reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
CZesc dziewczyny ale tu pustu..

Przeczytajcie to i co Wy na to...

Zbadano 183 dzieci zamieszkałych w regionie Piekary Śląskie, znanym jako zagrożony ołowicą. Podwyższone poziomy ołowiu w surowicy krwi (ponad 10 mikrogramów w dl) stwierdzono u 19,8% dzieci. Znamiennie wyższe stężenia miały dzieci w wieku przedszkolnym (3-5 lat) w porównaniu z dziećmi starszymi. Wyższe poziomy ołowiu były też skorelowane z gorszą sytuacją socjoekonomiczną rodziny (bezrobocie, patologia rodziny), niższym wykształceniem rodziców oraz brakiem nawyków higieny.

www.martynka1.smyki.pl

reklama
dzięki dziewczyny za gratulacje
cmok5td.gif

Czołem Mamusie

Właśnie wróciliśmy z wizyty u dra Kudły. Człowiek ma wspaniałe podejście do kobiet. Mamy nagrane na dvd jakieś 20-25 minut dokładnego oglądania naszego Szczęścia. Pokusił się nawet o określenie płci, ale to wyjaśni się końcowo na następnej wizycie

kolorowych snów

Karolina kochanie!!! ja tez ci gratuluje!!! przepraszam ze dopiero teraz:(:( ale gratulacje sa brdzo szczere :):) caluski!!

kaśka 76 widzę że i Tobie się podobało :) i że chcesz do niego chodzić? na kiedy się umówiliście?

lilith dzięki :) lepiej późno niż wcale ;)
cmok3fi.gif

Dzieńdoberek!!!!!!!!!!!!

Karolinna: Mam zadzwonić w paździeriku i umówić się na grudzień lub początek stycznia. Bardzo mi przypadła do gustu wizyta, bo odpowiadał szczegółowo na każde pytanie i sam pokazywał i objaśnial wszystko - dosłownie i brzydko mówiąc "jak krowie na granicy". Krzysiek mój cały czas siedzial i z nim dyskutował.
Jeszcze raz gratulacje z okazji "odkrycia" córeczki!!!!

puk,puk jest tu ktoś ???
krwkaspox4vp.gif

niby tak pochmurno za oknem ale czy choć trochę chłodniej ? nie powiem...

teraz jak znam już płeć to będę chodzić na zakupy ubranek,pewnie pójdzie na to masa kasy,będę musiała sobie coś odmówić i oczywiście mężowi,niech sobie nie myśli ;)

takiego mam dziś lenia że absolutnie nic mi się nie chce
krzywyusmie0tj.gif
,ale przez to nudzę się niesamowicie,ostatnio zero atrakcji imprezowych lub jakichkolwiek odwiedzin,jedyne co mnie ratuje to te forum :)

witajcie mamusie :)*:*::* duzo caluskow dla was ..przeciez teraz trzeba przyszle mamusie rozpieszczeac :D
 Jak sie czujecie ? Jeszcze tylko troche ;) . Milo sie czyta wasze posty ..przezywam ciaze razem z wami , mam nadzieje ze wkleicie zdjecia z USG , ja tez chce zobaczyc :D:D: .  
 Sandros :D piekna dzidzia  , wszystkie dziedziaczki sa takie kochane , Miza twoja corcia bedzie miala wziecie , szczegolnie za te oczeta :D:D . Bardzo dobry sklep z artykulami dla dzieci jest na Załężu " Kinder Joy" Od Katowic w strone Chorzowa za kosciolem . Jest tam wszystko doslownie od smoczkow , jedzonka po wozki nowe i z komisu . Oczoplasu mozna dostac a mozg sie lansuje :D:D: Tam sie mozna zaopatrzyc we wszystko , zerknijcie sobie ,moze znajdziecie to czego jeszcze nie kupilyscie ;)
 Pozdrawiam papatki :*

reklama
aga77 jak tylko będę miała możliwość to wkleję zdjęcie z usg :) dorwę ten skaner i już :)

a gdzie to dokładnie na załężu ? kiedys tam bywałam,tylko musisz mi dokładnie wytłumaczyć :) a Ty też wklejaj dużo zdjęć :)

Do góry