reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Anian tak myślałam ze to o mnie chodzi chociaż w pierwszej chwili mysląlam ze nasza Karolka zdj skasowała
:-D o jaki zaszczyt ktoś mnie wzioł za naszą Karolinne :happy: no i mam po spaniu z wrażenia :laugh2:

Karolina Ty sie nie ciesz ze mna dzieci straszyć bo przed chwilą ktoś tu sobie mnie z Toba pomylił :eek:

A Kubusiowa co :confused: czyżbym na niej TAKIE wrażnenie zrobiła ze juz tu nie zajrzy więcej :szok:

papapap

do jutra

reklama
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
justynko....cóż mogę napisać...sorki, że Was pomyliłam:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ,ale czytając z rozpędu (zdjęcia ze spacerku...nie przyszło mi do tej głupiej łepetyny, że iza jeździ tak daleko na spacerki;-) ) to pomyślałam o karolinie:ninja2: :ninja2: :ninja2:

A kubusiowa, widocznie musi uspokajać Kubusia po dzisiejszym spotkaniu;-)

spokojniej nocki

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

witam:-)

justynka - jestem pod wielkim wrażeniem oczywiście pozytywnych twojej osoby:tak: ale najbardziej Liwci:laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: śiczna dziewczynka. A Kubus fakt chyba pod wrazeniem bo wogóle nie spał ale padł wieczorem po kapieli i smacznie spi

dobra to ja mykam spac bo wiele tego snu mi nie zostało:szok: :-(
ale za to projekcik skończony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj Kubusiowa chyba się nie wysypiasz mój przedszkolak juz się obudził i biega po mieszkaniu. Znowu się nie wyśpię tak to juz jest.

Znowu pierwsza ale nie do końca.

SREBRO MOJE juuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Karolcia jestem pod wrażeniem jaka mała jest juz duza :-) Jak ten czas leci :-) chyba MUSIMY WAS ODWIEDZIĆ ;-)

reklama
Poczytałam ale dość dużo tego i nie wiem teraz co komu napisać.

Karolinna super foteczki Lenki, ja od początku jestem również pod wrażeniem jej włosków, no ale jak mamusia ma ładne to córcia nie ma innego wyjścia :happy: . Taka dorosła Lenka na tych fotkach ;-) :tak:

Ewcik rzeczywiście staruszka z Ciebie ;-) pocieszę Cię ze ze ja i Justyna jesteśmy Twoimi rówieśniczkami :tak: a co do wyglądu to tylko pozazdrościć.

Mokkate dużo zdrówka dla Darii ( a tak odnośnie wyglądu to do Ciebie jakoś taka duża córa nie pasuje, bardziej jak siostry wyglądacie :tak: )
I jak poszukiwanie czapeczki:confused:

Kaśka trzymam kciuki!!!

Do góry