reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
iwcia pytasz a wiesz ;D witam bardzo serdecznie :)
mylove26rt.gif
, czuj się jak u Siebie :) jedyny warunek to taki że musisz duuużo pisać :) pozdrawiam cieplutko :)

reklama
czesc czesc :laugh:

Iwcia26 witamy serdecznie ;D
Na pewno sie tu zadomowisz , nas mozesz blizej poznac w skrocie telegraficznym w poprzednich postach ;) , teraz Twoja kolej ;) ;D

Juz myslalam ze z moim synkiem cos nie tak ,nie chce sie niczego nauczyc, ale wczoraj mnie zaskoczyl . Pokazal ladnie oczka i nosek misia, i bil brawo ;D
To jest naprawde sama roadosc dla mnie , choc jest ciezko , juz widac ze maly uparcioszek rosnie ;D
A jak tam nasze najmniejsze dzieciaczki sie miewaja? Duzo zdrowka i caluskow dla wszystkich malenstw i ich mamusiek ;)

dzięki dziewczyny będę pisać dużo , przynajmniej postaram sie

jestem mama Gabriela , ma 10 miesięcy za tydzień wprawdzie skończy jedenaście , jesteśmy z Zabrza i jest nam miło że nas przyjmujecie do siebie :)

ja tez mam ogromna radoche jak maluszek cos zrobi teraz mamy nauke chodzenia jak na razie zaliczyliśmy cztery kroczki no i powoli sam wstaje a tak się przy tym cieszy az miło patrzeć jak robi cos sam , cos nowego

My juz po spacerku , Olverek mi marudzil wiec szybko sie ewakuowalam do domu.
Ale i tak mu sie oplacalo , dostal od mamusi slicznego , kolorowego zolwia na kolkach.
W sklepach juz duzo rzeczy na prezent pod choinke ::) oczoplasu chcialam dostac.
Szkoda tylko ze kasy nie ma , bo mialam pare drobiazgow na oku ;) ;D

Iwcia Gabrys jest jeszcze z 2004 czy styczniowe dzieciatko?
Moze zle robie ale porownuje postepy Oliverka do innych dzieci i czasami popadam w kompleksy, choc wiem ze to indywidualna sprawa . Mam nadzieje ze to nie chora ambicja i mi przejdzie . ;D

Karolka , Sandros co z jutrem? nadal aktualne?
Ide , glowa mnie boli , a tu tyle do zrobienia w domciu .

my dzisiaj nie idziemy na spacerek bo żeczywiscie jest bardzo zimno , wiecie co ja juz wole jak jest śnieg bo wtedy to juz wiadomo że trzeba sie ciepło ubrać i jakoś tak przyjemniej a ta pogoda co jest za oknem juz gra mi na nerwach , Gabryś tez nie lubi jak go wbijam w kombinezon on chyba tez nie lubi zimy choć jest z grudnia

Witam Mamusie te nowe i te starsze ;) !!

Nie nadążam za Wami :) pewnie w przyszłości będzie jeszcze mniej czasu niż teraz :)
Ruszam się jak słoń w składzie porcelany- położna wczoraj mi mówiła że rany wewnętrzne po cesarce goją się pół roku :( a do tego czasu tylko basen ze sportów pozostaj.

Byłam już na 2 zajęciach na uczelni, na razie wszystko fajnie się układa- nieobecności usprawiedliwione, a i na nadrabianie zaległości trochę taryfy ulgowej zastosowali :)

mam nadzieję ze Sonia wraca do zdrowia no i że reszta naszych dzieciaczków zdrowa :)

mój Grześ jak na razie nie sprawia większych problmów- w nocy budził się dzisiaj 2 razy dostał mleczka i spał dalej; rano trochę miał kłopotów z zasnięciem ale teraz to spi już z przerwa na jedzenie od 11.00... no i pępek uparcuich ostatkami sił ale jeszcze jest :(

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie, udanego spotkania, na kolejne na pewno się wybiorę :) Buziaki

czołem Mamuśki

a mi dziś palce popuchły, jak nie wiem co. poleżałam sobie dwie godzinki i opuchlizna poszła sobie szukac kolejnego naiwnego. poza tym okropny dzień dziś - tylko się nadaje do spania.

Iwcia26: a gdzie rodziłaś jeśli możńa spytać??

Buziaki dla wszystkich Maluchów

reklama
jasne że można na Trałguta w Zabrzu opieke miałam super położną rewelacyjną no i sprzęt tam jest bardzo dobry:D

Do góry