reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Cześć dziewczyny pojwiam sie tu pierwszy raz, namiary na forum dostalam od Moniki. pozdrowienia dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki nowe, a stare, nie w tym sensie co myślicie, w sensie z innego forum :-D znaczy no nie innego, ale obok. Coś w ten deseń ;)
Edytka to się zabawim i za Moniś ;-) już jestem aktywna, już nie znikam, i będę :-D wsio pozapinane więc jest cool :-)
tylko się starym trza zająć, zdechlakiem....
no to co tam ciekawego, bo u mnie obiad się kisi ....
Edyta nie tyś jedna połamana:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Niunka ale się uśmiałam. Gdybyś się nie przyznała, że pisałaś o plecach ja pomyślałabym że mówisz o tym że w tym wieku to się już nie chce pić wódki. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. A Ty się wygadałaś.
Nie będę się śmiać z Twojej opryszczki, broń boże, bo jak doświadczenie Twoje pokazuje, los lubi się zemścić.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cfcgirl - super, ze Wam sie udalo kupic mebelki, rozumiem, ze przy tym stole juz bedziemy biesiadowac :tak: mam nadzieje, ze z szyja juz lepiej

niunka - kiedys w zasadzie wszystko sie popijalo, ale teraz, to chyba najbardziej piwko albo winko, a wodka na myszach bleeeee..... poza tym u mnie mlody ciagle pociaga i cos ciezko mu sie rozstac z mamusia, wiec ja tak tylko mocze usta ;-)

brydka - ale sie zrobilas aktywna :szok:

danka2003 - witaj na watku, skad jestes?

A u nas dzis skromna mala, rodzinna imprezka byla. Dzieciaczki spia slodko i ja tez sie zaraz zmykam poprzytulac do podusi.

Monika - dzieki w imieniu Kubusia :-D prezenciki splywaja i konca nie widac, wszystkim spasowala gra " flying hats" (od mamusi :tak:), strzelalismy tymi pionkami, a Maciek doslownie rechotal ze smiechu, az w koncu dostal czkawki, uwielbiam ten smiech u dzieci

reklama
No to widze ze sie niezla imprezka szykuje ze Magda szybko stol kupila:-D:-D:-D:-D
CFCGRIL-meble fajne,lubie wlasnie takie komplety,ze wszystko do siebie pasuje:tak:no i cena tez niezla:tak:
DANKA2003-Witaj na forum:-)
NIUNKA-o mnie zapomnialas:-:)-:)-(

Do góry