reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No dobra coś ja też napisze :cool2::-p

Właśnie sącze piwko tyskie :-) i czytam co tak tutaj skrobbiecie ciekawego :-D Karlam ty tu nie gadaj głupot tylko pisz dużo ;-) No i fajnie by było tak jak pisze NASZA kochana luczynka :-p pokaż jakieś wasze foteczki ;-) Chętnie cię poznamy i już włanczamy do naszego zgranego grona ;-) A mokkate ty to pewnie zjarana jesteś na mulatke ? :tak::-D Pewnie cie nie poznam jak zobacze ;-) Sandros a za ciebie kochana juz trzymam mocno KCIUKASKI!!! Karolina a ty wychoć ciotka z ukrycia :-D:-D:-D a gdzie sie podziewa nasza kochana mmm??????????? Ja jutro prawdopodobnie jade z moim Radziem do Opola do znajomych i wrucimy w Niedziele ;-) Szykuje sie tam mała imprezka hehe:tak::-D A jedziemy bez dziewczynek:-p:cool2:

Tak wiec mówie juz dowidzenia i dobranoc ;-) a foteczki mojs kochana luczynko wstawie następnym razem bo teraz nie mam juz siły ;-)

reklama
Martaglo - w k-cach na ttw opex jest w firmie, w której pracujęduży wybór lub w drugi punkcie w chorzowie obok media marktu.

a ja jestem załamana.

Ponieważ dziś sobota i wszystkie pewnie gdzieś wybyłyście witam sie jako pierwsza...druga...i trzecia....
I przyznaję sobie złoto, srebro, brąz.......:-p:-p:-p;-)
Chyba , że się mylę....:-D;-)

Karlam- a może odświeżysz nieco nasza pamięć i napiszesz o co chodziło?:tak:

Kaśka- nie zadręczaj się!!!! Nie ma w tym wszystkim Twojej winy. Nawet nie jechałaś w tym aucie.

Martaglo- bardzo się cieszę, że się tak rozpisałaś. Aż trzy posty...no, no, no...;-):-p;-):-p
A byłaś w OBI zobaczyć brodziki (tylko nie wiem co tam mają)?
I może zadzwoń do Agaty zapytać o te meble, tam jest dość duzy wybór.

Sandros- trzymam kciuki z całych sił. Nawet obiadu dziś nie ugotuję...:tak:;-)Więc daj znać, kiedy mogę puścić.:-)

Czarnulko- bez obaw, nie jestem tak mocno opalona, bo używałam kremów z filtrem 25:-) Udanej imprezy....

Ciekawe czy Justyna zapakowała kremy do opalania, bo mówili dziś w radiu, że w połowie drugiego tygodnia ma nad Chorwację napłynąć powietrze znad Sahary.... :tak::sorry2:

Do "poczytania":blink:

haaa i tu Cię mam Mokkatko !!! jestem więc odbieram Ci sreberkooo!!!!:-p:-p:-p:-p ...
kurczee ale dzisiaj wiejeeee, normalnie chyba jakies okropniaste burze wookoło nas krążą ...czuję się chocbym była gdzies nad morzem i jest sztormik...lekkii nooo...ale mam bujną wyobraźnię...:-D:-D:-D
a Czarnulka to chyba na jakis koncercik się wybiera do Opola...a ja chciałabym byc na koncercie poświeconym Krajewskiemu...lubie jego taką romantyczną nostalgię...;-):wink:
Pozdrowionka i miłego weekendziku dla wszystkich:-):-):-)

a ja z moim męzulkiem mamy dziś 3latka3miesiące3tygodnie3dni małżeństwa...ale ten czas leci...:blink::blink::blink::blink:
a Justi na jak długo pojechała do chorwacji...jejuuu ja kocham chorwację, chorwatow i wogole całe bałkany są przecudne...bylismy na długi weekend majowy i nie chciało mi się z tamtąd wracać...te cudowne białe skaliste zbocza górskie schodzące do morza...echhh....moglabym się tam przeprowadzic..:-):-):-)

Ej..no...Trysiu.... a już tak wygodnie się rozsiadłam na podium...:-D;-)
Kto zabiera brąz?

Wszytkiego naj z okazji takiej trójkowej rocznicy...:blink:

Justa pojechała na dwa tygodnie, o ile mnie pamięć nie zawodzi....:laugh2:(w moim zaawansowanym wieku wszystko możliwe... ;-))

Nie znam Chorwacji, ale domyślam się , że jest tam pięknie...:cool2:

Kto zabiera brąz?

J A :-):-):-)

tym pytaniem zmobilizowałaś mnie Kasiu:-)

a pisać nie mam o czym, bo i czasu brak

U nas już popadało więc może popołudniu wybędziemy z Młodą w świat.Od wczoraj u mnie w mieście się świętuje (dzięku temu Patucha wczoraj poszła spać o 21:40) i dziś wybieramy się z Młodą na imprezkę:-p Jak się jej wczoraj zapytałam czy idziemy na koncert Closterkeler to mi odpowiedziała....TAK:cool:

sandros, i jak tam mozna już coś zrobić w domku :confused::confused::confused: czy mam dalej trzymać kciuki:-D

czarnulka udanego wypadu:happy:

Miłej soboty:cool2:

Hej Babeczki!!!!

Przekazuje wiadomość od Kubusiowej, ze żyje ale nie ma czasu i postara skrobnąć coś na koniec tygodnia.

U Izy też wszystko ok od rana jest z małą a po 16 jest jej tata. Podobno jej R. jest zadowolony z pracy w Holandii i zostanie tam dłuzej.

A u nas po staremu. Codziennie do pracy a po pracy dom. W tym tygodniu była teściowa wiec mąż robil na rano i więcej spędziliśmy czasu razem choć i tak wykorzystałam to, ze tesciowa była i umyłam wszystkie po kolei okna i firanki poprałam a mąż umył cały balkon (mamy w panelach).

Trysiu - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI KOLEJNEJ ROCZNICY ŚLUBU my będziemy mieć 3 lata w sierpniu :-D:laugh2:

justyna - czekamy tu na ciebie....wypoczywaj....i wklejaj potem fotki....

luczynka - fajnie, że tu też zagościłaś na dłużej :-);-):-D:laugh2:

majkam - a gdzie mieszkasz za granicą??? Czy coś mi umkło:confused::confused::confused::confused:

karlam - :sorry: a jakie pytanko kiedyś zadałaś co wszystkie to olałyśmy :sorry::sorry::sorry: ja zwykle czytam wszystko dokładnie i nic mi sie nie kojarzy :-(

Wkleje fotki mojego kibica :-);-):tak::-D

Witam,

Bardzo Wam dziekuje za kciui, mam nadzieje, ze mimo wszystko zjadlysci obiad i jakis porzadek tez udalo Wam sie zrobic - egzamin poszedl calkiem dobrze.
Jeszcze raz bardzo dziekuje - jutro napisze wiekszego posta, bo dzis czeka mnie jeszcze porzadek, zakupy, a Rafal wyyl na imprezke...

Pozdrawiam,

reklama
Pisalam o MIsku ze zasnal mi podczas jedzenia a mialam z nim wyjsc i nie wiedzialm co robic, czy pozwolic mu spac czy obudzic i ubrac i wyjsc :-( czasami mi robi takie niespodzianki a ja nie wiem jak na to zareagowac zeby go nie rozzloscic bo on straszny nerwus :-( , potem pytalam jaka u Was pogoda bo nie wiedzialam czy bedzie padac czy nie :-)

Do góry