reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :)
Nie ma mnie ponieważ Strasznie zle sie czuję i mam potworne bóle brzucha i nie mogę sie wyprostować :(
Byłam u lekarza i kazała mi brać tylko nospe,a nawet nie sprawdziła przez usg czy wszystko jest ok :( Jestem zła :( do tego wszystkiego przeoczyły i nie zrobili mi jednego badania na cukier,co jest bardzo ważne i muszę raz jeszcze iść na pobierania krwi :( Mój Radek powiedziała że mam zmienić Lekarza na poprzednią co do niej chodziłam jak byłam z Wiki w ciąży :) Za tydzień do niej idę a więc dam wam znać co i jak,chyba że będe sie bardzo zle czuła to napisze do was smsa :)

koreczek prosze mnie dopisać do listy :)
Agnieszka z Sosnowca :) mam córeczke Wiktorie która urodziła sie 11.06.2005r drugie maleństwo w drodze :D

reklama
justyna fajna masz dzidzie z superowymi minkami. Juz ma dwa zabki?? a u nas ani widu ani slychu :( Mozesz mi zdradzic skad jestes i gdzie na ten basen chodzicie i ile kosztuje itp rzeczy bardzo jestem ciekawa moze tez bym z moja zaczela chodzic widze ze to super sprawa jest :D

Melduje sie po weselu. :)
Wybawiłam się za wszystkie czasy. Wytrzymałam na szpilkach całe dwa dni!!!
Dzis idę do ginki, to się dowiem, czy czegoś przypadkiem nie pootwierałam ;D

Wasze zdjęcia są świetne, a że ja juz tez umiem, to jak będę troszkę czasu- zaraz wklejam.

Lilithku- ja też o tobie pamiętam.
I czekam niecierpliwie na relacje z rozmowy..

Pozdrawiam Ślązaczki i ich dzieciaczki!!! Miłego dnia!

Iza,porządnie przeczyszczająca dietka.Np,na śniadanie tylko surowki z duuużo oliwy,olejek z wiesiołka(kapsułki w aptece),jogurciki z otrębami,na relaksik szampana troszkę;).Można i na noc,szampan najlepiej wieczorem,no i SEX!!!!! Do popijania herbatka z lisci malin,może być z meliską jak ktoś lubi,bo odprężenie jest potrzebne:-)).Sex 3x dziennie ;-)),albo i lepiej.....

Co do listy dzieci to mogę nawet dokładnie napisać,Maciek 19.09.1990 Małgosia 27.05.1992.

A od wczoraj jestem ciocią-babcią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja siostrzenica urodzila córeczkę,ma na imie Hannah,urodziła się miesiąc przed terminem,waży 2910,i ma 50 cm długości.Urodziła się normalnie mimo iż Kaśka ma 35 lat i to jej pierwsze bobo.No i było pełno problemów w ciąży.Kasia leczyła anoreksję,zaraz zaszla w ciążę,doszły do tego wymioty,potem cukrzyca,kolka nerkowa i co tam jeszcze można wymysleć...ale teraz jest OK,obie są już po wszystkim,zdrowe i wypoczywają ;-)).
Żądam imprezy! jestem tu pierwszą babcią!! No i czemu muszę iśc dzisiaj na nockę do pracy??????????

a ja wynalazłam coś co przypomina moje problemy ze swędzeniem - się nazywa cholestaza. niepotrzebnie to chyba jednak czytałam, bo się więcej drapię i panicznie liczę ruchy Fasoli.

jak na razie po odstawieniu fenoterolu cisza i byle y tak do 01.03 :laugh:

chochlik super,kolejne życie się pojawiło na ziemii pogratuluj ode mnie młodej mamie ;D

kaśka76 lepiej nic nie szukać,ja też jestem nieraz na siebie zła że czytam np. ulotki z leków ;)

mokkate czekam na fotki z wesela :D napisz co gina powiedziała :) czy Cię nie okrzyczała ;)

czarnulka świetnie że się odezwałaś na bb ;D pusto tu bez Ciebie...

izka-mummy-to-be Ty też dziś byłaś u gina,jak wieści ? :)

martusuia78
martusia_78 pisze:
a co do cwiczen to sama nie wiem bo straszny leniuszek jestem :p
widać jesteś szczuplutka,skoro nic Cię nie mobilizuje ;) ;) ;)

koreczek83
chodzi o te ćwiczenia

reklama
jesetm trochę przed czasem, ale korzystam z okazji bo zaraz Grześ się obudzi :) Idę przygotować się do ćwiczeń :) Liczę na Waszą wirtualną obecność :)

Do góry