasi znajomi to glownie studenci wiec przesiaduja we Fraktalu w Mikolowie ale ja tam nie lubie chodzic bo nic nie widac, zaduch okropny, a ja zaraz dostaje dusznosci bo jestem astmatykiem :baffled:
A co do spotkanka, to moze tym razem gdzies indziej, hmm..:confused: Kiedys byla wlasnie o Mikolowie. Moze narazie niech kazda Dziewczyna rzuci porpozycja miejsca.

Do góry