reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kaśka76 super że na usg oki :) i chyba dowiedziałaś się już jaka płeć ,prawda? bo widze że masz nowy dodatek :) cieszysz się że to chłopczyk ? :)

justyna cieszy jedynie to że teraz jest trochę chłodniej :) pamiętam w wakacje te kilka dni naprawdę totalnych upałów,to był koszmar :)

aga ;D tylko nic nie mów mężowi ( ja swojemu też nie powiem ;) ) ;D a teletubbisie są naprawdę pokręcone... ::) tinkywinky itp ;) zastanawiałam się czy ja dam kiedykolwiek obejrzeć to dziecku ale skoro piszesz że Oliverkowi się podobało to jednak dzieci coś w tym widzą ::)

życzę milutkiego dzionka :) jadę za niedługo po zasłony do mieszkanka :) buziaki.

owieczka0cmok1gn.gif

reklama
Karolinna: to jest tak - fajnie, że facet, bo kiedyś powiedziałam sobie, że jak będzie syn to będzie miał imię po moim Tacie, a z drugiej strony to chciałabym kupować spineczki rózne a nie resoraki. najważniejszee, że Fasola zdrowa. za miesiąc trzeba tylko sprawdzić usta, bo się Fasola zakrywała rączkami, a co ma miedzy nogami bardzo chętnie. wstydliwa jest jakaś czy co????? s może faceci tak mają? ;) no i te małpiate przepływy muszą się poprawić, bo na łożysko to już nie liczę. a swoją drogą Kudła dobrze rozpoznał płeć w 15 tyg.

Dziekuję wszystkim za miłe przyjęcie na forum.
Justyna - super zdjęcia.
A teraz kilka słów w obronie Teletubisiów ;). Dorosłym wydają się bzdurne, ale dzieci je uwielbiają. Moja starsza ma już 9 lat, a ciągle chce je oglądać!!! Za Teletubisiami przemawia fakt, że jest w nich zero agresji (a to prawie niespotykane w dzisiejszych bajkach).
Pozdrawiam :)

kaśka nie przejmuj się ;) następna będzie córeczka i już będzie parka ;D i wtedy się też wyżyjesz na spineczkach itp ;) no chyba że jak mały będzie jeszcze malutki to możesz go przebierać za dziewczynkę ;) tylko nie wiem co by było z jego psychiką potem ;)

mokkate no może zero agresji ale wyglądają dziwnie ;) ;) mnie denerwuje te powtarzanie tych filmików na ich brzuszkach jeszcze raz ;) no ale w końcu to jest dla dzieci a nie dla dorosłych ;) jak małej się będzie podobać i będzie siedzieć przy tym cicho to jak najbardziej będę jej pozwalała ;D ;) ;) ;)

jakie te zasłony w katowicach są drogie... Boshe... ;)

ale pogoda prześliczna :)

dostałam dziś od znajomych rodziców wanienkę i śliczne ciuszki i podgrzewacz do butelek po ich rocznej córeczce (rok i 3 miechy :) ) ,strasznie się cieszę bo są naprawdę ładne :)

Witam,

kaska76 masz racje, najwazniejsze ze zdrowe. A szczerze owiac to ja marze, ze Soniabedzie wolala te resoraki, bo na lalki to nie zarobie :(

karolina zbieraj rzeczy, zbieraj, ja mialam fajnie, bo wszystkie ciuszki, ktre miala dla synka to zostawila, wiec ubrania mi odpadaja, kupuje jej tylko cos dziewczecego czasem ;) A tak to lozeczko nabylam na pare dni przed planowanym rozwiazaniem.

Ja wolalam cieplo, nie przeszkadzalo mi, a mialam sporo fajnych spodenek roznej dlugosci. A jak przyszlo chlodniej to juz mialam problemy z ciuchami. Jednyne co mi w ciazy dolegalo to podroze - musialam siedziec, jak stalam to robilo mi sie slabo i zaczynalo krecic w glowie i to juz od drugiego miesiaca - jak te babcie na mnie patrzaly ::)

Dzis Sonia miala nawrót choroby, a raczej te geste jej zatkal zupelnie nosek, nielubiana gruszka w ruch i juz wieczorkiem prawie wszystko usuniete. Na spacery normalnie wychodze, wiec mysle, ze w piatek sie spotkamy.

Co do Teletubisiow - bajka ... co o nij mysle to nie powiem, powtarzania denerwujace, ale wiem, ze dla dzieci swietne, dla nich powtarzenie jest bardzo na miejscu. Sonia jedynie lubi sloneczko, tak to ja zupelnie nie interesuje i przyznam, ze sie ciesze. Moze i bez agresji, ale z masa dziwnych zachowan. Na placu zabawk na ktore chodze, to dwie matki maja problem z dziecmi, bo bawia sie w teletubisie - klada sie na ziemi i machaja konczynami, biegaja jak oglupiale itp.

Jak Sonia edzie starsza, to mam pelno kaset i plyt z Reksio, Zaczarowany olowek, Bolek i Lolek, Smok wawelski itp - stare dobre bajki

Pozdrawiam,

Dobry wieczor

A Teletubisie ;D faktycznie dla nas zupelnie niezrozumiale , a dzieciaczki wprost uwielbiaja je , ciekawe co w nich jest takiego . Fakt popatrzec mozna , sa kolorowe i milusie byle ich nie sluchac.Dla nas bajka nie za bardzo ambitna, no ale to nie nam sie ma podobac.
Oliverek podobnie jak Sonia najbardziej lubi dzidziusia- sloneczko. Zabawnie przebiera nogami jakby chcial wsoczyc do TV ;D , smieje sie i piszczy a kryguje sie przy tym jak baletnica ;D ;D Wstydzi i chowa za mnie by za chwilke znow posmiac sie do sloneczka;D ,mowie Wam ubaw mam z niego po pachy.
Wiem ze lubi ta bajke wiec obowiazkowo ogladamy ja we troje ;) codziennie ;D :p

A tak po za tym przyszlam zyczyc dobrej nocy i kolorowych tubisiow ;) pa

Sonia: masz rację lalki drogie jak diabli, ale niestety autka nie ustępują im za bardzo miejsca. zobaczymy co będzie dalej.

Mam pytanie. Czy któraś z Was robiła sobie USG 3D w Katowicach. Ja do tej pory miałam robione zwykłe i zastanawiam się właśnie nad 3D.
Ponieważ jestem tu od niedawna, to nie wiem, czy była o tym mowa. Pozdrawiam!!

sandros i aga to chyba jedyne co mi się w tej bajce podoba to właśnie te słoneczko :) dzidzia w nim jest słodka :)

kaśka pozostanie jedynie szycie lalek ;) albo zbieranie już teraz kasy póki jestesmy w ciąży :)

mokkate wiem że jest w rudzie śląskiej ale w którym dokładnie miejscu to musisz wpisać w wyszukiwarce google hasło "usg3d ruda śląska" i powinien wyskoczyć Ci adres z tel. Słyszałam też pogłoski że takie usg jest w klinice na ligocie ale czy jest to prawdziwa informacji ::) róznie ludzie mówią ;)

ale dziś mglisto :p

reklama
Do góry