reklama
mmm
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny!!
Cześć Monique ja też Cię pamiętam Tutaj zdecydowanie jest bardziej kameralnie i bardzo fajnie . Zapraszamy
mokkate Grześ jeszcze w 34 tyg był ułożony pośladkowo i nawet nie wiem kiedy się obrócił, także nie denerwuj się bo wszystko się wkrótce może zmienić
karolinnko moze za ciężkie są te ćwiczenia ??? na nasze brzuszki, ja trochę robiłam ponad to co tam pisali chciałam szybciej go stracić ale chyba muszę przystopować ale nie poddaję się
Cześć Monique ja też Cię pamiętam Tutaj zdecydowanie jest bardziej kameralnie i bardzo fajnie . Zapraszamy
mokkate Grześ jeszcze w 34 tyg był ułożony pośladkowo i nawet nie wiem kiedy się obrócił, także nie denerwuj się bo wszystko się wkrótce może zmienić
karolinnko moze za ciężkie są te ćwiczenia ??? na nasze brzuszki, ja trochę robiłam ponad to co tam pisali chciałam szybciej go stracić ale chyba muszę przystopować ale nie poddaję się
mokkate nie,to nie był koszmar odwiedziłam Cię z moją Lenką ( i moimi rodzicami : ) a Ty mieszkałaś z mężem i córką (dzidzia jeszcze w brzuszku)w domku nad jeziorem i mieliście łódkę,którą trochę sobie popływałam z Lenką (miała potem nudności ale skończyło się oki ) ,ostatnio śnią mi się dziewczyny z babyboom : chyba za długo tu przesiaduję ;D
mmm a może nie ćwiczyć codziennie tylko np.co drugi dzień i za jakiś czas dopiero codzień : ja muszę ten brzuszek zrzucić przed wiosną
monika cóż,brynów jest duży ale zdarzają się na tym osiedlu "sławy" ;D ciekawe czy to ktoś kogo znam
no to chyba będę musiała zadzwonić do pracy i się dowiedzieć bo chcę złożyć podanie o wychowawczy,zdecydowanie urlop macierzyński trwa za krótko,szczególnie gdy,tak jak pisze monique ,karmi się piersią
ale beznadzieja pogoda
mmm a może nie ćwiczyć codziennie tylko np.co drugi dzień i za jakiś czas dopiero codzień : ja muszę ten brzuszek zrzucić przed wiosną
monika cóż,brynów jest duży ale zdarzają się na tym osiedlu "sławy" ;D ciekawe czy to ktoś kogo znam
no to chyba będę musiała zadzwonić do pracy i się dowiedzieć bo chcę złożyć podanie o wychowawczy,zdecydowanie urlop macierzyński trwa za krótko,szczególnie gdy,tak jak pisze monique ,karmi się piersią
ale beznadzieja pogoda
reklama
Karolinko chcę znać płeć dzidzi, ale ostatnio USG mialam 12.12.05 wtedy lekarz powiedział mi że raczej dziewczynka, to samo na poprzednim usg, czyli miałam potwierdzenie 2 razy. Ale wtedy dzidzia była jeszcze malutka i może ogonka nie bylo widać Osobiście mam przeczucia że jednak będzie Karolinka i bardzo bym tego chciała, ale najważniejsze żeby urodziło się zdrowiutkie.
Pozdrowionka! :laugh:
Pozdrowionka! :laugh:
Podziel się: