reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kasia178: jesteśmy oboje z Sosnowca, z jednego osiedla i jednej klasy podstawówki. Na NFZ choddzę do ginki do S-ca, a dziś idziemy do dra Kudły do K-c. A w tygodniu zadzwonię do Zabrza się umówić.

Normalnie cykora mam przed tą wizytą jak nie wiem co.

Trzymajta ludziska kawałek kciuka.

pa pa

reklama
Kaśka 76- nie bój się, wszystko będzie dobrze, zobaczysz!!! Ciesz się, że zobaczysz swojego dzidziolka :) :) czekam na wrażenia po wizycie!! Papa

witajcie!! co do mdlosci dostalam okrutnych ale popoludniu...nic nie moglam przelknac bo szarpalo mna jak niewiem...ale naszczescie nie wymiotuje i z tego sie ciesze!! a tak to kreci sie w glowie bardzo!! heh...co do apetytu to zawsze mam go wieczorem :) i wlasnie przywoza mi szynke pieczona mniam z buraczkami :):)
co do sposobow na mdlosci to fakt jaks ie jest najedzonym..tzn nie jest pusty zaoladek to mdlosci sa mniejsze albo jak napije sie wlanie wody :):)

no i dziewczyny wróciłam od tego gina i usg .
Wyszło że to będzie dziewczynka i widać to tak wyraźnie że nie może być mowy o pomyłce,heh ;) płytkę mam nagraną i kilka zdjątek,tylko brakuje swobodnego dostępu do skanera żeby przenieść to na ekran.lekarz naprawdę rewelacyjny,potrafi żartować i wprowadzić odrobinę humoru ,jest bardzo precyzyjny,wszystko musiał sprawdzić :)
Mała ma się dobrze ( Lena ) bawiła się piętą i ziewała :) będzie długonoga ale to po mnie bo ja jestem bardzo wysoka :)
Sprzęt na którym robione było badanie to siemens więc nawet jakość zdjęć rewelacyjna.Inny gin mówił że mam za nisko macicę ale okazuję się że mała jest spora i odpowiada swojemu tyg ciązy :)
muszę zmienić podpis że to dziewczę,mój mąż i tesciowa zachwyceni :) nie wiem jeszcze co powiedzą moi rodzice ;)

kasia76 powodzenia na usg,na pewno będziesz zadowolona :)

mmm okazuje się że najlżejsze wózki ważą tak gdzie ś 14 kg,ale to bez dziecka i tych potrzbnych rzeczy,taka już z nas słaba płeć .

kasia178 ja też z powodu wymiotów dostawałam kroplówki,ależ ten weflon jest nieprzyjemny i bolesny :(

kaśka76 udało nam się z tym lekarzem bo on za niedługo wyjeżdża na miesiąc do nowego jorku więc miałyśmy farta :)

lilith widzę że masz już smaczki ;D

Kasia178: dzięki wielkie za słowa otuchy. jeszcze niecała godzinka i jedziemy pokukać sobie na naszą Kruszynkę.

Karolinna: ja już słyszałam, że on się wybiera do NY. Udało się nam - to prawda. A jeśli chodzi o nagranie to on daje płytkę czy samemu trzeba przynieść?
Cieszę się bardzo, że będziesz mieć córę. GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

kaśka76 on sam daje płytkę.Pochwaliłam go że słyszałam o nim z forum(bo pytał skąd o nim usłyszałam :) ) i że dziś przyjdzie jeszcze jedna dziewczyna która słyszała o nim z forum :) i ogólnie powiedziałam że dam mu pochwalną recenzję na baby boom :D naprawdę nie ma się co stresować bo jest bardzo fajny( inaczej go sobie wyobrażałam ,ale lepsza jest rzeczywistość ;) )

Karolina ciesze sie, ze jestes zachwycona USG, ja do tego nie przywiazywalam wagi i mialam pecha - co szlam to drukarka byla popsuta, a chodzilam tylko do mojej przychodni. Bedziecie mieli fajna pamiatke.
A wozki sa lzejsze, moj wazyl niecale 10 kg. To niebyl zaden firmowy, kupiony przez allegro. Wystarczy szukac, macie jeszcze czas.

Pozdrawiam,

reklama
Do góry