reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
CZesc dziewczyny ale tu pustu..

Przeczytajcie to i co Wy na to...

Zbadano 183 dzieci zamieszkałych w regionie Piekary Śląskie, znanym jako zagrożony ołowicą. Podwyższone poziomy ołowiu w surowicy krwi (ponad 10 mikrogramów w dl) stwierdzono u 19,8% dzieci. Znamiennie wyższe stężenia miały dzieci w wieku przedszkolnym (3-5 lat) w porównaniu z dziećmi starszymi. Wyższe poziomy ołowiu były też skorelowane z gorszą sytuacją socjoekonomiczną rodziny (bezrobocie, patologia rodziny), niższym wykształceniem rodziców oraz brakiem nawyków higieny.

www.martynka1.smyki.pl

reklama
dzięki dziewczyny za gratulacje
cmok5td.gif

Czołem Mamusie

Właśnie wróciliśmy z wizyty u dra Kudły. Człowiek ma wspaniałe podejście do kobiet. Mamy nagrane na dvd jakieś 20-25 minut dokładnego oglądania naszego Szczęścia. Pokusił się nawet o określenie płci, ale to wyjaśni się końcowo na następnej wizycie

kolorowych snów

Karolina kochanie!!! ja tez ci gratuluje!!! przepraszam ze dopiero teraz:(:( ale gratulacje sa brdzo szczere :):) caluski!!

kaśka 76 widzę że i Tobie się podobało :) i że chcesz do niego chodzić? na kiedy się umówiliście?

lilith dzięki :) lepiej późno niż wcale ;)
cmok3fi.gif

Dzieńdoberek!!!!!!!!!!!!

Karolinna: Mam zadzwonić w paździeriku i umówić się na grudzień lub początek stycznia. Bardzo mi przypadła do gustu wizyta, bo odpowiadał szczegółowo na każde pytanie i sam pokazywał i objaśnial wszystko - dosłownie i brzydko mówiąc "jak krowie na granicy". Krzysiek mój cały czas siedzial i z nim dyskutował.
Jeszcze raz gratulacje z okazji "odkrycia" córeczki!!!!

puk,puk jest tu ktoś ???
krwkaspox4vp.gif

niby tak pochmurno za oknem ale czy choć trochę chłodniej ? nie powiem...

teraz jak znam już płeć to będę chodzić na zakupy ubranek,pewnie pójdzie na to masa kasy,będę musiała sobie coś odmówić i oczywiście mężowi,niech sobie nie myśli ;)

takiego mam dziś lenia że absolutnie nic mi się nie chce
krzywyusmie0tj.gif
,ale przez to nudzę się niesamowicie,ostatnio zero atrakcji imprezowych lub jakichkolwiek odwiedzin,jedyne co mnie ratuje to te forum :)

witajcie mamusie :)*:*::* duzo caluskow dla was ..przeciez teraz trzeba przyszle mamusie rozpieszczeac :D
 Jak sie czujecie ? Jeszcze tylko troche ;) . Milo sie czyta wasze posty ..przezywam ciaze razem z wami , mam nadzieje ze wkleicie zdjecia z USG , ja tez chce zobaczyc :D:D: .  
 Sandros :D piekna dzidzia  , wszystkie dziedziaczki sa takie kochane , Miza twoja corcia bedzie miala wziecie , szczegolnie za te oczeta :D:D . Bardzo dobry sklep z artykulami dla dzieci jest na Załężu " Kinder Joy" Od Katowic w strone Chorzowa za kosciolem . Jest tam wszystko doslownie od smoczkow , jedzonka po wozki nowe i z komisu . Oczoplasu mozna dostac a mozg sie lansuje :D:D: Tam sie mozna zaopatrzyc we wszystko , zerknijcie sobie ,moze znajdziecie to czego jeszcze nie kupilyscie ;)
 Pozdrawiam papatki :*

reklama
aga77 jak tylko będę miała możliwość to wkleję zdjęcie z usg :) dorwę ten skaner i już :)

a gdzie to dokładnie na załężu ? kiedys tam bywałam,tylko musisz mi dokładnie wytłumaczyć :) a Ty też wklejaj dużo zdjęć :)

Do góry