majkam
mama Danielka i Karolinki
czesc dziewczyny:-)
wlasnie niedawno wrocilam z pracy,roboty bylo sporo to i dzien szybko przelecial
dzis mialm klienta z arabii saudyjskiej i opowiadal za wyprawil miesiac temu corce weselicho na 1000 osob
nic mi sie nie chce robic a wypadaloby na niedziele troche domek ogarnac
jutro wybieramy sie na polski festyn przy polskim kosciele , moja siostrzenica ma wystep- bedzie z innymi dziecmi tanczyc krakowiaka i inne narodowe tance
a przyokazji bedzie polskie zarelko i piwko:-)
baska mieszkam w Niemczech, ale pochodze z Pszczyny
luczynka pewnie ze chetnie bym wrocila do PL ale co ja tam bede robic ??? mam isc do pracy za 700 zl?i tyrac caly miesiac,
na razie odkladamy na dokonczenie remontu domu , ktory zaczelismy wiec jako tako nie ma wolnych pieniedzy na rozkrecenie wlasnego biznesu
ale mam nadzieje ze sie tu nie zasiedzimy :-)
trysia wszystkiego najlepszego z okazji 3 latek
czarnulka udanego wypadu
wlasnie niedawno wrocilam z pracy,roboty bylo sporo to i dzien szybko przelecial
dzis mialm klienta z arabii saudyjskiej i opowiadal za wyprawil miesiac temu corce weselicho na 1000 osob
nic mi sie nie chce robic a wypadaloby na niedziele troche domek ogarnac
jutro wybieramy sie na polski festyn przy polskim kosciele , moja siostrzenica ma wystep- bedzie z innymi dziecmi tanczyc krakowiaka i inne narodowe tance
a przyokazji bedzie polskie zarelko i piwko:-)
baska mieszkam w Niemczech, ale pochodze z Pszczyny
luczynka pewnie ze chetnie bym wrocila do PL ale co ja tam bede robic ??? mam isc do pracy za 700 zl?i tyrac caly miesiac,
na razie odkladamy na dokonczenie remontu domu , ktory zaczelismy wiec jako tako nie ma wolnych pieniedzy na rozkrecenie wlasnego biznesu
ale mam nadzieje ze sie tu nie zasiedzimy :-)
trysia wszystkiego najlepszego z okazji 3 latek
czarnulka udanego wypadu