reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
witam serdecznie nowe koleżanki, stare oczywiście też.Brydka witaj wśród żywych. Tak przy tym stole będzie biesiada. Także czekam czekam na Was.Oj będzie się działo :-):-):-)

Ja już oczami wyobraźni to widzę :-);-) Magda szykuj muze, będzie bauns :-)
no właśnie i o której i w końcu skład się powiększa, pomniejsza ?
Kasia.J - wszystkiego naj naj naj dla juniora ;-)

Cześć dziewczyny moze parę słow o sobie, jestem w Anglii od 3 m-cy a dokładnie w Bradford, jestem mamą 4-ro letnich bliźniąt Zuzi i Mikolaja. A tak szczerze to już czasami umieram z nuuuuuuuuuudow w domu i szukam nowych znajomych :-)
Jestem tu nowa i zupelnie zielona i nie za bardzo w temacie, ale mam nadzieję że dam rade :-))

A tak apropo to fajny dzień mi się zapowiada wszyscy złapaliśmy jakąś infekcje, Zuza ma katar, Mikołaj - kaszel, a mnie boli gardło. Super trio

witam nowe kolezanki.:-)

Doris- nie zapomialam o tobie , przeciez ty bedziesz w Polsce, ;-)

Mnie pokrecilo jak nigdy , wczoraj umieralam 39,5 temperatury, glowa mi poprostu pekala, dzis poszlam do Gp i migdalki wielkie jak jajaka, tak sie babka smiala , mowi ze juz dluo nie widziala takich wielkich.:szok:
Ma antybiotyk , ale spoko dziewczynki bedzie jak nowo narodzona na 7 lutego.;-)
Kasiu,j- duza buzka no i zdrowka dla Kubusia:-):-):-):-). Jana on ma juz 4 lata:szok:
przepraszma was kochane ale jestem jakas nie trybiaca i nie bardzo mam checi do pisania, spadam do lozeczka.

To Ja Magda postaram się dojechać wcześniej, z Marianem pośmigać ;) jakoś tak koło 16 ?
No dobra, wstępnie :tak: Witamy nową koleżankę z zasmarkanej Srangolii dosłownie, bo każdy chory - no cóż, nawet w Polskich mediach o tej grypie trąbią, a Kamil też ledwo ciepły chodzi :baffled:

reklama
Spoko Brydka, możesz być wcześniej.
Marzenko a czy ty dojedziesz też??
Edytka kuruj się kochana. U nas odpukać nie chorujemy poza tym drobnymi zdarzeniami. Szyja już trochę lepiej, ale to zasługa męża, bo wczoraj romantycznie mnie wymasował ;-).
Lekarz zbadał wczoraj Marysię , no moze zbadał to za dużo powiedziane.Spojrzał w nosek, przyznał,że ma zatkany,ale powiedział,że samo przejdzie. Czekam więc. Nie kazał Otrivinu już podawać.
Niedługoi lecę do Polski więc sprawdzę to i tak.

Do góry