reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej Babolki!

Ja przez to wszystko nie moglam wczoraj zasnac, caly czas myslalam ze to przeciez moglam byc ja z Oliwka, codziennei tamtedy przeciez chodzimy :-(Ehhh....:-(A to co czuje tamta matka jest pewnie nie do opisania. Mnie by sie zyc juz nie chcialo, zawsze chodzilabym z mysla ze mogl zabic mnie a nie moje dziecko :-(

EMILKO!
Wszystkiego naj naj naj z okazji kolejnej miesiecznicy :-)

A mojej Oliwci zostaly jeszcze niecale dwa miesiace do roczku :szok: Jak ten czas zlecial, przeciez jeszcze niedawno meldowalam sie tu codziennie nadal 2w1 tak jak teraz oliwka29.

reklama
Puk Puk !! Jest tu ktokolwiek :confused:

Dawno nie bylo tu takiej pustki jak dzis...:-(

Nawet nie mam komu odpisywac :baffled:

Dziewczyny! Przeciez nie bede prowadzila monologu :eek:

witam !!!!

Luczynko ja też jestem jakas zdołowana tą tragedią, zawsze jak giną dzieci to straszne.... Ciągle niestety brakuje nam wyobraźni zarówno kierowcom jak i pieszym !!

Karlam a co Ty tu tak wpadasz i wypadasz :-D:confused:

Czarnulko buziak na mieciąc przed rocznicą urodzin dla Emi !!

Zobacz załącznik 46926

Luczynko a podziel sie tym genialnym przepisem na sernik :cool2:

Justyś a prosze Cie bardzo ;-):-)

Sernik:
1 kg sera sernikowo-kanapkowego
6 jajek (żółtka, z białek ubijamy pianę)
1 duża (0,5l) śmietana 18%
1,5 szklanki cukru
3 budynie śmietankowe lub waniliowe (takie, które rozrabia się w 0,5 l mleka, jeżeli są te wieksze do rozrobienia w 3/4 l mleka to 2 szt.)

Wszystkie składniki mieszamy mikserem, można dodać jeszcze aromat do ciast pomarańczowy kilka kropel (ale ja nie dodaje a wychodzi pychotka:-p), na koniec dodajemy ubita pianę i delikatnie mieszamy.
Wszystko wylewamy do formy wyłożonej biszkoptami. Sernik wychodzi normalnie taki puszysty jak ptasie mleczko i jest banalnie prosty w wykonaniu. Tego sernika poprostu nie da sie zepsuc :no::-D:-D Mowi to "Totalne Beztalencie Kulinarne i Cukiernicze" (czyt. Luczynka:-D) :cool2::-D

Justyna w tej tragedii jest taki bezsens (zreszta kazda smierc dziecka jest bezsensowna:-() ze ta matka przechodzila z coreczke przez pasy, czyli w miejscu gdzie mialy prawo czuc sie bezpiecznie przechodzac przez jezdnie :-(

Karlam i to wszystko co masz nam do napisania po tak dluugiej nieobecnosci :confused::eek::angry:

Czarnulko milego wypadu! :-) A my nawet na spacer nie mozemyw yjsc bo niebo jest zachmurzone i co chwile deszczyk nas straszy :dry:

halo co za pyszności mi sie w piecu z papierówkami piecze ;-)
dziś musze wziąć sie do roboty z moim starym:laugh2::elvis::rofl: bo to na nic moze czekam na jego wolne :szok:
luszczynka u nas nawet nie postraszy ło moze na wieczór sie skołuje deszczyk :szok:

Oliwka to bierz chlopa i do roboty!! ;-):-D Niech sie do czegos jeszcze raz przyda przy tej ciazy. Z pierwszego razu powstala Sara, a teraz niech pomoze jej przyjsc na ten swiat :-p:cool2::-D:-D:-D

reklama
Do góry