reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !! ale naprodukowałyscie ;D witam nową maminke :D
A ja mam troche doła bo bylismy u lekarki naszej i okazało sie że źle podawałam wit D3 bo zawsze rano trzeba dawać a ja dupa pod wieczór dawałam :( poza tym mała leń straszny i główki nie chciała za rzadne skarby podnieśc i sie to lekarce tez nie spodobało i musze trochez nią mieśnie poćwiczyć. Poza tym dziasełka ma całe napuchnięte bo ząbki juz tam są co jednak nie oznacza ze zaraz wyjdą ::) ale mogą juz sie ciesze na te moje cycki ;D
Kurcze jak pojdziesz prywatnie to dziecko przynajmniej dokładnie obejrzy a jak bylismy tydzien temu w przyuchodni to tak na odwal jak zwykle jak nie zapłacisz to nie masz :mad:
Udanego wekendu, my wyjeżdzamy z Liwcią do mojego taty juz ciesze sie na te spacerki w polach i wzdłuz lasu :laugh: Trzymajcie sie cieplutko !! a i udanego spotkania babeczki szkoda ze tak daleko mieszkam :(

reklama
kurcze dziewczyny ,faktycznie napisałyście bardzo dużo! :)

mmm super że godzisz uczelnię z dzidzią i że idą Ci na rękę :)

sandros aga widzę że nic z tego bo nikt nic nie pisze ::) liczyłam na poranek bardziej.

justyna życzę powodzenia w ćwiczeniu z małą :) i życzę miłego pobytu u taty! baw się dobrze :)

a dziś nikt tu nie zagląda... chyba wszystkie babeczki na defiladach :)

hej

Karolka psito jedna czekalysmy na Ciebie z Sandroska , zaluj ze Cie nie bylo :p :p
Nawet nie wiem kiedy te dwie godzinki zlecialy, nagadalysmy sie za wszystkie czasy .
Dzieci sie zapoznaly , wprawdzie razem jescze nie pobiegaja , ale juz niedlugo ;D

To pare zdjec z naszego spotkania
hpim1464pop7qf.jpg

Randka na lawce ;D ;) Soni i Oliverka
hpim1465pop5mu.jpg

Byly tez inne atrakcje ;D
hpim1460pop4tp.jpg

Mam nadzieje ze nst razem bedzie nas wiecej ;)

Sandra jak dojechaliscie? My jakos spokojnie gorzej juz bylo w domciu , Olverek troszke zjadl i padl jak kawka
ok ide zjesc obiadek pa wpadne pozniej

zdjęcia super,a ja nawet nie wiedziałam że się spotkałyście ! o której godz? wczoraj wieczorem sprawdzałam posty a tam nic na ten temat i myślałam że nieaktualne ::)

Witam,

karolina, karolina co z Toba, tak rano zawsze zagladasz na forum i dzis nie doczytalas, ze aktualne? Szkoda, ze Cie nie bylo. Oliwier ma cudowny usmiech i sliczna buzke, a Sonii oszalala na punkcie wiewiorek ;)

aga77 do babcie dotarlismy bez problemu, Sonia zaczelami juz w aucie przysypiac, a jak znalezlismy sie u babci to nie bylo mowy o spaniu. W koncu po 14 zasnela i spala do 16. Jak w koncu znalezlismy sie w domku po 18 to byla cudowna, ganialismy sie po calym domu, az padla.

Pozdrawiam,

hej

Karolka ja juz myslalam ze to tylko ja taka zakrecona ;D ;), no popatrz jeszcze sie nie spotkalysmy a juz Ci sie udzililo ode mnie ;D. Podobno takie rozkojarzenia bywaja u ciezarnych , to tlumaczy wiele ;)
Mnie tak chyba zostalo ;D

Oliverek chyba bedzie chory , niestety . Zaczol mu sie katarek i podejrzewam , ze sie chorobsko juz od wczoraj zapowiadalo :( mam tylko nadzieje ze to tylko przeziebienie .
Na pewno sie wykuruje do nst spotkania ;D
Ok laski zmykam, milej nocki zycze ido jutra pa

hm,może takie wytłumaczenie że spałam do 10-11 ::) ale naprawdę nie widziałam tego posta :( a kiedy znów się spotykacie??

sandros teraz będziesz musiała małej kupić maskotkę-wiewiórkę :)

aga życzę zdrówka dla małego :)

ja też życzę wesołych snów :)

zdjęcia ekstra, widzę, że brzdące sięjuż zakumplowały i Mmuśki pewnie też . kiedy macie sięzamiar spotkać następnym razem? może będę mogła podjechać?

reklama
hello :laugh:

Kiedy tylko znajdziecie czas i sily ;) , wiec ustalamy termin kolejnego spotkanka ? ;D
Jestem otwarta na propozycje ;)

Oliverek ma bardzo zapchany nosek , pare razy wstawalam do niego :(, , poki cogoraczki nie ma , ale cos pokasluje . No wlasnie sie obudzil , wpadne moze pozniej do was .

Do góry