reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej babeczki.

.Ja tylko na chwilę bo dziś jedziemy na wakacje:-).Wpadłam was o tym poinformować żebyście sie o nas nie martwiły:tak:.

.Całuski i pozdrowionka :happy:.

reklama
Witam mam dwoch chlopcow Piotrusia i Oliwierka jestem z Dabrowy Gorniczej.Mam nadzieje ze bede mogla sie do was doloczyc.Mam pytanie jest tu ktos z mojej miejscowosci ?

hej hej, jejku jak Wy tak sobie tu gadacie o problemach ze spaniem Waszych maluszkow to mi Was żal..ja tego nie znałam nigdy, dziabąg zasypiał mi jak aniołek najpierw sam w łożeczku jak go połozyłam o określonej porze, na spacerku w wózeczku, wieczorem w łożeczku...no ale muszę się przyznać ze niestety obecnie zasypia w naszym łożu małżenskim i jakoś trudno mi małego przekonac do zasypiania z powrotem w swoim wyrku...a co do spania w dzień to od roku juz nie spimy w dzień...od wyjazdu na wczasy...no chyba że przypadkiem zaśnie w samochodzie albo nie dośpi w nocy z powodu jakiejś imprezy:-):-):-) to kładzie się na sofie i pyta czy mogę sobie pospać...Kochanego Mamy Dziabąga...:-D:-D

A wczoraj wybylismy również na cały dzionek w nasze cudne beskidy...postaram się wkleić pare fotosków z wypadu...bylismy na Czantorii...oczywwiscie nie omieszkalismy pominąć szaleństwa na saneczkach...:laugh2::laugh2::laugh2: ale się ubawilsmy co nie miara!!!! fajnie poczuć się jak bejbi....
pozdrowionka i życzę wszystkim mamuśkom stabilizacji snu Waszych Kruszynek
cimg3107gy4.jpg

cimg3111bl1.jpg

no to właśnie moje Dziabągi i widoczek z wieży widokowej ..powiem Wam ze przeginają z tą komerchą, zeby na nią wejśc trzeba zapłacic albo 20 koron czeskich albo 4 złote!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cimg3114vv1.jpg
cimg3119do2.jpg

cimg3106mi1.jpg

no i to byłoby na tyle... :sorry2::sorry2::sorry2: ale rozciągenełam te stronke naszego wątku...

witaj joasiu niestety nie jestem z Dąbrowy ale to chyba nie szkodzi zeby sobie pokorespondować ;-);-);-) pozdrowionka również dla nowej Babyzakreconej Moni , napiszcie coś więcej o sobie..co porabiacie, co lubicie..no tak zeby troszkę rozwinąć ten nasz cudownie aktywny wątek ślązaczek!!!!:-):-):-) wiem że do niedawna to nie była moja zasługa..ale ostatnio się staram prawda Dziewczynki!!!???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

acha mam pytanko do Was czy wywala Was z forum, bo mam ostatnio non stop problem...kilka razy podczas jednego wejscia wyskakuje mi jakis dziwny komunikat i wywala mnie ale zrobie odswież i znowu jestem z powrotem..cholewcia nie wiem czy to przypadkiem nie jest jakiś wir......wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:szok::szok::szok: ale skanuje codziennie kompa AVG zaktualizwanym i jakos nie mam chyba raczej nic na kompie..nie wiem co się dzieje....:confused::confused::confused:

Witam nowe mamusie. Mam nadzieję, że będziecie się tu dobrze czuły i pisały jak najwięcej...:-)

Karolinna- ładnie to tak? Wybyć na wakacje i nic nie powiedzieć? :tak::-):-D
Oj, bedziesz się tłumaczyla po powrocie.....:tak:;-)

Trysia- ale numer. O mały włos- a spotkałybyśmy się...:-D:laugh2::-D:laugh2:
Właśnie wczoraj miałam nieprzepartą ochotę wjechać kolejką na Czantorię. Już nawet staliśmy przed szlabanem na parking, ale z uwagi na Martynkę zrezygnowaliśmy.
Skończyliśmy w Szczyrku. :-D

Bardzo fajne zdjęcia, a jaka ładna mamusia...fiu..fiu..fiu... Chyba po raz pierwszy widze Cię z takiego bliska....:blink:

Karlam- Martynka też ostatnio wstaje o 5 lub 6.:dry::dry::dry:Mam nadzieję, że to przez pogodę....:dry:

No widzisz Mokkatkooo...ale numer ...ale nie poznałabym Cię chyba...pokaz jakies swoje zdjecie w wiekszym formacie bo ja również Cię nie widziałam tak z bliska..;-);-)pewno pominełam jakies wczesniejsz posty ale teraz mozesz mi wybaczyc i podeslij jeszcze raz jakies zbliżenie:-):-):-)...a co do urody mamuski to wybierałam zdjecia na ktorych wygladam w miare w miare, że nie straszę:tak::tak::tak:
Karlam obejrzałam Wasze fotki z czerwca, śliczna mamusia z Ciebie i śłodziach z Waszego Michasiaaa!!!! :-):-):-)

jedno Ci mogę powiedzieć na pewno, że po zdjęciach Twoich SMyków można powiedziec z zdecydowanym przekonaniem, że ich Mamusia jest śliczna!!!!!
:tak::tak::tak::-):-)

ale dzis mamy dzień na komplementowanie... ale muszę Ci powiedzieć Mokkatko, że dowartościowałaś mnnie dzis na maksa..normalnie dodałaś mi skrzydeł...:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry