reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
i jestem poza podium.....................

czarnulka, adres prześlę Ci na priw. A teraz oczywiście bardzo dziękuję i mam nadzieję, że przyniesie rezultataty.

martaglo ale masz talent do wymyślania zadań z treścią;-) Ale,ja matematyca już rozwiązałam:tak:

A moje dziecię nie chciało spać w okolicach 5 wieć powściekała się z godzinkę, a później usnęła i spałyśmy do 8:40:szok: :szok: :szok: Jestem w szoku:-) :-) :-) ale pozytywnym, no i wyspałam się. A teraz mała buszuje w łózeczku a ja czytam i wcinam śniadanko, bo jakby Pati widziała co jem, to już by były nici z mojego jedzenia.

Miłej niedzieli

Oj, oj, oj......tak sie nie będziemy bawić. Ktoś tu mówił, z chce się wyspać..... :-D ;-) :-) ;-):-) ;-) :-D

Martaglo- ja tez juz rozwiązałam Twoje zadanie i według mojej wiedzy- nie jestes najstarsza :no: :no: :no: :-D

Karolinna- w dniu Twoich kolejnych 18 urodzin życzę
by rodzicielstwo przynosiło Ci zawsze wielką radość,
a każdy kolejny dzień
był szczęśliwszy od następnego.
100 lat!!!!!!!!!!!!!!!:-) :tak:
(i dużo ładnej pogody na spacerkach, żebyś mogła spotykać się z miłymi osobami;-) ;-) ;-) )

reklama
Witam,

Karolina masz dzis urodzinki? - Wszystkiego najlepszego.

Czarnulka gratuluje zrzuconych kilogramow.

Sonia zalapala poczatki zapalenia krtani... Spokojnie, w pore zauwazone i obedzie sie bez antybiotykow.

Pozdrawiam,

Do góry