reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
czesc dziewczyny:-)
wlasnie niedawno wrocilam z pracy,roboty bylo sporo to i dzien szybko przelecial:tak:
dzis mialm klienta z arabii saudyjskiej i opowiadal za wyprawil miesiac temu corce weselicho na 1000 osob:szok:
nic mi sie nie chce robic a wypadaloby na niedziele troche domek ogarnac:tak:
jutro wybieramy sie na polski festyn przy polskim kosciele , moja siostrzenica ma wystep- bedzie z innymi dziecmi tanczyc krakowiaka i inne narodowe tance
a przyokazji bedzie polskie zarelko i piwko:-)
baska mieszkam w Niemczech, ale pochodze z Pszczyny
luczynka pewnie ze chetnie bym wrocila do PL ale co ja tam bede robic ??? mam isc do pracy za 700 zl?i tyrac caly miesiac,
na razie odkladamy na dokonczenie remontu domu , ktory zaczelismy wiec jako tako nie ma wolnych pieniedzy na rozkrecenie wlasnego biznesu:no:
ale mam nadzieje ze sie tu nie zasiedzimy :-)
trysia wszystkiego najlepszego z okazji 3 latek:)
czarnulka udanego wypadu:cool2:

reklama
22338014cc4e403d.jpg

No to kask już mamy nie spada z głowy i jest super. Głowa się nie poci.
Wypróbowany upadek też zaliczony.
Kto piraci ten zdartymi kolnami płaci.

To dzisiaj tylko jeden post.
Kaśka rozszyfruj pisałaś o meblech czy kabinach ??

To drugi bo się ubawiłam.
Moje dziecko zostanie modelką, potem dentystą potem strażakiem potem policjantką potem nauczycielką a potem prezydentem a potem już nikim więcej.:-):-):-)

No cóż..................

ZŁOTO DZIŚ MOJE

martaglo, na plany życiowe Twoje dzicko ma. A kask też niczego sobie

no, ale żeby nie było trzeba coś napisać..............

tylko co?????????????????????????

Jokoś niebo dziś zachmurzone nad moim blokiem............

Miłej niedzieli.

no to moje srebro?
Mamuski macie jaksies posoby na spanie maluszka? a moze ktoras z Was tez miala ten problem co ja? moja dzidzia bez wzgledu na to o ktorej idzie spac, wstaje o 5 rano!!!! marudzi, jeczy, wierci sie!!!! ja juz trace sily i ostatki cierpliwosci :-(

mi sie chyba braz nalezy:)
witam , maly dzis spal cudnie od 21 do 4 a potem o 6.30 na nastepne karmionko
teraz ide sie oporzadzic czyt. pomalowac i ubrac bo wybywamy na caly dzien
pozdrawiam milej niedzielki

Karlam chyba będziesz musiała ten etap przeczekać:-). U nas tez zdarzały się (do tej pory co jakiś czas Patrycja mi taką wczesną pobudkę funduje:wściekła/y:) pobudki o takich porach i jedynym wyjściem było wzięcie Młodej do wyrak gdzie jeszcze jakoś przeleżałyśmy trochę.....

cierpliwości życzę...

ALe ja Wam wszystkim zazdroszcze... Wypady... Mila niedzielka... A mnie czeka niedziela z nauka bo we wtorek mam examin :-(A jeszcze nic nie umiem :no:

Karlam co do spania maluszkow to kazde dziecko jest inne i trzeba innego sposobu zeby je uspic, niestety :-(Ja z moja Oliwia tez mam niesamowity problem i to juz od 9 miesiecy :szok::-(Jak juz zasnie to spi ladnie ale...zeby zasnela to zazwyczaj mam 2 godzinna walke, a czasami i dluzsza :wściekła/y:Koszmar poprostu. Najpierw zasypiala od ok 23 do 3 w nocy i spala do 12 w poludnie, czyli caly dzien powywracany. Pozniej nagle z dnia na dzien od 5 miesiaca zaczela zasypiac grzecznie z zegarkiem w reku o 20 i spala do 8:szok: A od 2 tygodni znow zasypia po 22 i spi do 9. Ehh... Coz zrobic. ALe i tak najgorsze jest spanie w dzien bo nei umie zasnac zazwyczaj i potem jest zla i zmeczona i jest koszmar :wściekła/y:Ale widze juz poprawe wiec i u WAS bedzie lepiej, zobaczysz :tak:

Anian u nas to jest dzien w dzien tak samo, pobudka o 5 rano, no i jest z nami w lozku bo na nocne karmienie biore go do lozka i tak zasypiamy, wiec o 5 rano pobudka i juz nie ma lezenia :-( co ja bym dala zeby spal chociaz do tej 7!!!

Luczynka my z usypianiem problemu nie mamy bo maly jak jest zmeczony (zwykle kolo 21 ) to sam zasypia , tzn prawie sam bo przewaznie to przy cycku co tez dobre nie jest :-( i wydaje mi sie ze od krotko spi, bo w nocy przespi z przerwa na papu 7 godzin a w dzien to spi 2 razy po 30 minut i na spacerze max 2 godzinki ale to tez juz sporadycznie :-( czekam z nicierpliwoscia az pospi chociazby do 7 rano....

reklama
Do góry