reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no toś się załatwiła Karola!!!!:tak::tak::tak: wiesz ja nie znam przyjemnosci diety podczas karmienia maluszka...niestety nie mogłam karmić piersią...
:-:)-:)-(..takie tam stare dzieje...ale znam kobitki ktore jedzą wszystko i nie mają problemów z kolkami...chyba niektore mamuski mają potworne szczęscie...bo generalnie to trzeba się pilnować ... pozdrowionka...właśnie narobiłas mi smaka na bigosik...
a co z resztą naszych ślązaczek cooooo??? kaj jesteście kobitki..chyba na wieczór zaś wszystkie ściągna tutaj..;-);-);-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Wpadłam na chwilkę do kafejki internetowej i postanowiłam zajrzeć do Was :-)
Niestety nie nadrobię tego wątku :-(

U nas wszystko w porządku, Karolinka rośnie zdrowo, czasami strasznie łobuziaczy, a czasem jest grzecznym aniołkiem (zwłaszcza jak śpi :-D)

Męża nie ma już ponad miesiąc, jak na razie bardzo za nim nie tęsknie, dni mijają bardzo szybko, praca, dom i tak w kółko. Rysiu już się tam zaaklimatyzował i przyzwyczaił do pracy, nie jest lekko zwłaszcza jak jest słoneczna pogoda. Pracuje w szklarni przy pomidorach, ja na razie ma kontrakt na 3 miesiące ale raczej na pewno go przedłuży o kolejne 3. Moze przyjedzie w sierpniu na krótki urlop, bo mamy zaproszenie na wesele:-).

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo, bardzo serdecznie!!!! Dla Waszych dzidziolków słodkie buziaczki!!! Pamiętajcie tu o nas ;-)

Dziewczyny udało mi się nadrobić tylko jedną stronę, zorientowałam się że przybyły nowe mamusie - WITAJCIE SERDECZNIE!!!!! :tak:

Trysiu super foteczki!!! Śliczna z Was rodzinka, a z Ciebie śliczna mamusia!!!!

Pora kończyć :-(Trzymajcie się mamusie!

Witajcie !!!
Tak za Wami tęskniłam :tak::tak::tak:
Mam nadzieję że Wy za mną też :-p:laugh2::-p
Jestem cała i zdrowa, miałam tyle na głowie i nie miałam nawet czasu zaglądnąć żeby poczytać co u Was :sorry::sorry2::sorry:
Ostatnio nogi mnie strasznie bolą, mała fika na całego, niedługo jedziemy na weselisko i to tyle u nas, nic nowego :sorry2:
ale zaraz i tak będe zmykać bo jeszcze dziś wizyta u bratowej Rafała mnie czeka :tak: dobrze że bardzo ją lubie :-):-D:laugh2:

Monysia, dbaj o siebie na tej imprezie , nie przejedz się za bardzo... nie hopsaj za duzo....i w ogóle uważaj na siebie!!!!!
A tak poza tym co się z Wami dzieje kobitki!!!!!???????? czy to moja wina że ja pojawiłam się na tym wątku z powrotem spowodowało jakąś martwicę????????????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:no::no::no::no::no::no::no: mogę....

Witam

Trysia, o jakiej martwicy tu piszesz:confused::confused::confused: Dzisiaj miałam do poczytania chyba ze trzy strony, a to nowość:-p:-)

monysia Ty się kobieto oszczędzaj:laugh2:

karolinko, ale pojechałaś z tym postem....:no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:
Kasiu, w moim imieniu skop tek pani pewną część ciała ;-), jak już ją zobaczysz....

Mokkate miło wiedzieć, że nasze panny wstają o podobnych porach...zawsze będzie mi raźnej, że nie tylko ja się męczę o świcie....a z Karlam to już we trójkę czatujemy:-p

iza jak miło było Cię poczytać...wpadaj częściej:happy:

A ja postanowiłam się, że codziennie coś skrobnę....ciekawe na ile starczy mi zapału:baffled::dry::dull:
A co do spania....Młoda ma doskonałe wyczucie...jak muszę wcześnie wstać to ona odsypia...dziś obudziła się o 7:10 (ja musiałam wstać już o 6:30) i gdzie sprawidliwość:confused::confused::confused:

Miłego wtorku:happy:

Witam,

Anian wiem co czujesz. U mnie tak zawsze w weekend, jak ide na uczelnie, to spi jak jeszcze wychodze. Jak mam wolny weekend, to juz przed 6 jest krzyk - mamusia mleczko, mamusia umyj zrobilam kupke itd Nie da pospac:no:

Karolina co tu na ciebie "krzyczec" i tak pewnie nie doczytasz... Milego wypoczywania

Trysia cicho na watku, moglas zazac pisac troche wczesniej, byly dni, co lednie pare postow dziewczyny skrobnely. Nie bede nadawac na inne, sama rowniez nie pisalam :zawstydzona/y:

Monysia oszczedzaj sie

Zmykam spac, dzis jeszcze na uczelnie musze jechac po wpisy do indeksu, a kolejna nocka mnie czeka, ale ostatnia, potem pare dni wolnego :-)

Pozdrawiam,

Srebro moje

tak szybciutko z pracy piszę.

Wakacje się zbliżają wielkimi krokami.
Meble już wybraliśmy Apli z Forte bo mazurskie nie do zobaczenia w żadnym salonie.
Gorzej będzie z łazienką.
Jutro do larytngologa idziemy.
Na nic nie ma czasu.
Pozdrowieniadla mamausiek.
Witam nowe mamusie.

Dzien dobry :-)

dzisiaj Michalek standardowo obudzil sie o 5 rano ale znowu sie przyssal i zasnelismy .. obudzilismy sie dopiero o 7.30!!! jeruna szkoda ze codziennie tak nie jest :-(

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Czyżbym nie załapała się na podium????? :rofl2::sorry2::rofl2::happy2:

Iza- fajnie Cię znowu czytać:happy2:. Kiedy już podłączą Cię na stałe?

Witam

Mokkate miło wiedzieć, że nasze panny wstają o podobnych porach...zawsze będzie mi raźnej, że nie tylko ja się męczę o świcie....

:-D:-D:-D:-D:-D
Dziś o 6 pomyślałam, że pewnie tez wstajecie i było mi raźniej....:tak:

Karlam- no to sie wyspałaś... Oby tak dalej...
Martynka nie umie z nami spać, kręci się i wierci przez godzinę... A potem już zupełnie obudzona....:-):-p

Martaglo- koniecznie wklej fotki umeblowanego pokoju....
Niby taki wybór, a człowiek się najeździ zanim coś kupi....:sorry2:Skąd ja to znam...?

Wklejam kilka fotek z niedzielnego wypadu do Szczyrku
Zobacz załącznik 42580Zobacz załącznik 42581

Ulubione zajęcie Martynki na wycieczkach :-D
Zobacz załącznik 42582

Zabawa z siostrą
Zobacz załącznik 42583

Do góry