reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Justa - my będziemy w komplecie

a ja mam pietra - Piotrek ma jutro pierwsze szczepienie. nawet nie wiem gdzie będzie kłuty

reklama
Hello!

Justyna ciesze sie ze w koncu zakumalas :-p I nie martw sie bo ja o to samo pytalam autorke tego przepisu :-D Tzn o czas i temperature bo ja jak nie mam czarno na bialym to dla mnie to nie jest przepis :zawstydzona/y::no: :-D Wiec witaj w klubie! :cool2: Mam nadzieje ze serniczek zasmakuje ;-)No i oczywiscie czekam na rewanz i na przepis na jakies inne pysznosci :cool2:
A co do imprezki to ja niestety musze juz na 100% odmowic, nie gniewaj sie Kochana :-(Ale moj G ma wolne juz w piatek, no i sobote i niedziele i poprostu chcemy ten czas spedzic sami, razem, wiec napewno bedziemy cale dnie poza domem.
Jednak bardzo chetnie wpraszam sie kiedys tam na indywidualna kawke :-p:cool2::-D
A! No i jesli mozesz to mam prosbe-napisz mi na GG Twojego maila, pliiiiissssss ;-)

Jezeli chodzi o spotkanko to jak dla Mikolow jest nawet lepiej :-) Tylko gdzie w Mikolowie :confused: Park na przeciwko policji, ten za "Miarka" :confused: Bo ja nie wiem gdzie indziej :no: Czekam na propozycje bo baaardzo chetnie Was wszystkie poznam :tak::-) No chyba ze macie pomysl na jeszcze inne miejsce :confused: Rybnicki rynek :confused::confused:
A co do terminu to moze byc nawet koncowka sierpnia-moze wtedy Oliwka z Sara juz bedzie:-)

Trysiu moja dietka jak najbardziej jest nadal aktualna :tak: 3mam sie twardo i nadal stosuje to wszystko co sobie na poczatku zalozylam (ale zdanie :baffled: ). No i czuje po tych 12 dniach ze mam luzniejsze spodnie, nawet to widac, powiedzialo mi to kilka osob :-) Co jednak nie zmienia faktu ze przede mna jeszcze 29kg :szok::zawstydzona/y::-(
A my to musimy sie koniecznie kiedys spotkac. Cholerka, tak czesto bywam w Łaziskach i jeszcze sie nie spotkalysmy. Trzeba to zmienic.

Oliwka Ty nadal chodzisz w pakiecie :confused: Bidulko :-( Przekaz Sarze ode mnie wirtualnego kopniaka, niech sie pospieszy ;-):-D

ja kobeitki na chwilke bo pwoiem Wam zalatkana jestem :D szczegolnie jak mamuska ma wolne to staramy sie spedzac jaknajwiecej czasku razem i szantuska :)
dzis poejchalysmy na zakupki pozniej szybko obiad pozniej kosciolek i do kuzynki jechalysmy:)
wklejam kilka zdjatek malej z moja mama, ze mna i z kuzynem Oskarem na koncu ;D

pozdrawiam was kobietki!!!

a to jeszcze spytam znacie jakies dobre salolny kosmetyczne na slasku?

Domiśka super zdj !! mała jest slodziutka !!! a ten salon to chodzi Ci o makijaż czy o ogólnie ??

Luczynka wysłałam !!! i zapraszam na ta kawke !! a sie nie obrażam absolutnie !! tylko tyłek Ci skopie ;))

domiska ale cukiereczek;-)
justyna no masz racje :tak:z tytm terminem .

Ja tak sie zastanawiam jak jutro pójde do szpitala to czy mnie dadzą na patologie i tam bedą mnie szprycować specyfikami czy odrazu na porodówke :confused:

Hej kochane babolki :-)

wruciłam z Wrocławia :-) Szkoda że tak krótko,ale niestety mąż musiał do pracy w nocy jeszcze jechać :-( ale obiecał że pojedziemy na weekend jak bedzie miał wolne ;-) Mam kilka fotek ale wstawie w wolnej chwili bo teraz mam troche,a nawet baaaardzo troche roboty w domu :-( do napisania ;-)

reklama
Do góry