reklama
Witajcie!!!
U mnie dzis cały dzien w biegu - jutro wyjazd na działke i jezioro Roznowskie - wreszcie odpoczniemy od tych blokow...Ciekawe jak mala zniesie taką dlugo podroż..??????
aga77 - hahaha dobre z tymi oczetami... duzo osob mi wlasnie mowi ze ma piekne duze oczy szkoda tylko że mowia caly tatuś...
Pozdrawiam cieplutko...
www.martynka1.smyki.pl
U mnie dzis cały dzien w biegu - jutro wyjazd na działke i jezioro Roznowskie - wreszcie odpoczniemy od tych blokow...Ciekawe jak mala zniesie taką dlugo podroż..??????
aga77 - hahaha dobre z tymi oczetami... duzo osob mi wlasnie mowi ze ma piekne duze oczy szkoda tylko że mowia caly tatuś...
Pozdrawiam cieplutko...
www.martynka1.smyki.pl
Witaj- mmegii...ja jestem z Siemianowic i mam juz 8 miesieczna coreczke. W sumie jestem tu nielegalnie ale tu sa takie fajne kobitki...
pozdrawiam..
www.martynka1.smyki.pl
pozdrawiam..
www.martynka1.smyki.pl
miza ale sobie odpoczniesz super.Ja dawno nigdzie nie wyjezdzałam i juz mam dosc siedzenia w domu! i jak to że jestes tu nielegalnie ??? bardzo Cię tu lubimy i bywaj jak najczęściej w końcu jesteś mamuśką
mmegii witamy i zapraszamy jak najczesciej
mmegii witamy i zapraszamy jak najczesciej
Witamy nowe przyszle mamausie :*
Miza mnie tez mowia ze sycio to wykapany tatus haha nst nasze dzieci beda do nas podobne :]
Karollcia skepik jest w okolicy kosciola , ulica jest jedna wiec nie bedziesz miala problemow go znalesc . Lokalizacja miedzy kosciolem a nowym Urzedem Pracy . Ok nie pogadam dzis maluch zmierzly dzis:] Caluski i pozdrowionka .
Miza mnie tez mowia ze sycio to wykapany tatus haha nst nasze dzieci beda do nas podobne :]
Karollcia skepik jest w okolicy kosciola , ulica jest jedna wiec nie bedziesz miala problemow go znalesc . Lokalizacja miedzy kosciolem a nowym Urzedem Pracy . Ok nie pogadam dzis maluch zmierzly dzis:] Caluski i pozdrowionka .
reklama
Podziel się: