reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzięki za pocieszenie. Ja też mam jeszcze nadzieję, że jednak się obróci.

Karolinko- mam nadzieje, że to nie był koszmar ;D

Monique- witam! Ja pracuję na Podlesiu. Bardzo ładna dzielnica! :)

reklama
Witam Dziewczyny!!

Cześć Monique ja też Cię pamiętam :) Tutaj zdecydowanie jest bardziej kameralnie :) i bardzo fajnie :) .  Zapraszamy :)

mokkate Grześ jeszcze w 34 tyg był ułożony pośladkowo i nawet nie wiem kiedy się obrócił, także nie denerwuj się bo wszystko się wkrótce może zmienić :)

karolinnko moze za ciężkie są te ćwiczenia ??? ;) na nasze brzuszki, ja trochę robiłam ponad to co tam pisali :p chciałam szybciej go stracić ale chyba muszę przystopować :) ale nie poddaję się :)

mokkate nie,to nie był koszmar :) odwiedziłam Cię z moją Lenką ( i moimi rodzicami ::) ) a Ty mieszkałaś z mężem i córką (dzidzia jeszcze w brzuszku)w domku nad jeziorem i mieliście łódkę,którą trochę sobie popływałam z Lenką (miała potem nudności ale skończyło się oki ;) ) ,ostatnio śnią mi się dziewczyny z babyboom ::) chyba za długo tu przesiaduję ;D

mmm a może nie ćwiczyć codziennie tylko np.co drugi dzień i za jakiś czas dopiero codzień ::) ja muszę ten brzuszek zrzucić przed wiosną :p

monika cóż,brynów jest duży ale zdarzają się na tym osiedlu "sławy" ;D ciekawe czy to ktoś kogo znam :)

no to chyba będę musiała zadzwonić do pracy i się dowiedzieć bo chcę złożyć podanie o wychowawczy,zdecydowanie urlop macierzyński trwa za krótko,szczególnie gdy,tak jak pisze monique ,karmi się piersią :mad:

ale beznadzieja pogoda :p :p :p

Kaśka76

GRTULACJE DLA MŁODEJ MAMUSI I JEJ SYNECZKA :D :D :D

anian napisz jak wiesz oczywiście jak się czują ??

Kasiu gratuluje dzidzi , zycze aby sie chowala zdrowo , no i zeby mamusia szybko doszla do formy
23.gif

Po za tym pozdrawiam wszytskie mamusie i dziciatka :-* :-*pa

reklama
Karolinko chcę znać płeć dzidzi, ale ostatnio USG mialam 12.12.05 wtedy lekarz powiedział mi że raczej dziewczynka, to samo na poprzednim usg, czyli miałam potwierdzenie 2 razy. Ale wtedy dzidzia była jeszcze malutka i może ogonka nie bylo widać :) Osobiście mam przeczucia że jednak będzie Karolinka i bardzo bym tego chciała, ale najważniejsze żeby urodziło się zdrowiutkie.
Pozdrowionka!  :laugh:

Do góry