reklama
trysia77
Fanka BB :)
hej hej, jejku jak Wy tak sobie tu gadacie o problemach ze spaniem Waszych maluszkow to mi Was żal..ja tego nie znałam nigdy, dziabąg zasypiał mi jak aniołek najpierw sam w łożeczku jak go połozyłam o określonej porze, na spacerku w wózeczku, wieczorem w łożeczku...no ale muszę się przyznać ze niestety obecnie zasypia w naszym łożu małżenskim i jakoś trudno mi małego przekonac do zasypiania z powrotem w swoim wyrku...a co do spania w dzień to od roku juz nie spimy w dzień...od wyjazdu na wczasy...no chyba że przypadkiem zaśnie w samochodzie albo nie dośpi w nocy z powodu jakiejś imprezy:-):-):-) to kładzie się na sofie i pyta czy mogę sobie pospać...Kochanego Mamy Dziabąga...
A wczoraj wybylismy również na cały dzionek w nasze cudne beskidy...postaram się wkleić pare fotosków z wypadu...bylismy na Czantorii...oczywwiscie nie omieszkalismy pominąć szaleństwa na saneczkach... ale się ubawilsmy co nie miara!!!! fajnie poczuć się jak bejbi....
pozdrowionka i życzę wszystkim mamuśkom stabilizacji snu Waszych Kruszynek
no to właśnie moje Dziabągi i widoczek z wieży widokowej ..powiem Wam ze przeginają z tą komerchą, zeby na nią wejśc trzeba zapłacic albo 20 koron czeskich albo 4 złote!!!
no i to byłoby na tyle... ale rozciągenełam te stronke naszego wątku...
A wczoraj wybylismy również na cały dzionek w nasze cudne beskidy...postaram się wkleić pare fotosków z wypadu...bylismy na Czantorii...oczywwiscie nie omieszkalismy pominąć szaleństwa na saneczkach... ale się ubawilsmy co nie miara!!!! fajnie poczuć się jak bejbi....
pozdrowionka i życzę wszystkim mamuśkom stabilizacji snu Waszych Kruszynek
no to właśnie moje Dziabągi i widoczek z wieży widokowej ..powiem Wam ze przeginają z tą komerchą, zeby na nią wejśc trzeba zapłacic albo 20 koron czeskich albo 4 złote!!!
no i to byłoby na tyle... ale rozciągenełam te stronke naszego wątku...
trysia77
witaj joasiu niestety nie jestem z Dąbrowy ale to chyba nie szkodzi zeby sobie pokorespondować ;-);-);-) pozdrowionka również dla nowej Babyzakreconej Moni , napiszcie coś więcej o sobie..co porabiacie, co lubicie..no tak zeby troszkę rozwinąć ten nasz cudownie aktywny wątek ślązaczek!!!!:-):-):-) wiem że do niedawna to nie była moja zasługa..ale ostatnio się staram prawda Dziewczynki!!!???
trysia77
acha mam pytanko do Was czy wywala Was z forum, bo mam ostatnio non stop problem...kilka razy podczas jednego wejscia wyskakuje mi jakis dziwny komunikat i wywala mnie ale zrobie odswież i znowu jestem z powrotem..cholewcia nie wiem czy to przypadkiem nie jest jakiś wir......wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale skanuje codziennie kompa AVG zaktualizwanym i jakos nie mam chyba raczej nic na kompie..nie wiem co się dzieje....
Witam nowe mamusie. Mam nadzieję, że będziecie się tu dobrze czuły i pisały jak najwięcej...:-)
Karolinna- ładnie to tak? Wybyć na wakacje i nic nie powiedzieć? :-)
Oj, bedziesz się tłumaczyla po powrocie.....;-)
Trysia- ale numer. O mały włos- a spotkałybyśmy się...
Właśnie wczoraj miałam nieprzepartą ochotę wjechać kolejką na Czantorię. Już nawet staliśmy przed szlabanem na parking, ale z uwagi na Martynkę zrezygnowaliśmy.
Skończyliśmy w Szczyrku.
Bardzo fajne zdjęcia, a jaka ładna mamusia...fiu..fiu..fiu... Chyba po raz pierwszy widze Cię z takiego bliska....
Karlam- Martynka też ostatnio wstaje o 5 lub 6.Mam nadzieję, że to przez pogodę....
Karolinna- ładnie to tak? Wybyć na wakacje i nic nie powiedzieć? :-)
Oj, bedziesz się tłumaczyla po powrocie.....;-)
Trysia- ale numer. O mały włos- a spotkałybyśmy się...
Właśnie wczoraj miałam nieprzepartą ochotę wjechać kolejką na Czantorię. Już nawet staliśmy przed szlabanem na parking, ale z uwagi na Martynkę zrezygnowaliśmy.
Skończyliśmy w Szczyrku.
Bardzo fajne zdjęcia, a jaka ładna mamusia...fiu..fiu..fiu... Chyba po raz pierwszy widze Cię z takiego bliska....
Karlam- Martynka też ostatnio wstaje o 5 lub 6.Mam nadzieję, że to przez pogodę....
trysia77
No widzisz Mokkatkooo...ale numer ...ale nie poznałabym Cię chyba...pokaz jakies swoje zdjecie w wiekszym formacie bo ja również Cię nie widziałam tak z bliska..;-);-)pewno pominełam jakies wczesniejsz posty ale teraz mozesz mi wybaczyc i podeslij jeszcze raz jakies zbliżenie:-):-):-)...a co do urody mamuski to wybierałam zdjecia na ktorych wygladam w miare w miare, że nie straszę
Karlam obejrzałam Wasze fotki z czerwca, śliczna mamusia z Ciebie i śłodziach z Waszego Michasiaaa!!!! :-):-):-)
Karlam obejrzałam Wasze fotki z czerwca, śliczna mamusia z Ciebie i śłodziach z Waszego Michasiaaa!!!! :-):-):-)
trysia77
jedno Ci mogę powiedzieć na pewno, że po zdjęciach Twoich SMyków można powiedziec z zdecydowanym przekonaniem, że ich Mamusia jest śliczna!!!!!
:-):-)
ale dzis mamy dzień na komplementowanie... ale muszę Ci powiedzieć Mokkatko, że dowartościowałaś mnnie dzis na maksa..normalnie dodałaś mi skrzydeł...
:-):-)
ale dzis mamy dzień na komplementowanie... ale muszę Ci powiedzieć Mokkatko, że dowartościowałaś mnnie dzis na maksa..normalnie dodałaś mi skrzydeł...
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Trysia77 alez mi sie milo zrobilo :-) Slodziach z Michasia jest ale akurat nie dzisiaj hehe :-) ze tez mnie cos podkucilo na ta kapuste :-(
Podziel się: