reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd:

Ale tu dziś posucha.................

Gdzie jesteście :confused::confused::confused:

Ja zamiast robić coś pożytecznego obijam się i jakoś nie mam co tu dziś czytać:no: a w tygodniu może być ciężko u mnie z czasem.....

:cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd:
:cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd:

reklama
Hej!!!

Karlam - ja do tej pory nie prześpię nocy bo mały wstaje 2-3 razy na cycka jak obudzi się 1 raz to jest cud i lepiej troszke się wyśpię a tak wstaje o 6 a w tygodniu mnie to nie boli bo tak wstaję do pracy a w wekend to:no::no::no::wściekła/y:A w dzień śpi 1-1,5h czyli od 10-11.30 albo 10.30 - 12.00 a po południu 15.30-17.00 albo 16-17.00 a jak jesteśmy u kogoś to wszystko mu się przestawia i nie ma mowy zeby mały w dzien spał także obawiam sie jak to bedzie jak pojedziemy nad morze w sierpniu bo mały w wózku sam nie zaśnie cieżko go uspać a wieczorami to zasypia mi przy cycku i nie ma innego sposobu :no::no::no: Takze jak byliśmy ostatnio w Zakopanym w majowy weekend to usypianie Kamilka na dworze w dzień było takie ze musiałam go nakarmic na uboczu a on zasypiał przy cycku i wkładałam go do wózka.

monia0203 Witaj wsrod Babyboomaniaków :confused2::-pJa jestem z Rybnika :-) a dokladnie z Ochojca :tak:Napisz nam cos wiecej o sobie. Ciesze sie ze chcesz zadomowic sie u nas na dluzej:cool2:Pozdrawiam;-)

Basiu no to faktycznie masz nieciekawie z tym zasypianiem Kamilka :baffled: Bidulko :-(Ale badz dobrej mysli;-)W koncu kiedys musi byc lepiej:-)

Anian tak to niestety bywa ze w weekend jest tu zazwyczaj straszna pustka:-(Ja nie siedzialam dzis na BB bo mam nauke :wściekła/y:we wtorek paskudny examin:no::-(

Karlam to dobrze ze chociaz nie macie problemu z zasypianiem, nas czasami zasypianie wymeczy bardziej niz wczesna pobudka:-(niestety:no:kiedys Oliwia postanowila zrobic nam pobudke po 4 rano :-D i ona poszla spac znowu po 7 a ja juz nie umialam zasnac:no: tak to juz bywa z tymi naszymi kruszynkami:cool2:

Luczynka - ale co zrobic dobrze ze wieczorem zasypia mi szybko przy cycku bo juz o 20-20.30 śpi w łózeczku :tak:Trzymam kciuki za egzamin we wtorek ;-)

o rany dziewczyny ale sie podlamalam heheheh :-) to z tego wynika ze wyspie sie najwczesniej za rok!!! o zesz ty w morde!!

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

chciałaś dziecka to masz ;-)

a zawsze możesz Michała "sprzedać" i się wyspać:-p

fajny pomysł, ale ja z niego skorzystałam....raz....i chodzę niewyspana bądź też przysypiam z Młodą w południe:happy:

ale po miom wołaniu rozpaczy się rozpędziłyście z pisaniem....:nerd:

baska ale masz cyckoholika-usypiacza....:-D

U nas też tak było przez pewien czas. A w sumie to teraz chyba bez butelki mi w południe Młoda nie uśnie...zobaczymy w wakacje, bo mam zamiar wtedy jej poprzestawiać dietę:szok::cool2:

Karlam a jak skończy 2 lata to przestanie spać wogóle w dzień u nas tak było.
Dotarliśmy dzisiaj do Agaty w Katowicach i nie ma naszych mebli.
Zdjęte z ekspozycji nie sprzedawały się.
To teraz kupujemy Epli z Forte też pomarańczowe i tak fajnie zaokrąglone.
Jak coś stworzę pokaże

Już mnie męczy te chodzenie p sklepach najgorzej z łazienką .....

Trzymam kciuki za egzamin :-):-):-):-):szok:5

Witam,

Ze spaniem u dzieci to roznie. Martaglo Sonia juz niedlugo bedzie miala 3, a nadal w dzien spi i to dlugo, bo potrafi nawet i 3 godzinki przespac.
Ja mialam problem dopoki karmilam - Sonia w ogole to miala przestawiony dzien z noca, jak o 17 sie rozbudzila, tak nie moglam jej do 1 w nocy uspac, a potem to budzila sie co 2 godziny na dluuuugie karmienie i zabawe.... W dzien tez malo mi spala, tak wiec pierwsze 6 miesiecy to chodzilam jak lunatyk.
Naszczescie nie bylo problemu - w wozku ladnie zasypiala. Z tym jednak Basia mysle, ze kwestia przyzwyczajenia dziecka, moze sie uda Wam przyzyczaic i bedziecie mieli luzniej.
A butle to tez nadal saczy - praktycznie przed kazdym spaniem i po mile widziana butla :-)

Martaglo kupilas kask tam, gdzie pisalas wczesniej i podalas mi strone. My w koncu jeszcze nawet nie rozejzelismy sie, ostatnio zyjemy troche w biegu, ale powoli sytuacja nam sie rozluznia i pewnie znow zaczniemy na rower wychodzic i miec czas na zakupy....

Monia witaj wsrod nas

U nas zadne nowosci. Sonia chodzi do przedszkola, my pracujemy, ja jeszcze jednen egzamin przede mna, wiec sie ucze...

Pozdrawiam,

reklama
Anian stwierdzenia chcialas to masz niebardzo do mnie pasuje hehe :-) to byla niespodzianeczka:-)

moj MIchas juz teraz malo spi w dzien, ostatnio jest okropny, bo jeszcze siedziec nie umie, ledwo raczkuje a juz probuje wstawac i beczy caly dzien!!! normalnie ryczy i wrzeszczy, nie wiem kompletnie o co mu chodzi, i to caly dzien tak.... :-(

Do góry