reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie!!
Mam pytanie czy któraś z was rodzila w Katowicach Bogucicach w szpitalu im. Rydygiera, szukam opini o tym szpitalu i o lekarzach tam pracujacych, za wszystkie odpowiedzi bede wdzieczna

reklama
Witajcie!!!

U mnie dzis cały dzien w biegu - jutro wyjazd na działke i jezioro Roznowskie - wreszcie odpoczniemy od tych blokow...Ciekawe jak mala zniesie taką dlugo podroż..??????

aga77 - hahaha dobre z tymi oczetami... duzo osob mi wlasnie mowi ze ma piekne duze oczy szkoda tylko że mowia caly tatuś...

Pozdrawiam cieplutko...

www.martynka1.smyki.pl

Witam! :) Chetnie sie dopisze do mamusiek ze sląska :) a dokladniej z Gliwic :) termin dopiero na maj ale mamuska bedę :) serdecznie pozdrawiam wszystkie mamuski ze Ślaska i ciesze sie ze znalanzlam ten watek :)

miza ale sobie odpoczniesz :) super.Ja dawno nigdzie nie wyjezdzałam i juz mam dosc siedzenia w domu! i jak to że jestes tu nielegalnie ??? bardzo Cię tu lubimy i bywaj jak najczęściej :D w końcu jesteś mamuśką :)

mmegii witamy i zapraszamy jak najczesciej :)
mylove24ki.gif

Witamy nowe przyszle mamausie :*

Miza mnie tez mowia ze sycio to wykapany tatus ;) haha nst nasze dzieci beda do nas podobne :]
Karollcia skepik jest w okolicy kosciola , ulica jest jedna wiec nie bedziesz miala problemow go znalesc . Lokalizacja miedzy kosciolem a nowym Urzedem Pracy . Ok nie pogadam dzis maluch zmierzly dzis:] Caluski i pozdrowionka .
img20561jr.jpg

Karollcia z tego wszystkiego zapomnialam dodac Ul.Gliwicka :]
Na przeprosiny jeszcze jedno zdjecie tym razem moje w koncowce 8 m-ca ..ale mialam balonik :D:D: .Przybralam nw wadze 22 kg :d
14yp.jpg

Karollcia z tego wszystkiego zapomnialam dodac Ul.Gliwicka :]
Na przeprosiny jeszcze jedno zdjecie tym razem moje w koncowce 8 m-ca ..ale mialam balonik :D:D: .Przybralam nw wadze 22 kg :d
14yp.jpg

reklama
aga77 przytyłaś sporo ale wszystko poszło Ci w brzuszek :) tak już chyba naprawdę jest że chłopczyki dodają mamusiom urody a córeczki odbierają :( Sliczny ten Two synek :)

Do góry