reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Oj chyba nie ostatnio złoty medal mam to ten wiekowy niestety też chyba zgranę:baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y:

Dzieści już mam od niedawna.:confused: :confused: :sick: :sick:

Dzisiaj kawiatki przesadzałysmy i cała kuchnia z ziemi. Jak szukać wiosny to w doniczkach też.
:-) :-)

A tak wyglądała moja mysia trzy lata temu. Właśnie siedzi i naluje artystka mała.

e3a8c1ef6237ebb2m.jpg

W tę wieczorną sobotnią porę witam Was:-)

Zapomniałam jakoś w dzień napisać, że dziś się wyspałam:-) . Ale muszę przyznać, że wykarmiłam francę:-( :eek: :-( :eek: :-( :eek: . Ponieważ musiałam odespać, powiedziałam sobie, że jak tylko Młoda się w nocy obudzi to od razu "idzie" do mnie do wyrka...o 3:30 zmieniła miejsce snu i po 30s spała już jak zabita (w łóżeczku trwa to nawet 30 minut:-p ) i obudziła się o 6:20 (i tak dobrze, bo ostatnio wstaje w okolicach 5:wściekła/y: ). Opórcz tego tak się rozwalała na wyrku, że ledwo miejsce miałam:happy:

Justyna miłego wypoczynku:cool2:

Katharina witaj wśród nas. Skąd jesteś i wogóle może coś napiszesz o sobie:confused:

Znikam pooglądać serialiki, poprasować i posprawdzać.
Jesteśmy same, bo mężuś znowu w pracy:no: :no: :no:
Miłego wieczoru:happy:

Hej babeczki
a co to za wiekowy temat?! Ja to mogę sie pochwalić,bo mam 25 latek :-) a mój M staruszek ma już 30 ;-)

Ostatnio cos wszystko mnie wkurza :-( Jakas nerwowa się zrobiłam :-( Chyba przez tą @,mam nadzieje że kutro sie skończy :-)
No i wazyłam się i mam zgubione 15 kg ;-) Jeszcze raz tyle i będzie git ;-)

reklama
Luczynka- za tego staruszka w wieku 29 lat- KRECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: ;-) I to żeby tak utalentowana matematycznie osoba, no cóż.....:-( ;-) :-)

Mokkatko jesli urazilam to przepraszam :-) ale w porownaniu ze mna to moj G. to niesamowity staruszek :tak: jest miedzy nami 7 lat roznicy :szok: :-D a jezeli chodzi o moje zdolnosci matematyczne to jestem beztalenciem :zawstydzona/y: :-( a Kngur byl w podstawowce wiec dawno i juz nie prawda :no:

Katharina napisz cos o sobie, skad jestes no i wogole co Ci slina na klawiature przyniesie:-D

Czarnulka powiedz jak to zrobilas ze zrzucilas az tyle kg? :szok: ja wlasnie szukam diety bo jestem taka mloda a wygladam jak potwor :zawstydzona/y: mam 30kg nadwagi po ciazy i tabletkach hormonalnych :-( :zawstydzona/y: a teraz nie umiem tego ruszyc zeby zaczelo spadac. Moze Ty mnei poratujesz, pochwal sie tym cudownym sposobem, prosze:tak:

No i wazyłam się i mam zgubione 15 kg ;-) Jeszcze raz tyle i będzie git ;-)
A ja juz gosci odprawilam przed chwilka do domu i wreszcie psokoj. G. wlasnie usypia Oliwie a ja mam chwilke na neta :-)

Do góry