Justyna ja dopeiro po przeczytaniu Twojego posta polecialam i wlaczylam Aktualnosci na Trojce. Wiedzialam ze byl jakis wypadek ale nie wiedzialam co dokladnie. A okazalo sie ze u nas pod sklepem mama przechodzila z 3letnia coreczka przez pasy i facet wjechal w nia samochodem :--(Dziewczynka zginela na miejscu amtce nic sie nie stalo ale i tak wzieli ja do szpitala na obserwacje. A facet byl trzezwy. Tragedia jak nie wiem...... :-(Juz sobie wyobrazam ten straszny pogrzeb u nas :--( Na tej drodze jezdza jak idioci !!! bo to dluga prosta droga, z nowa nawierzchnia wiec jada nawet po 150 na godzine a ograniczenie do 50 Czasami stoi sie po 20minut przy pasach bo nikt Cie nie przepusci A droga byla dzis faktycznie calkowicie zamknieta z powodu tego wypadku. Jutro rano moja tesciowa pojdzie na zakupy to sie dowie czegos wiecej, kto to byl bo moze sie okazac ze to ktos kogo dobrze znamy :-( Ale mam teraz paskudny humor przez to.... Pomyslec ze to ja moglam tam byc z Oliwka na zakupach.... ;(;(;( :-( Chryste....
reklama
Czesc dziewczyny
U nas jakas wysypka wyskoczyła , takie malutkie kropeczki troche na brzuszku i pleckach.....hm.......Justyna antybiotyk moj tez miał na angine ale miesiac temu wiec chyba cos innego.
Karolinna a co Tobie pani doktor na to przepisała.
Jak do poniedziałku nie zejdzie pedzimy do lekarza.
Pedze do wyrka bo jutro o6,00 pobudka ale w pracy tylko do 14:-):-), znajac do tego moje szczescie to bedzie padac
Jutro obiecuje wkleic fotki
U nas jakas wysypka wyskoczyła , takie malutkie kropeczki troche na brzuszku i pleckach.....hm.......Justyna antybiotyk moj tez miał na angine ale miesiac temu wiec chyba cos innego.
Karolinna a co Tobie pani doktor na to przepisała.
Jak do poniedziałku nie zejdzie pedzimy do lekarza.
Pedze do wyrka bo jutro o6,00 pobudka ale w pracy tylko do 14:-):-), znajac do tego moje szczescie to bedzie padac
Jutro obiecuje wkleic fotki
Luczynka to naprawde smutne i dlaczego tak sie stało......oj biedna mamusia straciła swoje dziecko na własnych oczach......
Wiesz ja tez przeżyłam wypadek, siesze sie ze stało sie jak sie stało i juz normalnie rusze ramieniem ale było ciezko. Policjanci bedacy na miejscu wypadku mowili ze gdyby była poduszka powietrzna to ja na 90% mam złamany kregosłup.
W momencie gdy on w moja strone walnął ja byłam pochylona bo szukałam telefonu w komorce, a gdy mąż krzyknął uwazaj nie zdążyłam sie wyprostować.
Całe szczescie ze wyszłam z tego wszystkiego dobrze.
Wiesz ja tez przeżyłam wypadek, siesze sie ze stało sie jak sie stało i juz normalnie rusze ramieniem ale było ciezko. Policjanci bedacy na miejscu wypadku mowili ze gdyby była poduszka powietrzna to ja na 90% mam złamany kregosłup.
W momencie gdy on w moja strone walnął ja byłam pochylona bo szukałam telefonu w komorce, a gdy mąż krzyknął uwazaj nie zdążyłam sie wyprostować.
Całe szczescie ze wyszłam z tego wszystkiego dobrze.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Dawajta baby WAPNO BĄBELKOM na te wysypki.
Ja nic nie pisze bo mnie az dreszcze przeszły jak przeczytałam o śmierci tej dziewczynki :-(
Fotki boskie wszystkie które tu obejżałam i dostałam ;-)
Ja nic nie pisze bo mnie az dreszcze przeszły jak przeczytałam o śmierci tej dziewczynki :-(
Fotki boskie wszystkie które tu obejżałam i dostałam ;-)
makitoza
Fanka BB :)
Nie chciałabym preżywać tego co ta matka.
Ja bym chyba zwriowała do końca zycia kobieta będzie żyła z tą świadomością że zginęła jaj córeczka.
My też mieliśmy takiego pirata pod blokiem i jak go ochrzanilismy to zdzwiony że przecież nic się nie stało. A co mielismy czekać aż coś by się stało. No tak odpowiedział to byłby problem. Problem - kretyn jeden.
Fotelika to raczej nie zmienimy już do 36kg. Zobaczymy co będzie z tym autem ale już się to robi nudne.
Idę spać ...
Ja bym chyba zwriowała do końca zycia kobieta będzie żyła z tą świadomością że zginęła jaj córeczka.
My też mieliśmy takiego pirata pod blokiem i jak go ochrzanilismy to zdzwiony że przecież nic się nie stało. A co mielismy czekać aż coś by się stało. No tak odpowiedział to byłby problem. Problem - kretyn jeden.
Fotelika to raczej nie zmienimy już do 36kg. Zobaczymy co będzie z tym autem ale już się to robi nudne.
Idę spać ...
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Hej kochaniutkie :-)
podczytuje was cały czas,ale ostatnio jestem tak padnięta że szkoda gadać
idę nawet wczesnie spać bo juz nie daje rady siedzieć
Cos niee tak sie ze mną dzieje albo dziewczyny tak mnie wykańczają
A moja Emilcia kończy dzisiaj 11 m-cy
za miesiąc roczek
jak ten czas leci
hmmm... za szybko
podczytuje was cały czas,ale ostatnio jestem tak padnięta że szkoda gadać
A moja Emilcia kończy dzisiaj 11 m-cy
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Sto lat dla Emilki :-)
reklama
Podziel się: