reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzięki za pocieszenie. Ja też mam jeszcze nadzieję, że jednak się obróci.

Karolinko- mam nadzieje, że to nie był koszmar ;D

Monique- witam! Ja pracuję na Podlesiu. Bardzo ładna dzielnica! :)

reklama
Witam Dziewczyny!!

Cześć Monique ja też Cię pamiętam :) Tutaj zdecydowanie jest bardziej kameralnie :) i bardzo fajnie :) .  Zapraszamy :)

mokkate Grześ jeszcze w 34 tyg był ułożony pośladkowo i nawet nie wiem kiedy się obrócił, także nie denerwuj się bo wszystko się wkrótce może zmienić :)

karolinnko moze za ciężkie są te ćwiczenia ??? ;) na nasze brzuszki, ja trochę robiłam ponad to co tam pisali :p chciałam szybciej go stracić ale chyba muszę przystopować :) ale nie poddaję się :)

mokkate nie,to nie był koszmar :) odwiedziłam Cię z moją Lenką ( i moimi rodzicami ::) ) a Ty mieszkałaś z mężem i córką (dzidzia jeszcze w brzuszku)w domku nad jeziorem i mieliście łódkę,którą trochę sobie popływałam z Lenką (miała potem nudności ale skończyło się oki ;) ) ,ostatnio śnią mi się dziewczyny z babyboom ::) chyba za długo tu przesiaduję ;D

mmm a może nie ćwiczyć codziennie tylko np.co drugi dzień i za jakiś czas dopiero codzień ::) ja muszę ten brzuszek zrzucić przed wiosną :p

monika cóż,brynów jest duży ale zdarzają się na tym osiedlu "sławy" ;D ciekawe czy to ktoś kogo znam :)

no to chyba będę musiała zadzwonić do pracy i się dowiedzieć bo chcę złożyć podanie o wychowawczy,zdecydowanie urlop macierzyński trwa za krótko,szczególnie gdy,tak jak pisze monique ,karmi się piersią :mad:

ale beznadzieja pogoda :p :p :p

Kaśka76

GRTULACJE DLA MŁODEJ MAMUSI I JEJ SYNECZKA :D :D :D

anian napisz jak wiesz oczywiście jak się czują ??

Kasiu gratuluje dzidzi , zycze aby sie chowala zdrowo , no i zeby mamusia szybko doszla do formy
23.gif

Po za tym pozdrawiam wszytskie mamusie i dziciatka :-* :-*pa

reklama
Karolinko chcę znać płeć dzidzi, ale ostatnio USG mialam 12.12.05 wtedy lekarz powiedział mi że raczej dziewczynka, to samo na poprzednim usg, czyli miałam potwierdzenie 2 razy. Ale wtedy dzidzia była jeszcze malutka i może ogonka nie bylo widać :) Osobiście mam przeczucia że jednak będzie Karolinka i bardzo bym tego chciała, ale najważniejsze żeby urodziło się zdrowiutkie.
Pozdrowionka!  :laugh:

Do góry