reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wieczorkiem!
Widzę, że tu cały czas temat wieku na topie ;-) :laugh2:

Katharina witaj wśród nas!!! Pisz, pisz jak najwięcej! Ja mieszkam na Brynowie a TY z jakiej dzielnicy Katowic jesteś?

Czarnulka gratuluje tych 15 kg!!!!! Super! Brawo! Ja już zwątpiłam że kiedykolwiek uda mi się schudnąć :sick:

Luczynka ja też mam tyle do zrzutki :sick: może jakoś razem powalczymy:confused:

Anian jakie dziś są/były seriale:confused:

reklama
Luczynka ja też mam tyle do zrzutki :sick: może jakoś razem powalczymy:confused:

to i ja się do Was dołącze, bo nie wiem jak lato zniosę, nie mówiąc już o załamce podczas szukania sukienki na wesele:wściekła/y:

czarnulka, dawaj opis co zrobiłaś, bo Twój spadek wagi bardzo mobilizuje:-D

A izo, oglądam Nianię i Kryminalnych:-)

Dobrej nocki Wam życzę

mokkate, a jak tam necik:confused: będziesz jutro o świcie walczyć jak lwica:confused: :dry:

Witajcie wieczorkiem !!!
Odprawiłam męża do pracy i zostałam tyllko ja, pies i fasolka w brzuszku :-)
Hmmm,mieliśmy dziś ciężkie popołudnie. Kupiliśmy dziś nowy gumolit i chłopcy kładli, zrobiliśmy też takie małe przemeblowanko. Prawie nic nie robiłam a jestem taaaka zmęczona.

Monysia na początku ciąży takie zmęczenie jest zupełnie normalne, pamiętam to doskonale :tak:
To masz teraz ładną nową podłogę :-)

Anian Nianie też oglądałam :-) a kiedy idziesz na wesele:confused: Ja idę 28 kwietnia, wcześniej roczek Karolinki, :no: mam pojęcia w co się ubiorę :sick:

Iza ja jestem bardzo chetna do wspolnego dzialania. Zawsze to razniej z kims a ja mam ogromne trudnosci zeby sie zabrac i probowalm juz kilka razy. Brzuskzi robie juz od miesiaca-z przerwami. ALe powiedzialam sobei ze od jutra to juz tak na maxa bo musze jakos wygladac, poki co nei moge na siebie patrzec :-( a w Wielkanoc jedziemy na chrzciny do Skierniewic bo moj mezus bedzie chrzestnym ale do tego czasu nie uda mi sie zrzucic. ALe moze chociaz bede sie juz czula troche lepiej fizycznie. Dzisiaj zrobilam juz 50 brzuszkow w poludnie i 50 przed chwilka. Oby tak dalej to dojde moze to 200 dziennie. DLae niektorych to nic ale dla mnie to ogrom:szok: Wiec jak?

Zycze slodkich snow dla Dzieciaczkow i Mamusiek;-) :-)

Oj wiem coś o tym zmęczeniu bo duuużo śpie. I nie jestem już taka obrotna niestety jak kiedyś. Czasem to do sklepu nawet mi się nie chce wyjść.
I wiecie co? Nie wiem czy uwierzycie ale ledwo się mieszczę w moje spodnie. Spodnie mojej siostry już na mnie pasują a mimo że jest młodsza to jest szersza w bioderkach. Wcięcia w talii też już znikły. Teraz chce mi się z tego śmiać. Ciekawe czy będzie mi tak do śmiechu później....

monysia ja od momentu "wiedzy" o ciąży nie weszłam do moich ulubionych jeansów...musiały poczekać na mnie 10 miesięcy....
A co do spania...to o 21 już spałam....:-)

No ja siedze przy komputerku jak mojego nie ma i nadrabiam bo jak jest to tylko on przewaznie siedzi. A tak normalnie to o 22 jestem w łóżku. Tylko jest też problem bo jak moj ma nocki to ja spać nie mogę :baffled:

reklama
Ja też bym chętnie coś zrzuciła. Teraz wiosna rolki, rowerki może się uda.
Liczbę lat mam parzystą a za rok będą dwie takie same cyfry.
Jutro kończymy marzannę tylko do TESCO muszę iść kupić bibułkę.
Oby jutro nie padało:wściekła/y: bo jestem bez auta.:eek:
Mężuś poszedł wyczesać psotka może nie będzie się tak lenił.:szok: :szok:
Dobranoc jutro nie chcę medalu chcę się wyspać.:dry:

Do góry