reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Luczynka jestem jak najbardziej za Mikołowem!!!!!! tylko pamiętajcie o tym że mnie nie ma po 8.08.... :tak::tak::tak::-):-):-) jak tam Twoje dietkowanie???
A Taja zamykają, ja lubiłam od czasu do czasu gdzies wyjść, jeszcze tam w miarę spoko jest towarzycho...choć wczoraj była promocja na piwo i drinki więc uzbierała się niezła mieszanka :-))

reklama
diablica bezrobotna do 1 września:-D:-D
trysia niewiem:szok::confused: powoli mi nerwy puszczają i mam dość chyba doła załapałam ,już nie mogą ze mną wytrzymać ;-)też bym nie umiała ale co zrobić dopadło mnie i już :szok:

oj Oliwcia hormony buzują buzują, uważaj na siebie i trzymaj się dzielnie no i chopa w obroty bierz!!!;-);-);-)

A tak poza tym to co nas tutaj tak mało???
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czesc !!

ale się wyganiałam dziś na plenerze dwa jeden za drugim na jednym wlazłam po kolana w pokrzywy :shocked2: no ale czego sie nie robi, kapłam sie jak poczułam :-D

Luczynka zaraz odpisuję ten sernik i jutro testuję !!

Kaśka mniamuśny ten twój maluch !!

Trysia kozo jedna jak 8 wyjeżdzasz to dałabyś radę 5 przyjechać :confused: no chyba 4 dni sie nie pakujesz :laugh2:

Oliwka no na finiszu to ciągnie sie nieludzko !! upajaj sie ostatnimi chwilami w dwupaku :-D

Hej

Oliwka a co ty tutaj dalej robisz...bierz sie za meza i dawaj na porodowke.

Luczynka ja tez jestem za Mikołowem ale koniec sierrpnia czyli tak od 26,08

Kubusiowa gdzie relacje z wakacji i fotki oczywiscie wrzucaj

Justynka na ktora sa te urodzinki????04,08 w sobote Grzegorz ma urodiznki a bedzie na nich chrzestna Filipka ktora mieszka w Rzeszowie i nie wiem jak bedzie ze spaniem. Zawsze spia u tesciowej i mysle ze teraz tez tak bedzie.
:-):-):-)

A oto obiecane fotki

brudasekbo2.jpg

bujamsiegm8.jpg

nakotkupx7.jpg

zmamusiaru0.jpg

spacerwparkuds6.jpg

fajnie że dziś trochę popadało ....chlodniej troszke
A my jutro jak co roku na 11,00 na mszę za dziadkika potem cała rodziną do wujka na działkę na grilla. Rok temu było na cos koło 36-37 osób .
Mysle ze jutro nie bedzie cały dzien padać?????

Witam :-)

My dzisiaj byłyśmy na urodzinkach kolegi Wikusi :-) A rano jedziemy na chrzciny :-)

Załanczam foteczki dla forumowych cioteczek z dzisiaj ;-)
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

reklama
Luczynka i kto tu jest beztalencie :confused:
-co ja mam dalej zrobić jak wywalę to na te biszkopty :sorry2: :confused:
- jakie dajesz te biszkopty i co to za serek obojętnie jaki biały :confused::cool2:

Do góry