reklama
makitoza
Fanka BB :)
Oj chyba nie ostatnio złoty medal mam to ten wiekowy niestety też chyba zgranę
Dzieści już mam od niedawna. :sick: :sick:
Dzisiaj kawiatki przesadzałysmy i cała kuchnia z ziemi. Jak szukać wiosny to w doniczkach też.
:-) :-)
Dzisiaj kawiatki przesadzałysmy i cała kuchnia z ziemi. Jak szukać wiosny to w doniczkach też.
anian
Anianku- Ojjjjj........ to ty tu chyba najstarsza jesteś.... ;-);-);-);-);-)
jak widać wyżej to nie:-) ;-)
martaglo masz piękny drugi suwaczek!!!
makitoza
A tak wyglądała moja mysia trzy lata temu. Właśnie siedzi i naluje artystka mała.
makitoza
Jak wstawić zdjęcie pod napisem martaglo bo męczę się i nic z tego nie wychodzi ?????
Oj chyba nie ostatnio złoty medal mam to ten wiekowy niestety też chyba zgranę
Od jak dawna???:-) :-) :-)
A co do zdjęcia to wejdź w "edytuj avatar" w panelu użytkownika
Witam nowa mamusię!!!!!
anian
W tę wieczorną sobotnią porę witam Was:-)
Zapomniałam jakoś w dzień napisać, że dziś się wyspałam:-) . Ale muszę przyznać, że wykarmiłam francę:-( :-( :-( . Ponieważ musiałam odespać, powiedziałam sobie, że jak tylko Młoda się w nocy obudzi to od razu "idzie" do mnie do wyrka...o 3:30 zmieniła miejsce snu i po 30s spała już jak zabita (w łóżeczku trwa to nawet 30 minut ) i obudziła się o 6:20 (i tak dobrze, bo ostatnio wstaje w okolicach 5 ). Opórcz tego tak się rozwalała na wyrku, że ledwo miejsce miałam
Justyna miłego wypoczynku
Katharina witaj wśród nas. Skąd jesteś i wogóle może coś napiszesz o sobie
Znikam pooglądać serialiki, poprasować i posprawdzać.
Jesteśmy same, bo mężuś znowu w pracy
Miłego wieczoru
Zapomniałam jakoś w dzień napisać, że dziś się wyspałam:-) . Ale muszę przyznać, że wykarmiłam francę:-( :-( :-( . Ponieważ musiałam odespać, powiedziałam sobie, że jak tylko Młoda się w nocy obudzi to od razu "idzie" do mnie do wyrka...o 3:30 zmieniła miejsce snu i po 30s spała już jak zabita (w łóżeczku trwa to nawet 30 minut ) i obudziła się o 6:20 (i tak dobrze, bo ostatnio wstaje w okolicach 5 ). Opórcz tego tak się rozwalała na wyrku, że ledwo miejsce miałam
Justyna miłego wypoczynku
Katharina witaj wśród nas. Skąd jesteś i wogóle może coś napiszesz o sobie
Znikam pooglądać serialiki, poprasować i posprawdzać.
Jesteśmy same, bo mężuś znowu w pracy
Miłego wieczoru
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Hej babeczki
a co to za wiekowy temat?! Ja to mogę sie pochwalić,bo mam 25 latek :-) a mój M staruszek ma już 30 ;-)
Ostatnio cos wszystko mnie wkurza :-( Jakas nerwowa się zrobiłam :-( Chyba przez tą @,mam nadzieje że kutro sie skończy :-)
No i wazyłam się i mam zgubione 15 kg ;-) Jeszcze raz tyle i będzie git ;-)
a co to za wiekowy temat?! Ja to mogę sie pochwalić,bo mam 25 latek :-) a mój M staruszek ma już 30 ;-)
Ostatnio cos wszystko mnie wkurza :-( Jakas nerwowa się zrobiłam :-( Chyba przez tą @,mam nadzieje że kutro sie skończy :-)
No i wazyłam się i mam zgubione 15 kg ;-) Jeszcze raz tyle i będzie git ;-)
reklama
Luczynka- za tego staruszka w wieku 29 lat- KRECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) I to żeby tak utalentowana matematycznie osoba, no cóż.....:-( ;-) :-)
Mokkatko jesli urazilam to przepraszam :-) ale w porownaniu ze mna to moj G. to niesamowity staruszek jest miedzy nami 7 lat roznicy a jezeli chodzi o moje zdolnosci matematyczne to jestem beztalenciem :-( a Kngur byl w podstawowce wiec dawno i juz nie prawda
Katharina napisz cos o sobie, skad jestes no i wogole co Ci slina na klawiature przyniesie
Czarnulka powiedz jak to zrobilas ze zrzucilas az tyle kg? ja wlasnie szukam diety bo jestem taka mloda a wygladam jak potwor mam 30kg nadwagi po ciazy i tabletkach hormonalnych :-( a teraz nie umiem tego ruszyc zeby zaczelo spadac. Moze Ty mnei poratujesz, pochwal sie tym cudownym sposobem, prosze
A ja juz gosci odprawilam przed chwilka do domu i wreszcie psokoj. G. wlasnie usypia Oliwie a ja mam chwilke na neta :-)No i wazyłam się i mam zgubione 15 kg ;-) Jeszcze raz tyle i będzie git ;-)
Podziel się: