reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :)
Nie ma mnie ponieważ Strasznie zle sie czuję i mam potworne bóle brzucha i nie mogę sie wyprostować :(
Byłam u lekarza i kazała mi brać tylko nospe,a nawet nie sprawdziła przez usg czy wszystko jest ok :( Jestem zła :( do tego wszystkiego przeoczyły i nie zrobili mi jednego badania na cukier,co jest bardzo ważne i muszę raz jeszcze iść na pobierania krwi :( Mój Radek powiedziała że mam zmienić Lekarza na poprzednią co do niej chodziłam jak byłam z Wiki w ciąży :) Za tydzień do niej idę a więc dam wam znać co i jak,chyba że będe sie bardzo zle czuła to napisze do was smsa :)

koreczek prosze mnie dopisać do listy :)
Agnieszka z Sosnowca :) mam córeczke Wiktorie która urodziła sie 11.06.2005r drugie maleństwo w drodze :D

reklama
justyna fajna masz dzidzie z superowymi minkami. Juz ma dwa zabki?? a u nas ani widu ani slychu :( Mozesz mi zdradzic skad jestes i gdzie na ten basen chodzicie i ile kosztuje itp rzeczy bardzo jestem ciekawa moze tez bym z moja zaczela chodzic widze ze to super sprawa jest :D

Melduje sie po weselu. :)
Wybawiłam się za wszystkie czasy. Wytrzymałam na szpilkach całe dwa dni!!!
Dzis idę do ginki, to się dowiem, czy czegoś przypadkiem nie pootwierałam ;D

Wasze zdjęcia są świetne, a że ja juz tez umiem, to jak będę troszkę czasu- zaraz wklejam.

Lilithku- ja też o tobie pamiętam.
I czekam niecierpliwie na relacje z rozmowy..

Pozdrawiam Ślązaczki i ich dzieciaczki!!! Miłego dnia!

Iza,porządnie przeczyszczająca dietka.Np,na śniadanie tylko surowki z duuużo oliwy,olejek z wiesiołka(kapsułki w aptece),jogurciki z otrębami,na relaksik szampana troszkę;).Można i na noc,szampan najlepiej wieczorem,no i SEX!!!!! Do popijania herbatka z lisci malin,może być z meliską jak ktoś lubi,bo odprężenie jest potrzebne:-)).Sex 3x dziennie ;-)),albo i lepiej.....

Co do listy dzieci to mogę nawet dokładnie napisać,Maciek 19.09.1990 Małgosia 27.05.1992.

A od wczoraj jestem ciocią-babcią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja siostrzenica urodzila córeczkę,ma na imie Hannah,urodziła się miesiąc przed terminem,waży 2910,i ma 50 cm długości.Urodziła się normalnie mimo iż Kaśka ma 35 lat i to jej pierwsze bobo.No i było pełno problemów w ciąży.Kasia leczyła anoreksję,zaraz zaszla w ciążę,doszły do tego wymioty,potem cukrzyca,kolka nerkowa i co tam jeszcze można wymysleć...ale teraz jest OK,obie są już po wszystkim,zdrowe i wypoczywają ;-)).
Żądam imprezy! jestem tu pierwszą babcią!! No i czemu muszę iśc dzisiaj na nockę do pracy??????????

a ja wynalazłam coś co przypomina moje problemy ze swędzeniem - się nazywa cholestaza. niepotrzebnie to chyba jednak czytałam, bo się więcej drapię i panicznie liczę ruchy Fasoli.

jak na razie po odstawieniu fenoterolu cisza i byle y tak do 01.03 :laugh:

chochlik super,kolejne życie się pojawiło na ziemii pogratuluj ode mnie młodej mamie ;D

kaśka76 lepiej nic nie szukać,ja też jestem nieraz na siebie zła że czytam np. ulotki z leków ;)

mokkate czekam na fotki z wesela :D napisz co gina powiedziała :) czy Cię nie okrzyczała ;)

czarnulka świetnie że się odezwałaś na bb ;D pusto tu bez Ciebie...

izka-mummy-to-be Ty też dziś byłaś u gina,jak wieści ? :)

martusuia78
martusia_78 pisze:
a co do cwiczen to sama nie wiem bo straszny leniuszek jestem :p
widać jesteś szczuplutka,skoro nic Cię nie mobilizuje ;) ;) ;)

koreczek83
chodzi o te ćwiczenia

reklama
jesetm trochę przed czasem, ale korzystam z okazji bo zaraz Grześ się obudzi :) Idę przygotować się do ćwiczeń :) Liczę na Waszą wirtualną obecność :)

Do góry