reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasia178: jesteśmy oboje z Sosnowca, z jednego osiedla i jednej klasy podstawówki. Na NFZ choddzę do ginki do S-ca, a dziś idziemy do dra Kudły do K-c. A w tygodniu zadzwonię do Zabrza się umówić.

Normalnie cykora mam przed tą wizytą jak nie wiem co.

Trzymajta ludziska kawałek kciuka.

pa pa

reklama
Kaśka 76- nie bój się, wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!! Ciesz się, że zobaczysz swojego dzidziolka :) :) czekam na wrażenia po wizycie!! Papa

witajcie!! co do mdlosci dostalam okrutnych ale popoludniu...nic nie moglam przelknac bo szarpalo mna jak niewiem...ale naszczescie nie wymiotuje i z tego sie ciesze!! a tak to kreci sie w glowie bardzo!! heh...co do apetytu to zawsze mam go wieczorem :) i wlasnie przywoza mi szynke pieczona mniam z buraczkami :):)
co do sposobow na mdlosci to fakt jaks ie jest najedzonym..tzn nie jest pusty zaoladek to mdlosci sa mniejsze albo jak napije sie wlanie wody :):)

no i dziewczyny wróciłam od tego gina i usg .
Wyszło że to będzie dziewczynka i widać to tak wyraźnie że nie może być mowy o pomyłce,heh ;) płytkę mam nagraną i kilka zdjątek,tylko brakuje swobodnego dostępu do skanera żeby przenieść to na ekran.lekarz naprawdę rewelacyjny,potrafi żartować i wprowadzić odrobinę humoru ,jest bardzo precyzyjny,wszystko musiał sprawdzić :)
Mała ma się dobrze ( Lena ) bawiła się piętą i ziewała :) będzie długonoga ale to po mnie bo ja jestem bardzo wysoka :)
Sprzęt na którym robione było badanie to siemens więc nawet jakość zdjęć rewelacyjna.Inny gin mówił że mam za nisko macicę ale okazuję się że mała jest spora i odpowiada swojemu tyg ciązy :)
muszę zmienić podpis że to dziewczę,mój mąż i tesciowa zachwyceni :) nie wiem jeszcze co powiedzą moi rodzice ;)

kasia76 powodzenia na usg,na pewno będziesz zadowolona :)

mmm okazuje się że najlżejsze wózki ważą tak gdzie ś 14 kg,ale to bez dziecka i tych potrzbnych rzeczy,taka już z nas słaba płeć .

kasia178 ja też z powodu wymiotów dostawałam kroplówki,ależ ten weflon jest nieprzyjemny i bolesny :(

kaśka76 udało nam się z tym lekarzem bo on za niedługo wyjeżdża na miesiąc do nowego jorku więc miałyśmy farta :)

lilith widzę że masz już smaczki ;D

Kasia178: dzięki wielkie za słowa otuchy. jeszcze niecała godzinka i jedziemy pokukać sobie na naszą Kruszynkę.

Karolinna: ja już słyszałam, że on się wybiera do NY. Udało się nam - to prawda. A jeśli chodzi o nagranie to on daje płytkę czy samemu trzeba przynieść?
Cieszę się bardzo, że będziesz mieć córę. GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

kaśka76 on sam daje płytkę.Pochwaliłam go że słyszałam o nim z forum(bo pytał skąd o nim usłyszałam :) ) i że dziś przyjdzie jeszcze jedna dziewczyna która słyszała o nim z forum :) i ogólnie powiedziałam że dam mu pochwalną recenzję na baby boom :D naprawdę nie ma się co stresować bo jest bardzo fajny( inaczej go sobie wyobrażałam ,ale lepsza jest rzeczywistość ;) )

Karolina ciesze sie, ze jestes zachwycona USG, ja do tego nie przywiazywalam wagi i mialam pecha - co szlam to drukarka byla popsuta, a chodzilam tylko do mojej przychodni. Bedziecie mieli fajna pamiatke.
A wozki sa lzejsze, moj wazyl niecale 10 kg. To niebyl zaden firmowy, kupiony przez allegro. Wystarczy szukac, macie jeszcze czas.

Pozdrawiam,

reklama
Do góry