reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd:

Ale tu dziś posucha.................

Gdzie jesteście :confused::confused::confused:

Ja zamiast robić coś pożytecznego obijam się i jakoś nie mam co tu dziś czytać:no: a w tygodniu może być ciężko u mnie z czasem.....

:cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd:
:cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd: :cool: :elvis: :nerd:

reklama
Hej!!!

Karlam - ja do tej pory nie prześpię nocy bo mały wstaje 2-3 razy na cycka jak obudzi się 1 raz to jest cud i lepiej troszke się wyśpię a tak wstaje o 6 a w tygodniu mnie to nie boli bo tak wstaję do pracy a w wekend to:no::no::no::wściekła/y:A w dzień śpi 1-1,5h czyli od 10-11.30 albo 10.30 - 12.00 a po południu 15.30-17.00 albo 16-17.00 a jak jesteśmy u kogoś to wszystko mu się przestawia i nie ma mowy zeby mały w dzien spał także obawiam sie jak to bedzie jak pojedziemy nad morze w sierpniu bo mały w wózku sam nie zaśnie cieżko go uspać a wieczorami to zasypia mi przy cycku i nie ma innego sposobu :no::no::no: Takze jak byliśmy ostatnio w Zakopanym w majowy weekend to usypianie Kamilka na dworze w dzień było takie ze musiałam go nakarmic na uboczu a on zasypiał przy cycku i wkładałam go do wózka.

monia0203 Witaj wsrod Babyboomaniaków :confused2::-pJa jestem z Rybnika :-) a dokladnie z Ochojca :tak:Napisz nam cos wiecej o sobie. Ciesze sie ze chcesz zadomowic sie u nas na dluzej:cool2:Pozdrawiam;-)

Basiu no to faktycznie masz nieciekawie z tym zasypianiem Kamilka :baffled: Bidulko :-(Ale badz dobrej mysli;-)W koncu kiedys musi byc lepiej:-)

Anian tak to niestety bywa ze w weekend jest tu zazwyczaj straszna pustka:-(Ja nie siedzialam dzis na BB bo mam nauke :wściekła/y:we wtorek paskudny examin:no::-(

Karlam to dobrze ze chociaz nie macie problemu z zasypianiem, nas czasami zasypianie wymeczy bardziej niz wczesna pobudka:-(niestety:no:kiedys Oliwia postanowila zrobic nam pobudke po 4 rano :-D i ona poszla spac znowu po 7 a ja juz nie umialam zasnac:no: tak to juz bywa z tymi naszymi kruszynkami:cool2:

Luczynka - ale co zrobic dobrze ze wieczorem zasypia mi szybko przy cycku bo juz o 20-20.30 śpi w łózeczku :tak:Trzymam kciuki za egzamin we wtorek ;-)

o rany dziewczyny ale sie podlamalam heheheh :-) to z tego wynika ze wyspie sie najwczesniej za rok!!! o zesz ty w morde!!

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

chciałaś dziecka to masz ;-)

a zawsze możesz Michała "sprzedać" i się wyspać:-p

fajny pomysł, ale ja z niego skorzystałam....raz....i chodzę niewyspana bądź też przysypiam z Młodą w południe:happy:

ale po miom wołaniu rozpaczy się rozpędziłyście z pisaniem....:nerd:

baska ale masz cyckoholika-usypiacza....:-D

U nas też tak było przez pewien czas. A w sumie to teraz chyba bez butelki mi w południe Młoda nie uśnie...zobaczymy w wakacje, bo mam zamiar wtedy jej poprzestawiać dietę:szok::cool2:

Karlam a jak skończy 2 lata to przestanie spać wogóle w dzień u nas tak było.
Dotarliśmy dzisiaj do Agaty w Katowicach i nie ma naszych mebli.
Zdjęte z ekspozycji nie sprzedawały się.
To teraz kupujemy Epli z Forte też pomarańczowe i tak fajnie zaokrąglone.
Jak coś stworzę pokaże

Już mnie męczy te chodzenie p sklepach najgorzej z łazienką .....

Trzymam kciuki za egzamin :-):-):-):-):szok:5

Witam,

Ze spaniem u dzieci to roznie. Martaglo Sonia juz niedlugo bedzie miala 3, a nadal w dzien spi i to dlugo, bo potrafi nawet i 3 godzinki przespac.
Ja mialam problem dopoki karmilam - Sonia w ogole to miala przestawiony dzien z noca, jak o 17 sie rozbudzila, tak nie moglam jej do 1 w nocy uspac, a potem to budzila sie co 2 godziny na dluuuugie karmienie i zabawe.... W dzien tez malo mi spala, tak wiec pierwsze 6 miesiecy to chodzilam jak lunatyk.
Naszczescie nie bylo problemu - w wozku ladnie zasypiala. Z tym jednak Basia mysle, ze kwestia przyzwyczajenia dziecka, moze sie uda Wam przyzyczaic i bedziecie mieli luzniej.
A butle to tez nadal saczy - praktycznie przed kazdym spaniem i po mile widziana butla :-)

Martaglo kupilas kask tam, gdzie pisalas wczesniej i podalas mi strone. My w koncu jeszcze nawet nie rozejzelismy sie, ostatnio zyjemy troche w biegu, ale powoli sytuacja nam sie rozluznia i pewnie znow zaczniemy na rower wychodzic i miec czas na zakupy....

Monia witaj wsrod nas

U nas zadne nowosci. Sonia chodzi do przedszkola, my pracujemy, ja jeszcze jednen egzamin przede mna, wiec sie ucze...

Pozdrawiam,

reklama
Anian stwierdzenia chcialas to masz niebardzo do mnie pasuje hehe :-) to byla niespodzianeczka:-)

moj MIchas juz teraz malo spi w dzien, ostatnio jest okropny, bo jeszcze siedziec nie umie, ledwo raczkuje a juz probuje wstawac i beczy caly dzien!!! normalnie ryczy i wrzeszczy, nie wiem kompletnie o co mu chodzi, i to caly dzien tak.... :-(

Do góry