reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kaśka76 super że na usg oki :) i chyba dowiedziałaś się już jaka płeć ,prawda? bo widze że masz nowy dodatek :) cieszysz się że to chłopczyk ? :)

justyna cieszy jedynie to że teraz jest trochę chłodniej :) pamiętam w wakacje te kilka dni naprawdę totalnych upałów,to był koszmar :)

aga ;D tylko nic nie mów mężowi ( ja swojemu też nie powiem ;) ) ;D a teletubbisie są naprawdę pokręcone... ::) tinkywinky itp ;) zastanawiałam się czy ja dam kiedykolwiek obejrzeć to dziecku ale skoro piszesz że Oliverkowi się podobało to jednak dzieci coś w tym widzą ::)

życzę milutkiego dzionka :) jadę za niedługo po zasłony do mieszkanka :) buziaki.

owieczka0cmok1gn.gif

reklama
Karolinna: to jest tak - fajnie, że facet, bo kiedyś powiedziałam sobie, że jak będzie syn to będzie miał imię po moim Tacie, a z drugiej strony to chciałabym kupować spineczki rózne a nie resoraki. najważniejszee, że Fasola zdrowa. za miesiąc trzeba tylko sprawdzić usta, bo się Fasola zakrywała rączkami, a co ma miedzy nogami bardzo chętnie. wstydliwa jest jakaś czy co????? s może faceci tak mają? ;) no i te małpiate przepływy muszą się poprawić, bo na łożysko to już nie liczę. a swoją drogą Kudła dobrze rozpoznał płeć w 15 tyg.

Dziekuję wszystkim za miłe przyjęcie na forum.
Justyna - super zdjęcia.
A teraz kilka słów w obronie Teletubisiów ;). Dorosłym wydają się bzdurne, ale dzieci je uwielbiają. Moja starsza ma już 9 lat, a ciągle chce je oglądać!!! Za Teletubisiami przemawia fakt, że jest w nich zero agresji (a to prawie niespotykane w dzisiejszych bajkach).
Pozdrawiam :)

kaśka nie przejmuj się ;) następna będzie córeczka i już będzie parka ;D i wtedy się też wyżyjesz na spineczkach itp ;) no chyba że jak mały będzie jeszcze malutki to możesz go przebierać za dziewczynkę ;) tylko nie wiem co by było z jego psychiką potem ;)

mokkate no może zero agresji ale wyglądają dziwnie ;) ;) mnie denerwuje te powtarzanie tych filmików na ich brzuszkach jeszcze raz ;) no ale w końcu to jest dla dzieci a nie dla dorosłych ;) jak małej się będzie podobać i będzie siedzieć przy tym cicho to jak najbardziej będę jej pozwalała ;D ;) ;) ;)

jakie te zasłony w katowicach są drogie... Boshe... ;)

ale pogoda prześliczna :)

dostałam dziś od znajomych rodziców wanienkę i śliczne ciuszki i podgrzewacz do butelek po ich rocznej córeczce (rok i 3 miechy :) ) ,strasznie się cieszę bo są naprawdę ładne :)

Witam,

kaska76 masz racje, najwazniejsze ze zdrowe. A szczerze owiac to ja marze, ze Soniabedzie wolala te resoraki, bo na lalki to nie zarobie :(

karolina zbieraj rzeczy, zbieraj, ja mialam fajnie, bo wszystkie ciuszki, ktre miala dla synka to zostawila, wiec ubrania mi odpadaja, kupuje jej tylko cos dziewczecego czasem ;) A tak to lozeczko nabylam na pare dni przed planowanym rozwiazaniem.

Ja wolalam cieplo, nie przeszkadzalo mi, a mialam sporo fajnych spodenek roznej dlugosci. A jak przyszlo chlodniej to juz mialam problemy z ciuchami. Jednyne co mi w ciazy dolegalo to podroze - musialam siedziec, jak stalam to robilo mi sie slabo i zaczynalo krecic w glowie i to juz od drugiego miesiaca - jak te babcie na mnie patrzaly ::)

Dzis Sonia miala nawrót choroby, a raczej te geste jej zatkal zupelnie nosek, nielubiana gruszka w ruch i juz wieczorkiem prawie wszystko usuniete. Na spacery normalnie wychodze, wiec mysle, ze w piatek sie spotkamy.

Co do Teletubisiow - bajka ... co o nij mysle to nie powiem, powtarzania denerwujace, ale wiem, ze dla dzieci swietne, dla nich powtarzenie jest bardzo na miejscu. Sonia jedynie lubi sloneczko, tak to ja zupelnie nie interesuje i przyznam, ze sie ciesze. Moze i bez agresji, ale z masa dziwnych zachowan. Na placu zabawk na ktore chodze, to dwie matki maja problem z dziecmi, bo bawia sie w teletubisie - klada sie na ziemi i machaja konczynami, biegaja jak oglupiale itp.

Jak Sonia edzie starsza, to mam pelno kaset i plyt z Reksio, Zaczarowany olowek, Bolek i Lolek, Smok wawelski itp - stare dobre bajki

Pozdrawiam,

Dobry wieczor

A Teletubisie ;D faktycznie dla nas zupelnie niezrozumiale , a dzieciaczki wprost uwielbiaja je , ciekawe co w nich jest takiego . Fakt popatrzec mozna , sa kolorowe i milusie byle ich nie sluchac.Dla nas bajka nie za bardzo ambitna, no ale to nie nam sie ma podobac.
Oliverek podobnie jak Sonia najbardziej lubi dzidziusia- sloneczko. Zabawnie przebiera nogami jakby chcial wsoczyc do TV ;D , smieje sie i piszczy a kryguje sie przy tym jak baletnica ;D ;D Wstydzi i chowa za mnie by za chwilke znow posmiac sie do sloneczka;D ,mowie Wam ubaw mam z niego po pachy.
Wiem ze lubi ta bajke wiec obowiazkowo ogladamy ja we troje ;) codziennie ;D :p

A tak po za tym przyszlam zyczyc dobrej nocy i kolorowych tubisiow ;) pa

Sonia: masz rację lalki drogie jak diabli, ale niestety autka nie ustępują im za bardzo miejsca. zobaczymy co będzie dalej.

Mam pytanie. Czy któraś z Was robiła sobie USG 3D w Katowicach. Ja do tej pory miałam robione zwykłe i zastanawiam się właśnie nad 3D.
Ponieważ jestem tu od niedawna, to nie wiem, czy była o tym mowa. Pozdrawiam!!

sandros i aga to chyba jedyne co mi się w tej bajce podoba to właśnie te słoneczko :) dzidzia w nim jest słodka :)

kaśka pozostanie jedynie szycie lalek ;) albo zbieranie już teraz kasy póki jestesmy w ciąży :)

mokkate wiem że jest w rudzie śląskiej ale w którym dokładnie miejscu to musisz wpisać w wyszukiwarce google hasło "usg3d ruda śląska" i powinien wyskoczyć Ci adres z tel. Słyszałam też pogłoski że takie usg jest w klinice na ligocie ale czy jest to prawdziwa informacji ::) róznie ludzie mówią ;)

ale dziś mglisto :p

reklama
Do góry