reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Oj chyba nie ostatnio złoty medal mam to ten wiekowy niestety też chyba zgranę:baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y:

Dzieści już mam od niedawna.:confused: :confused: :sick: :sick:

Dzisiaj kawiatki przesadzałysmy i cała kuchnia z ziemi. Jak szukać wiosny to w doniczkach też.
:-) :-)

A tak wyglądała moja mysia trzy lata temu. Właśnie siedzi i naluje artystka mała.

e3a8c1ef6237ebb2m.jpg

W tę wieczorną sobotnią porę witam Was:-)

Zapomniałam jakoś w dzień napisać, że dziś się wyspałam:-) . Ale muszę przyznać, że wykarmiłam francę:-( :eek: :-( :eek: :-( :eek: . Ponieważ musiałam odespać, powiedziałam sobie, że jak tylko Młoda się w nocy obudzi to od razu "idzie" do mnie do wyrka...o 3:30 zmieniła miejsce snu i po 30s spała już jak zabita (w łóżeczku trwa to nawet 30 minut:-p ) i obudziła się o 6:20 (i tak dobrze, bo ostatnio wstaje w okolicach 5:wściekła/y: ). Opórcz tego tak się rozwalała na wyrku, że ledwo miejsce miałam:happy:

Justyna miłego wypoczynku:cool2:

Katharina witaj wśród nas. Skąd jesteś i wogóle może coś napiszesz o sobie:confused:

Znikam pooglądać serialiki, poprasować i posprawdzać.
Jesteśmy same, bo mężuś znowu w pracy:no: :no: :no:
Miłego wieczoru:happy:

Hej babeczki
a co to za wiekowy temat?! Ja to mogę sie pochwalić,bo mam 25 latek :-) a mój M staruszek ma już 30 ;-)

Ostatnio cos wszystko mnie wkurza :-( Jakas nerwowa się zrobiłam :-( Chyba przez tą @,mam nadzieje że kutro sie skończy :-)
No i wazyłam się i mam zgubione 15 kg ;-) Jeszcze raz tyle i będzie git ;-)

reklama
Luczynka- za tego staruszka w wieku 29 lat- KRECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: ;-) I to żeby tak utalentowana matematycznie osoba, no cóż.....:-( ;-) :-)

Mokkatko jesli urazilam to przepraszam :-) ale w porownaniu ze mna to moj G. to niesamowity staruszek :tak: jest miedzy nami 7 lat roznicy :szok: :-D a jezeli chodzi o moje zdolnosci matematyczne to jestem beztalenciem :zawstydzona/y: :-( a Kngur byl w podstawowce wiec dawno i juz nie prawda :no:

Katharina napisz cos o sobie, skad jestes no i wogole co Ci slina na klawiature przyniesie:-D

Czarnulka powiedz jak to zrobilas ze zrzucilas az tyle kg? :szok: ja wlasnie szukam diety bo jestem taka mloda a wygladam jak potwor :zawstydzona/y: mam 30kg nadwagi po ciazy i tabletkach hormonalnych :-( :zawstydzona/y: a teraz nie umiem tego ruszyc zeby zaczelo spadac. Moze Ty mnei poratujesz, pochwal sie tym cudownym sposobem, prosze:tak:

No i wazyłam się i mam zgubione 15 kg ;-) Jeszcze raz tyle i będzie git ;-)
A ja juz gosci odprawilam przed chwilka do domu i wreszcie psokoj. G. wlasnie usypia Oliwie a ja mam chwilke na neta :-)

Do góry