reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hej dziewczynki:-):-):-)
ja też tu nowa..pisze od chyba grudnia na tym drugim forum..nawet nie wiedzialam ze istnieje wasze
pozdrawiam wszystkie babeczki:-)
ja też tu nowa..pisze od chyba grudnia na tym drugim forum..nawet nie wiedzialam ze istnieje wasze
pozdrawiam wszystkie babeczki:-)
Brydka
Optymistycznie...
Hej laseczki nowe, a stare, nie w tym sensie co myślicie, w sensie z innego forum znaczy no nie innego, ale obok. Coś w ten deseń
Edytka to się zabawim i za Moniś ;-) już jestem aktywna, już nie znikam, i będę wsio pozapinane więc jest cool :-)
tylko się starym trza zająć, zdechlakiem....
no to co tam ciekawego, bo u mnie obiad się kisi ....
Edyta nie tyś jedna połamana
Edytka to się zabawim i za Moniś ;-) już jestem aktywna, już nie znikam, i będę wsio pozapinane więc jest cool :-)
tylko się starym trza zająć, zdechlakiem....
no to co tam ciekawego, bo u mnie obiad się kisi ....
Edyta nie tyś jedna połamana
Brydka
Optymistycznie...
Teraz Jak ja się pojawiłam to te polazły, co za baby ;D mam atakować na gg.... nie chce mi się
Niunka ale się uśmiałam. Gdybyś się nie przyznała, że pisałaś o plecach ja pomyślałabym że mówisz o tym że w tym wieku to się już nie chce pić wódki. . A Ty się wygadałaś.
Nie będę się śmiać z Twojej opryszczki, broń boże, bo jak doświadczenie Twoje pokazuje, los lubi się zemścić.
cfcgirl - super, ze Wam sie udalo kupic mebelki, rozumiem, ze przy tym stole juz bedziemy biesiadowac mam nadzieje, ze z szyja juz lepiej
niunka - kiedys w zasadzie wszystko sie popijalo, ale teraz, to chyba najbardziej piwko albo winko, a wodka na myszach bleeeee..... poza tym u mnie mlody ciagle pociaga i cos ciezko mu sie rozstac z mamusia, wiec ja tak tylko mocze usta ;-)
brydka - ale sie zrobilas aktywna
danka2003 - witaj na watku, skad jestes?
A u nas dzis skromna mala, rodzinna imprezka byla. Dzieciaczki spia slodko i ja tez sie zaraz zmykam poprzytulac do podusi.
niunka - kiedys w zasadzie wszystko sie popijalo, ale teraz, to chyba najbardziej piwko albo winko, a wodka na myszach bleeeee..... poza tym u mnie mlody ciagle pociaga i cos ciezko mu sie rozstac z mamusia, wiec ja tak tylko mocze usta ;-)
brydka - ale sie zrobilas aktywna
danka2003 - witaj na watku, skad jestes?
A u nas dzis skromna mala, rodzinna imprezka byla. Dzieciaczki spia slodko i ja tez sie zaraz zmykam poprzytulac do podusi.
M
Monika1213
Gość
Monika - dzieki w imieniu Kubusia prezenciki splywaja i konca nie widac, wszystkim spasowala gra " flying hats" (od mamusi ), strzelalismy tymi pionkami, a Maciek doslownie rechotal ze smiechu, az w koncu dostal czkawki, uwielbiam ten smiech u dzieci
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
No to widze ze sie niezla imprezka szykuje ze Magda szybko stol kupila
CFCGRIL-meble fajne,lubie wlasnie takie komplety,ze wszystko do siebie pasujeno i cena tez niezla
DANKA2003-Witaj na forum:-)
NIUNKA-o mnie zapomnialas:---(
CFCGRIL-meble fajne,lubie wlasnie takie komplety,ze wszystko do siebie pasujeno i cena tez niezla
DANKA2003-Witaj na forum:-)
NIUNKA-o mnie zapomnialas:---(