reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
zapomniałam dodać że gdyby nie pielęgniarka i student to może by mnie nie było bo zaczełam mocno krwawić po urodzeniu Gabriela o mały włos bym sie nie wykrwawiła straciłam duzo krwi maluch był za duzy i mnie porozrywał ale szybka fachowa pomoc i jestem z wami

reklama
Witam,

MMM z czasem jest roznie przy dzieciach, sa okresy gdy nawet nie wiem kiedy isc sikac, a czasem to nawet ucze sie w ciagu dnia... czasem tj. tak w odstepach tygodniowych... Sonia miala kolki i do trzeciego miesiaca byla bardzo absorbujaca, a i bardzo malo sypiala.

Iwcia26 witam, o ile nic nie poknocialam, to witam w naszym gronie, musze przyznac, ze warunek postawion przez Karoline spelniony ;)
Masz wiec chyba duzo szczescia, ze fachowcy byli tam gdzie ich potrzeba i teraz mozesz sie cieszyc synkiem

aga, karolina co do spotkania to my z Sonia sie piszemy, chyba ze bedzie padac, ale mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

aga77 jak juz pisalam, w pewnym momencie synek Ci zaskoczy, zacznie tak szybko wszystko pojmowac, ze nie nadazysz. Sonia ciagle mnie zadziwia, niby rozwija sie normalnie lub czasem wydaje mi sie, ze gorzej, a nagle jak zacznie to az sie boje. Jednynie co mnie martwi, to ze slabo jeszcze gada. Aga chyba wszyscy porownuja dzieciaczki i sie martwia, a przynajmniej ja tak robie. Jak tak wziasc statystycznie to od polowy dzieciaczkow jest zdolniejsza, a od polowy gorsza, wiec chyba dobrze.

Pozdrawiam,

Iwcia: prawdopodobnie tak, ja się zdecydowałam na cholewę. byłam ostatnio u niego na usg dopplerowskim. bardzo rzeczowy człowiek, a i cena wizyty przystępna.

Iwcia: jak się nic nie poprawi to jadę w ciemno do Zabrza, bo nie mam zbyt ciekawych przepływów macicznych, no i to moje łożysko uparte. :mad:

w zabrzu na pewno ci pomogą pomoc jest fachowa , u mnie była skurczająca sie szyjka i miałam mieć zakładany krążekale dzięki lekażom unikłam tego

reklama
hejka

Sandros , Karolka no to jestesmy namowione ;D Tzn jeszcze Karolka dobrze by bylo zeby potwierdzila , ale chyba sie spotkamy . mam nadzieje ze nst razem bedzie nas wiecej ;)
Oliverek juz przejawia trudny charakterek , mam nadzieje ze sie zmieni. Kiedy do niego mowie udaje ze nie slyszy , probuje sie z nim bawic ale on zajmuje sie zupelnie czym innym .
To wlasciwie mnie martwi , Sandroska Ty masz starsza corcie , czy mialas takie problemy z porozumieniem sie z Sonia ? Chyba panikuje ,z reszta pogadamy jutro ;)

Zycze wszystkim dobrej nocy ,pa

Do góry