reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka

mamusiu minusia gorącej kąpieli spróbuję za jakiś tydzień :) a przysiady odpadają bo moje kolana odmawiają mi posłuszeństwa przy samym wstawaniu z łóżka ;) chyba za dużo przytyłam ::) mąż mnie pociesza że w życiu by nie powiedział że aż tyle przytyłam :) tylko nie pytajcie ile :)

aga nie 20 dni tylko 19 dzisiaj już :p ;D ;) a widzę że wózek to składak ;) żartuję :) jak gadałam z giną to mówiła że nie ma różnicy czy pierworódka czy nie ,zawsze można urodzić za wcześnie lub później ::)

miza też dawno nie zaglądała :) jak tu wpadnie to pewnie zasypie nas postami :)

życzę milutkiego dnia. Dziś moja mama ma urodzinki,jadę niedługo zawieźć L-4 do pracy,potem kwiatki i prezencik z mężem,potem do geantu zaspokoić lodówkę ;)

buziaczki

reklama
Justyna ale sliczne zdjecie!!!!:):) bardzo bardzo mis ie podoba:):)
No a malenstwo ujelo juz calkowicie:) nawet mezus podgladal :p

Aga 77 witam Cie cieplutko :)karolinna wiem,ze przespiesza porod tez sex,no ale oczywiscie tak z umiarm ;)znam dziewczyny ktorym to pomoglo,ja tez probowalam,ale bezskutecznie :)

Alez Ty mnie lapiesz za slowo Karolka ::) chyba Ci sie narazilam :)
No nic lepiej sie nie odzywac ;D
Milego wieczorku zycze i stosunkowo udanej nocki ;) ;D pa

Witam,

Zdjecia superskie, dzieciaczki wspaniale.

Jutro do lekarza, Sonia juz nie katarzy, wiec pewnie ja zaszczepia. Dowiem sie tez ile wazy, ostatnio mam coraz wieksze problemy z wnoszeniem wozka po schodach, chyba jej sie przybralo.

Pozdrawiam,

mama miniusia sex był dzień przed wizytą i po badaniu okazało się że absolutnie nic to nie dało ;) ,to chyba z tym jest jak u Ciebie :D

aga jak mogłabyś mi się czymś narazić ??? TY ??? ;) ja tak sobie z Tobą flirtuję ;D ;)

sandroska super że mała zdrowiutka :) skoro mała przytyła to będziesz miała niedługo muskuły ;D

dostałam dziś z pracy karteczkę i mam się z tym udać do orzecznika w zusie,chyba to chodzi o tę komisję ::) myślałam że to mnie ominie ::)

i w geancie nic ciekawego,ale zdziwiłam się że nie było tam wystroju typowo świątecznego! bo np. w empiku to już choinki stoją !!! :p

Dobry wieczór Mamuśki
ja wróciłam dziś z usg. Fasola się ma dobrze, waży 483g, chętnie pokazywała wszystko oprócz buźki - ciągle zakrywała się rączkami. ja mam złe przepływy maciczne i kontrola za miesiąc.

w obim sporo bombek i innych cudów świątecznych, w ikei są fajne zestawy: bombki, gwiazdki iłańcuszki.

Mi tez bardzo to nasze rodzinne zdj sie podoba
Aga Ty to jestes zakręcona babeczka :laugh: ja nie pytałam o wózek ale to nic lepsze było jak pare postów wstecz nazwałas mnie brzuchatką ;D brzusio to ja w sumie mam jeszcze ale bez wkładu juz od 3 m-cy ;D
Kasia fajnie ze z dzidzią ok !! dla mnie to tez było niesamowite przeżycie usg najchetniej bym miała cos takiego w domu i caly dzien po brzusiu jezdziła ;)
Karolinnuś jeszcze troszku! matko pamietam jak mi sie ciągłła ta końcuwa okropnie a jeszcze upały jak diabli i myslałam ze do piwnicy sie przeprowadze !!

ja też tak mogę często, ale dziś trwało to za długo, brzuchol mam pouciskany cały, ale trzeba było zrobić porządne badanie.

reklama
hejka :laugh:

Justysia ;D ;D no tak , znow cos poknocilam ...ale obciach ;D
Przez ta pogode zakrecona chodze jak wior z tokarki , a jeszcze mnie pare razy maly wybije z rytmu . Trzeba wybaczyc zwariowanej mamusce ;D

Karolka :o :o :o flirtujesz ze mna ? ;D ;D no ladnie , teraz to sie juz zupelnie zaklopotana czuje ;D

Maly oglada wlasnie Teletubise ;D ale bzdurna ta bajka , wlasnie obserwuje Oliverka jak gada do nich i przezywa ;D...no tak patrze na synka a potem nie pamietam co chcialam pisac hehehe. Bardzo mnie ten maluszek absorbuje ::)

Sandros dobrze ze Sonia sprzedala katarek ;D Mala ma spokoj a my sie bedziemy mogly spotkac ;)

No nic uciekam , zawstydzilam sie porzadnie . Dzis mnie raczej nie bedzie juz , mam duuzo pracy ( i jak tu odpoczac ?)
Pozdrawiam wszystkie mamusie , przepraszam ze hurtem , ale moglabym znow cos pomieszac ;D Milego dnia zycze papa

Do góry