reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Justyna ja dopeiro po przeczytaniu Twojego posta polecialam i wlaczylam Aktualnosci na Trojce. Wiedzialam ze byl jakis wypadek ale nie wiedzialam co dokladnie. A okazalo sie ze u nas pod sklepem mama przechodzila z 3letnia coreczka przez pasy i facet wjechal w nia samochodem :szok::-:)-(Dziewczynka zginela na miejscu amtce nic sie nie stalo ale i tak wzieli ja do szpitala na obserwacje. A facet byl trzezwy. Tragedia jak nie wiem...... :-(Juz sobie wyobrazam ten straszny pogrzeb u nas :-:)-( Na tej drodze jezdza jak idioci !!! bo to dluga prosta droga, z nowa nawierzchnia wiec jada nawet po 150 na godzine a ograniczenie do 50 :wściekła/y::no::angry: Czasami stoi sie po 20minut przy pasach bo nikt Cie nie przepusci:no: A droga byla dzis faktycznie calkowicie zamknieta z powodu tego wypadku. Jutro rano moja tesciowa pojdzie na zakupy to sie dowie czegos wiecej, kto to byl bo moze sie okazac ze to ktos kogo dobrze znamy :-( Ale mam teraz paskudny humor przez to.... Pomyslec ze to ja moglam tam byc z Oliwka na zakupach.... ;(;(;( :-( Chryste....

reklama
Czesc dziewczyny

U nas jakas wysypka wyskoczyła , takie malutkie kropeczki troche na brzuszku i pleckach.....hm.......Justyna antybiotyk moj tez miał na angine ale miesiac temu wiec chyba cos innego.:baffled::baffled:
Karolinna a co Tobie pani doktor na to przepisała.:confused::confused::confused:
Jak do poniedziałku nie zejdzie pedzimy do lekarza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pedze do wyrka bo jutro o6,00 pobudka ale w pracy tylko do 14:-):-), znajac do tego moje szczescie to bedzie padac
Jutro obiecuje wkleic fotki

Luczynka to naprawde smutne i dlaczego tak sie stało......oj biedna mamusia straciła swoje dziecko na własnych oczach......
Wiesz ja tez przeżyłam wypadek, siesze sie ze stało sie jak sie stało i juz normalnie rusze ramieniem ale było ciezko. Policjanci bedacy na miejscu wypadku mowili ze gdyby była poduszka powietrzna to ja na 90% mam złamany kregosłup.
W momencie gdy on w moja strone walnął ja byłam pochylona bo szukałam telefonu w komorce, a gdy mąż krzyknął uwazaj nie zdążyłam sie wyprostować.
Całe szczescie ze wyszłam z tego wszystkiego dobrze.

Dawajta baby WAPNO BĄBELKOM na te wysypki.
Ja nic nie pisze bo mnie az dreszcze przeszły jak przeczytałam o śmierci tej dziewczynki :-(

Fotki boskie wszystkie które tu obejżałam i dostałam ;-)

Nie chciałabym preżywać tego co ta matka.
Ja bym chyba zwriowała do końca zycia kobieta będzie żyła z tą świadomością że zginęła jaj córeczka.
My też mieliśmy takiego pirata pod blokiem i jak go ochrzanilismy to zdzwiony że przecież nic się nie stało. A co mielismy czekać aż coś by się stało. No tak odpowiedział to byłby problem. Problem - kretyn jeden.

Fotelika to raczej nie zmienimy już do 36kg. Zobaczymy co będzie z tym autem ale już się to robi nudne.

Idę spać ...

hej
luszczynka ale tragedia matka pewnie szoku dostała:-(
karolina fakt rzadziej pisze ale podczytuje na bierząco;-)
U mnie dalej nic tyle że zaś czop mi odchodzi :tak:

Hej kochaniutkie :-)

podczytuje was cały czas,ale ostatnio jestem tak padnięta że szkoda gadać
icon_sad.gif
idę nawet wczesnie spać bo juz nie daje rady siedzieć
icon_confused.gif
Cos niee tak sie ze mną dzieje albo dziewczyny tak mnie wykańczają
icon_confused.gif

A moja Emilcia kończy dzisiaj 11 m-cy
icon_biggrin.gif
za miesiąc roczek
shock.gif