reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czesc dziewczyny...

Ja w ciazy przytyłam ponad 32 kg z super laski zrobiłam sie babiocha musze jeszcze schudnac okolo 18 ale ja nie umiem karmie mala i boje sie nie jesc azeby nie stracic pokarmu...

Jeszcze nikomu nie pokazywałam nrzuszka Wam poraz pierwszy wyglądalam jak sloń no i mala tez byla duza 4kg acha mi wiekszosc poszlo w d..
karolinna a co z twoim brzuszkiem?? - ja chce fotke
No pakowanie zakonczone wreszcie jutro wyjazd...

www.martynka1.smyki.pl

0007[1].jpg

reklama
miza jak patrzę na te Twoje zdjęcie w ciąży to naprawdę jest z Ciebie super laska! jeśli mówisz że w ciąży zbrzydłaś to chciałabym zobaczyć to sprzed ciąży!! serio. A jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie mojego brzuszka (niestety tylko brzuszka) to jest na stronie 6 w tym wątku właśnie.Jest taki okrągły że no naprawdę to musitam dziewczynka siedzieć,nawet dużo osób to mówiło i się sprawdziło jak widać z opsiu :)

macie takie uczucie czasem że życie to koło,raz na górze potem zatacza krąg i jest się na dole.? Dziś mam chandrę ale naprawdę od roku jest cały czas na dole :( Boshe ale mam dziś dół,sorry że wam smucę .

W ogole nie widac ze tyle przytylyscie. Ja przytylam 13 kg, a wygladalam podobnie. Powiem szczerze, ze zladnaialam szczegolnie po twarzy - zdjecia niestety nie mam, w ogole wszystkie objawy mialam na syna - a tu Sonia :D

Hallo - to znowu ja heheh

Karolinna - dzieki za komplementy hehehe
Twoj brzuszek jest sliczny a ta kreska pionowa identycznie jak ja mialam,
mi pod koniec ciązy jeszcze pepek wyszedl...zawsze to wszystkich bawilo i mi dokuczali ze bedzie miala zadarty nosek...

karolinna ja mam to samo czesto czuje sie przygnębiona ale usmiech mojej kochanej księżniczki wszystko mi wynagradza i wiem ze mam dla kogo ZYC...
A Ty też w takich chwilach pomyśl o swojej coreczce a moze ci kopnie i kolo znowu bedzie u gory hehe
A w ogole to sie pozbądz chandry i pomysl o imieniu dla malej i prosze napisz dzis jakies pomysly bo jutro juz mnie nie bedzie..

Pozdrawiam goraco ppapapa

www.martynka1.smyki.pl - pamietajcie o naszej stronce jestesmy na 7 miejscu wystarczy że raz dziennie kliknieci - dziekujemy...

sandros wiesz jak to jest z wyjątkami...potwierdziłaś tylko regułę ;)

miza dzięki za słowa pociechy
cmok1yg.gif
.To wszystko przez męża ma ochotę mu
kijwoko1mi.gif
hehe. A imię to w sumie już wybraliśmy...no chyba że któremuś z nas jeszcze coś strzeli do głowy ;) Imię to Lena .

Cześć Dziewczyny!!
Witaj mmegi! Też mieszkam w Gliwicach i mam zamiar tu rodzić :)
ja mam chyba podobny brzuszek do agi ale nie mam niestety zdjęć :( muszę sobie zrobić sesję póki jeszcze jest....
...ale dzisiaj był cięzki dzień, jeszcze tak źle się nie czułam... dobrze że trochę popadało :)
... jak na razie przybrałam 8 kg...
...aga śliczny ten Twój Skarb, będzie miał powodzenie :) :D
Nawet nie mogę się skupic i coś sensownego napisać.

Dobrej nocki

miza widzę że mamy podobny gust,bo gdyby to był chłopiec to miałby na imię Mateusz :)

mmm rób zdjęcia póki masz czas !! bo będziesz żałować ;) i tylko 8 kg :) ja już z 11-12 na pewno a gdzie tam koniec ;) nawet nawet sensownie piszesz ;) to dobrej nocki życzę :)

reklama
Hej!!!

Karolinna, gratuluję dziewczynki, cieszę się, że ujawnila płeć:) imię śliczne :) :)

Mmegi, witaj, ja też jestem z Gliwic, mamą zostanę w styczniu i rodzić będę w Gliwicach :)

dziewczynki, kiedy wyskoczył Wam brzuszek? ja jestem w połowie piątego miesiąca i mam raczej mały ten brzuchalek, mi się wydaje, że wcale go nie widać :(

Kaśka76, napisz co po wizycie :)

pozdrawiam Ślązaczki!!!

Do góry