reklama
hej iza ,super że tu zawitałaś
izka-mummy-to-be trzymam mocno kciuki!! daj znać czy jesteś jeszcze w domku!
kasia178 i mmm no właśnie po tych ćwiczeniach trochę zaczęła boleć mnie ta rana,ale też już nie wiem czy od tego : ale skoro mmm też tak miałaś... kasia178 Ty lepiej na razie nie ćwicz,ale to już pewnie sama wiesz zastanawiam się czy nie trzeba by było zacząć całego treningu od "pierwszej doby" ;D czyli kręcenie kostkami u stóp i palcami ;D
justyna troszkę jej się wytarły z tyłu główki,ale nie jest tragicznie bo... te włosy spod tego łysego placka są takie długie że można je na tą łysinkę zaczesać ;D ;D
lecę zjeść śniadanie bo mała mi się obudzi i nici z jedzonka
izka-mummy-to-be trzymam mocno kciuki!! daj znać czy jesteś jeszcze w domku!
kasia178 i mmm no właśnie po tych ćwiczeniach trochę zaczęła boleć mnie ta rana,ale też już nie wiem czy od tego : ale skoro mmm też tak miałaś... kasia178 Ty lepiej na razie nie ćwicz,ale to już pewnie sama wiesz zastanawiam się czy nie trzeba by było zacząć całego treningu od "pierwszej doby" ;D czyli kręcenie kostkami u stóp i palcami ;D
justyna troszkę jej się wytarły z tyłu główki,ale nie jest tragicznie bo... te włosy spod tego łysego placka są takie długie że można je na tą łysinkę zaczesać ;D ;D
lecę zjeść śniadanie bo mała mi się obudzi i nici z jedzonka
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Noc przespalam - relanium kolejny raz zadzialalo nie w ta strone co sie spodziewalismy - ale obudizly mnie skurcze wiec pewnie Karolek dal sie wyspac i zaczyna dzialac z samego ranka Buziaczki Mamuski, obym niebawem dolaczyla do Waszego grona.
mmm - brzucholek poglaskany od Ciebie
;D
mmm - brzucholek poglaskany od Ciebie
;D
Monique Strauss
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny!!!Jestem Monika.Mieszkam w Katowicach-Podlesiu.Zaglądałam do tej pory na mamy październikowe ale tu jakoś bardziej kameralnie.nie macie nic przciwko jeśli sie dołączę?
A wogóle to mmm pamietam właśnie z "mam"-pozdrawiam.
A wogóle to mmm pamietam właśnie z "mam"-pozdrawiam.
Beata78
Witam bardzo serdecznie wszystkie mamuśki, te nowe i te co "na ostatnich nogach" (trzymam mocno kciuki).
Posladkowy miała moja mama, ale teraz to chyba raczej robią cc, jak się nie mylę to w zależności od wielkości dziecka. Tak chyba miała moja szwagierka (cc).
Karolinnko macierzyński trwa chyba 112 dni, no i pracy chyba mieli obpowiązek obliczyć wszystko i podać Ci do wiadomości kiedy masz się wstawić do pracy.
Lecę bo mam robotę. Buźki.
Posladkowy miała moja mama, ale teraz to chyba raczej robią cc, jak się nie mylę to w zależności od wielkości dziecka. Tak chyba miała moja szwagierka (cc).
Karolinnko macierzyński trwa chyba 112 dni, no i pracy chyba mieli obpowiązek obliczyć wszystko i podać Ci do wiadomości kiedy masz się wstawić do pracy.
Lecę bo mam robotę. Buźki.
reklama
Monique Strauss
Karolinko- ty z tego co doczytałam to Brynów? Znam jednego "gościa" z Brynowa.
Macierzyński na pierwsze dziecko to 16 tygodni a na drugie 18- według mnie to paranoja! Przy karmieniu piersią to naprawdę zbyyt krótko! Mój końvczy się 23 lutego potem 6 tygodni zaległego urlopu i w kwietniu do pracy Chociaż dzidzia już będzie miała niemal pół roczku więc chyba jakoś to będzie.
Macierzyński na pierwsze dziecko to 16 tygodni a na drugie 18- według mnie to paranoja! Przy karmieniu piersią to naprawdę zbyyt krótko! Mój końvczy się 23 lutego potem 6 tygodni zaległego urlopu i w kwietniu do pracy Chociaż dzidzia już będzie miała niemal pół roczku więc chyba jakoś to będzie.
Podziel się: