reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka cieszę się, że z Twoimi oczkami wszystko dobrze :tak:

Wczoraj kupilam malutkiej śliczny biały sweterek na roczek, 2 pary rajstopek i czapeczkę wiosenną :-) przyszedł też rowerek i jest suuuper :tak:

reklama
Anianku- masz szczęście, że wczoraj był spadek prądu i wywaliło serwer, bo siedziałbym na podium w całej mojej rozciągłości...:tak: :-p ;-) :-D
Ale właśnie włączyli i JESTEM!!!!!!:-D
Co do zdjęć, to baaaardzo chętnie zobaczę twoją Patusię z mamusią...:tak: :tak: Bardzo!

Justyna- no kogoś się trzeba bać, a skoro jesteś skuteczna.......;-) :-p :laugh2:

Iza- ale zapunktowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2:
A juz miałam pisać, żeby od staruszek tu nikogo nie wyzywać, a tu...proszszszszszszszszszszszsz....;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) I co to za "klan 27-ek sie tu zrobił"?:baffled: ;-)
Cieszę się, że rowerek super. Będą te nasze gwiazy razem zasuwać jak sie ociepli........:-)

Kubusiowa- i jak ja mam teraz Martynce wytłumaczyć, że dostała kosza od Kubusia ????????? ??????????? ??????? :confused: :confused: :confused:
Najpierw ją podrywał, a teraz odszedł do innej....;-) :szok: ;-) :szok: ;-) :szok: ;-)
Ach, faceci!!!:dry: ;-)

Mokkate :-) :-D :happy: :tak: jak będziesz miała czas dziś (jak ja też będę) to odezwij się na gg bo chciałam o coś zapytac :cool2:

A to moja Gwiazdeczka na nowym rowerku :-)

hej maminki !!!

anian luz !! a po cichu napiszę ze ja najpierw napisąłam Luczynka ale cos mi nie pasiło i sprawdziłam i okazało sie ze to jednak Ty gapa ;-)

Mokatka no tak to tylko serwer mógl odebrać Ci triumf na podium !! ale jaką radochę dziewczyny mają !! a jak Darcia ??

jak Liwuśnik wstanie jedziemy z wizytą do znajomych, do mojej koleżanki z liceum, ma synka 4 letniego i w sierpniu rodzi drugą dzidzie !! a potem jedziemy od nich do mojej siostry i wracamy jutro wieczorkiem !!

Izka no prosze jaka radość z rowerka :-D aż wypieków dostała :-D jak dziecko szczęśliwe to nic więcej nie trzeba człowiekowi !!

Izka wcale nie jestescie staruszkami :no: za staruszka to ja wyszlam dwa prawie dwa lata temu :-D tydzien temu stuknelo mu 29 :szok: ;-)
Rowerek sliczny, pokazalm go mezowi i bardzo sie nam spodobal. My tez juz chchemy kupic taki Oliwce, ale ona nie chhce jeszcze chodzic ;-) :laugh2: No i Karolinka widac ze jest bardzo zadowolona z nowej bryki :tak:

Czarnulka ale ja jestem niesamowitym spiochem i dzisiaj to byla dla mnie juz bardzo wczesna pora :tak: a Wy tu widze wstajecie jeszcze przed kurami :-D

Justyna jesli o mnie chodzi to mozesz pisac do mnei ile wlezie :-D nie wiem tylko co na to Anian ;-) zycze milego weekendu-wypocznijcie :-)

A ja juz posprzatalam mieszkanko, zrobilam dwie salatki, przygotowalam kielbaske z cebulka w przyprawach na grilla. I znalazlam chwilke na forum :-) Jeszcze tylko prysznic i musze wyprasowac nam ciuszki. A potem goscie moga przyjezdzac :tak:

Wita was staruszka leje a tu trzeba psisko wyprowadzić. Troche już posprzątane. Jeszcze do Biedronki na zakupy.

Może do IKEI wyprawka ale to za tydzień. Chcemy zrobić pokój zostaje tylko łóżko i tablica z IKEI reszta do wymiany.

Gdzie mozna zobaczyć meble SZYNAKA-cool i BRW -capslook ale nie pojedyńcze elementy tylko trochę więcej. Takie pomarańczowe do tego stoliczek, żyrandol i dywanik.

Giertycha chcą wygryźć-może zdążą zanim nasze dzieci pójdą do szkoły??

Luczynka- za tego staruszka w wieku 29 lat- KRECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: ;-) I to żeby tak utalentowana matematycznie osoba, no cóż.....:-( ;-) :-)

Martaglo- Ty też do "klanu 27-ek" należysz?:szok:
Oby z tym G. zdążyli, oby..........:baffled:

Justyna-:tak: :tak: :tak:
A antybiotyk jeszcze chyba nie zaczął działać. Pogorszenia nie ma, więc trzeba czakac

Iza- ok.
Zielony tez ładny.

Ja to dopiero mam męża starca :-D w tym roku skończy 31, ale dopiero we wrześniu :-D

Mokkate zielony jest super ładny ;-) ostatnio wszystko w takim kolorze mi się podoba, kupiłam nawet małej nowy kubeczek canpol w tych barwach :-D

reklama
w temacie wieku, to wiat Was MŁODE MATKI strauszka....

w tym roku, będę miała już -dzieści lat:-)

Do góry